2777
2789
۱)خرید طلا با پول کوییک و وام(حدود ۱۵۰) ۲)خرید خانه نقلی با پول کوییک و وام و طلا و رهن ۳)خرید ماش ...

عزیزم واحد بخر بده رهن و کم کم هیمن پول رهنش و وامهای دیگه میگیرین هم طلامیخرین هم شاسی بلند😍😍😍😍 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خلاصه...حرف زیاد و نمی‌خوام زیاده گویی کنم کارهای روزمره گی رو انجام دادم یه نیم ساعت ساعتمو کوک کرد ...

معصومه جانم مبارکتون باشه عزیزم 

به دلخوشی استفاده کنید

ازش عکس هم بذار کیف کنیم  

مامانِ نامی🙍‍♂️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ماهم میگیم قرعه تو شهر خودمون اینجا ولی میگن وام خونگی عادت کروم🤣

😂من باید قرعه بگیرم اما معصومه جون بیاد تکلیفمو مشخص کنه ببینم میتونم یانه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
ممنونم ازت  همیشه بهم میگه منکه نمیتونم تورو بزنم کوچیکم تو میتونی بزرگی یا میگه کسی بچه میزن ...

سلام عزیزم 

خوبی؟ 

جوجه رو اذیت میکنی😠

واسه خودم ک بزرگم دعواااااات بکنم

شوخی میکنم ازم نرنج 

واقعا بهتون حق میدم ن تنها شما بله همه پدر و مادرا ک زیر فشار زندگی خسته و عصبی و کم تحمل بشن

ولی با مواظب باشیم ک این فشارها رو سر بچه خالی نکنیم

چون عواقبش در آینده بروز میکنه

الان گوشیم شارژ برقیش کمه

منم ک بلد نیستم خلاصه توضیح بدم تا تایپ کنم 

گوشیم خاموش میشه

حتماً با هم صحبت میکنیم

وبرات مینویسم

شاید آرومتر رر شدی🥰

😂من باید قرعه بگیرم اما معصومه جون بیاد تکلیفمو مشخص کنه ببینم میتونم یانه

من قصد داشتم برندارم دیگه یعتی این دی تموم میشه میخواستم برندارم ولی میگم این بشه پس انداز آشکارم وام ویپاد بشه مخفی 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
۱)خرید طلا با پول کوییک و وام(حدود ۱۵۰) ۲)خرید خانه نقلی با پول کوییک و وام و طلا و رهن ۳)خرید ماش ...

گزینه دوم بهتره..هم یه پس اندازه هم یه منبع درامد تاااا اخر عمر🌹بااجاره اش هم میتونین بعدتسویه وامها دوباره وام بگیریدوبزارید روماشینتون وبهترش کنین وهم میتونین طلابخرین🙂

قربونت برم من عزیزم ❤️ کاری نشد نداریممممموممممم اینوووو من چه جوری بنویسم ؟ چه جوری بهتون ب ...

معصومه عزیز با این پست داری منم قلقلک میدی برم دنبال گواهینامه شوهر من ده ساله ازدواج کردیم بزور راضیش کردم ماشین بخره رانندگی کنه اما تو این ده سال حتی یبارم با ماشین نتونست سفر بره میترسید خوابش ببره و زود خسته شه

کلا میگه تا آخر عمرم نمیتونم در توانم نیست

واقعیت منم خسته شدم از مسافرت با ماشین این و اون آرزوم شده یبار یه سفر زن و شوهری بریم تو راه شمال بدون هیچ آدم اضافه ای .واسه همین اینجا قول میدم امسال برم دنبال گواهینامه البته اول باید ۵ میلیون پول جور کنم چون همسرم بابت این کلاس پولی نمیده 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
من قصد داشتم برندارم دیگه یعتی این دی تموم میشه میخواستم برندارم ولی میگم این بشه پس انداز آشکارم وا ...

موفق باشی عزیزم

ما خیلی قسط داریم فقط منتظرم تموم بشن

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
موفق باشی عزیزم ما خیلی قسط داریم فقط منتظرم تموم بشن

ان شاءالله قسطتم تموم میشه من نه دارم با خرجی خودم برای خودم جمع میکنم 

همسرم کار خودشو میکنه جدا

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2810