2777
2789
خلاصه...حرف زیاد و نمی‌خوام زیاده گویی کنم کارهای روزمره گی رو انجام دادم یه نیم ساعت ساعتمو کوک کرد ...

زیاده گویی نیست شیرین زبونیه تا میتونی برامون حرف بزن😍😍😍😍 مبارکت باشه عزیزم الهی برا باغتون تلویزیون بخرین😍😍😍😉

معصومه جان میشه اسم اون پودری که برا چدن استفاده میکنی رو بگی بخرم؟ من هر روز چدن رو میشورم اصلا اصلا چرب نیست ولی لک قهوی هست نمیدونم از چیه بخاطر حرارت اینطور شده یا چی...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله یهو با دوتا حقوق یا یه پاداشی اضافه کاری چیزی سوپرایز میشید ما هم خیلی شرایط مثل شما داشتیم ...

قربونت عزیزم.

خدا لطف کرد تونستیم دوچرخه رو بخریم ۴۰ درصد مبلغش رو قرض کردیم ولی دخترم انقدر خوشحال شد ارزشش رو داشت

خلاصه...حرف زیاد و نمی‌خوام زیاده گویی کنم کارهای روزمره گی رو انجام دادم یه نیم ساعت ساعتمو کوک کرد ...

معصومه جون یه نظر ازت میخواستم

حدود ۱۰۰ گرم طلا دارم یه ماشین کوییک مال خودمه یه ماشین هم همسرم داره کوییک زیاد بکارمون نمیاد فقط هزینه بیمه اش رو سالیانه باید بدیم. یه مقداری هم به همسرم وام میدن

شاید بشه باهاشون با پول رهن اطراف تهران خونه نقلی بخریم

همسرم میگه کوییک بفروشیم با پول وام همه رو طلا بخریم

من میگم یه خونه نقلی بخریم (خودمون خونه داریم)

نظرت چیه؟ البته یک گزینه هم هست که همشو با هم بزاریم با ماشین خودمون یه ماشین شاسی بخریم

کدومش نظرته؟؟

معصومه جون یه نظر ازت میخواستم حدود ۱۰۰ گرم طلا دارم یه ماشین کوییک مال خودمه یه ماشین هم همسرم دار ...

۱)خرید طلا با پول کوییک و وام(حدود ۱۵۰)

۲)خرید خانه نقلی با پول کوییک و وام و طلا و رهن

۳)خرید ماشین شاسی با پول هر دو ماشین و طلا و وام

دوستان ممنون میشم نظر بدین عشقا🥰😍🤩

مبارکتون باشه،الهی به دل خوش 💚😍

«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
قربونت عزیزم 😘❤️ نه عزیزم اشتباه تایپ شده دوتا چهار تومنی  دقیق از ۴۴ملیون صد هزار تومن کم&n ...

معصومه جون سلام مبارکتون باشه تلویزیون جدید

من باید ی طومار بنویسم لطفا بخونین راهنماییم کنین چندباری صداتون زدم جواب ندادین🥺

منو همسرم مغازه داریم من یکسال هست مغازمو باز کردم پلاسکو و لوازم آشپزخونه حدود صد میلیون جنس دارم ماهی ۲تا۳تومن متغیر سودشه همسرمم حدود پونزده تومان سود ماهیانه

البته اینو بگم اصلا حساب کتاب مغازه دستمون نیست و حدودی گفتم ازاین ماه داریم مینویسیم تا بتونیم مشخص کنیم چقدر درآمد داریم همسرم یکم پشت گوش میندازه اما امروز راضیش کردم بنویسه حتما

موضوع اصلی اینه ما بدهی داریم به کسایی که ازشون خرید میکنیم و قسطمون هم زیاده حدود بیست میلیون اصلا خودمون نمی‌دونیم چطور پرداخت میشه فقط میدونیم مغازه داره لطمه میخوره برای همین ی وام ۶۰میلیونی قراره بگیریم از پست بانک به همسرم گفتم بذار بانک رسالت یامهر دوماه بمونه ۳۰تومن دیگه بدن بدهیمونو کمتر کنیم و یکم جنس برای مغازه بیاریم

از طرفی میگیم پول گنده رو به ماشین تبدیل کنیم یا دستگاه نشا بخریم میشه تو مرداد یا شهریور ماه ۳۰میلیون کارکنه 

خودمم موندم چیکار کنیم تو این ی ماهی که توتاپیکم  پارسیان هم خریدم اما میترسم مغازه آسیب ببینه توروخدا راهنماییم کنین 

اول اینکه وام رو گرفتیم چیکار کنیم بین موردای بالا که گفتم؟

بعد تو این موقعیت بازم پس انداز پارسیان بکنم یا فقط بدهی رو صاف کنیم جنس بیاریم بعد سکه بخرم؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
۱)خرید طلا با پول کوییک و وام(حدود ۱۵۰) ۲)خرید خانه نقلی با پول کوییک و وام و طلا و رهن ۳)خرید ماش ...

اگه همسرت ماسین داره به نظر من خوپه نقلی بهتره،ملک هیچ وقت ضرر نمی کنه ولی ماشین اندازه یه آدم خرج داره 

«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
وام خونگی من واریز شد🤩🤩🤩 ۱۱میلیون ۶۶ تومن  فردا برم ببینم چی میتونم بخرم

خداروشکر 

قرعه منظورت هست؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
اگه همسرت ماسین داره به نظر من خوپه نقلی بهتره،ملک هیچ وقت ضرر نمی کنه ولی ماشین اندازه یه آدم خرج د ...

آره واقعا تازه هر چند روز باید بریم استارت بزنیم باتریش نخوابه جای پارکینگ هم اشغال کرده فقط یه پارکینگ داریم

انشالله یهو با دوتا حقوق یا یه پاداشی اضافه کاری چیزی سوپرایز میشید ما هم خیلی شرایط مثل شما داشتیم ...

عزیزم اینا پر حرفی نیست♥️♥️♥️♥️عزیزان ازین دست تجربیات رو اگه دارین مثل همون داستانک تعریف کنین برا خیلیا ایجاد انگیزه میشه...من که اینطور هستم وقتی میبینم شماها از مراحل سخت عبورکردین وسربلند شدین انرژی میگیرم ومیگم منم میتونم😍😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خداروشکر  قرعه منظورت هست؟

آره ماهم میگیم قرعه تو شهر خودمون اینجا ولی میگن وام خونگی عادت کروم🤣

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2810