2777
2789
عزیزم میشه راجب گوشت بوقلمون و قیمتش بگین  مثلا اگ دو کیلو بخایم میدن یا مث مرغ دونه ایه؟ کیلو ...

قیمتش قبل عید ۱۹۰بود

دو هفته پیش ۹۳ 

چند روز پیش ۱۱۵ شده بود

بسته بندی کوچیک کیلویی هم دارن

ما یدونه کامل خریدیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی ب موجودی حسابت معدل میده مثلا ماه پیش کلا ۷/۵۰۰ داشتی همون معدل میشه اگه این ماه ۵م داشتی می ...

وییی فک کنم کلا ۴ تومن اینا تعلق بگیره بهم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام خانما 

من هنوز ویپاد رو نصب نکردم ولی یسوال دارم درموردش اینکه از ۱ تومن شروع میکنیم ب وام گرفتن تا ۱۰ تومن فقط یباره یا مثلا میشه ۲ دفعه وام ۱۰ تومنی گرفت

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
شین روی کارت و چند ساعتی کار کن 👌 در همون لحظه یه چالش سخت اومد به ذهنم 😍 گفتم معصومه دو ساعت ،سا ...

مثل هميشه عالي بود معصومه جونم 👌خدا قوت عزيزم 

ميشه لطفا يه نمونه از برنامه ي ريزي روزانه ات رو برامون بگي مطمعنم كلي نكته توش پيدا ميشه سپاسگزارم عزيزم 😍😘

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
.  فدات بشم  هنری ندارم عزیزم ک بخوام عکس بدم بیشتر خیاطی میکنم اگه چیزی بود چشم حتماً ...

هنرمندي عزيزممممم

همين خياطي هنرههههه

تيتان جون شلوار خونگي سخته دوحتنش ؟؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام خانما  من هنوز ویپاد رو نصب نکردم ولی یسوال دارم درموردش اینکه از ۱ تومن شروع میکنیم ب وا ...

اگه خواستی نصب کنی کد منو بزن 

LDCTCH

میتونی دوباره بگیری

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
دوست جونيا ميشه از هنرهاتون بگيد ؟؟؟ مثلا هنر اشپزي يا شيريني پزي ميشه بگيد هم أيده بگيريم هم ياد ...

برای اینا تاپیک دورهمی هست برو اونجا عزیزم

خدا بیامرزه مادرتو .مرگ نزدیکان مخصوصا مادر سخته.  به نظرم پولت رو بذار ویپاد باهاش سکه جمع کن ...

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه 

بله خیلی سخته مخصوصا تو سن کم دیگه فاجعه اس 

منم هدفم ماشینه 

از روزی اومدم اینجا مصمم تر شدم 

مرسی بابت راهنماییت عزیزم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
ممنون عزیزم نصبش سخته بلد نیستم

نه بابا برنامه رو بریزی مرحله به مرحله گفته

معصومه جون.من پستات و که میخونم خیلی انگیزه میگیرم.خدا خیرت بده. ۲ ماهه شوهرم حقوق نگرفته ۲ ماهه ت ...

انشالله یهو با دوتا حقوق یا یه پاداشی اضافه کاری چیزی سوپرایز میشید

ما هم خیلی شرایط مثل شما داشتیم فقط امیدم به خدا کمکم کرد سرپا بمونم .باهاش حرف میزدم موقع اشپزی میگفتم خودت شرایط مارو ببین خدایا من بهت اعتماد دارم خودت وعده صبر دادی منم رو حرفت حساب میکنم

یه بار که یکی از نزدیکانم بهم طعنه انداخت سر اوضاعمون من تو تنهاییم گریه کردم و سپردم به خدا که جواب دل شکسته ام رو خودش بده ...بعد دو هفته حقوق و عیدی و اضافه کاری و یه وام ۳۰تومنی که اینقد طول کشیده بود قیدشو زدیم همه رو باهم واریز کردن ...وقتی همسر بهم گفت اینارو دادن پشت تلفن از خوشحالی فقط اشکام سرازیر شد و خدارو شکر کردم ....یه مبلغ بالایی بود که تونستیم هم خونه رو تغییر دکور بدیم هم و کابینت و فریزر رو پر کنیم ....اون کسی که بهم طعنه انداخت از این و اون میپرسید از کجا یهو اینقد پولدار شدن

ببخشید پر حرفی کردم فقط خواستم بهت بگم خیلی خوب درکت میکنم دوستم ...انشالله مشکتون حل میشه 

2810