2777
2789
تا حالا کسی منو تگ نکرده.ینی هیچکس منو یادش نیست.لطفا یه خوشگلی منو تگ کنه تا روحم شاد شه.

منم کسی تگ نکرد 😅 به قولی ما تو هفت اسمون یه ستاره هم نداریم

خودم اینجا رو پیدا کردم

کلا سریش این تاپیک های رویا هستم وقتیم حذف میشه میرم دور همی رو میخونم

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
ويپاد و بلو بانك كدومشون شرايط وامشون بهتره ؟؟؟؟؟

بدون شک ویپاد 

پول میزاری حساب و سکه جمع میشه بدون ضامن هم هست. 

ولی بلو فک کنم سودش بیشتره و کارمزد زیادی میگیره... و اینکه فقط یک بار میشه وام گرفت گویا.اینو قبلا دوستان اینجا گفتن. 

دو تا کارت دارم ولی وامی نگرفتم ازشون که بدون چطوریاس قسط هاش و نحوه وامش. 

ولی دوستان ویپاد گرفتن و راضی بودن. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای خوبم  میشه یه حرف یه نصیحت به من بزنید  مدتی هست اینقدرررررررررر با بچم بد ر ...

منم دقیقا مثل شما شدم از رفتارهای خودم بدم میاد اخر شب که بچه ها میخوابن عذاب وجدان میگیرم منم خیلی تنهام .شاید دلیلش این باشه 

ببخشید چه روشی؟

منظورم اینه قیمت و نگاه نمیکنم کمترین پولمم تبدیل میکنم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
.  فدات بشم  هنری ندارم عزیزم ک بخوام عکس بدم بیشتر خیاطی میکنم اگه چیزی بود چشم حتماً ...

سلام تیتان عزیزم...

عزیزم من دوستدارم خیاطی رویادبگیرم...

میشه لطف کنی تو دورهمی بخم بگی چه وسایلی برای شروع لازمه؟اگر گفتی بی زحمت تگم کن...اینم بگم من خیاطی صفرصفرم...

من همونیم که چرخ خیاطی ژانومه داشتم..چندوقت پیش تودورهمی گقتم....ممنون میشم کمکم کنی...❤🙏🙏🤝

خانما کسی اخیرا وام فرزنداوری برای فرزند اول گرفته؟

مبلغش چقدره؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
2810