2777
2789
@agrinnn ‍ بیا خانم معلم عزیز ♥️ روزت مبارک با تاخیر 😍 تاپیک جدید پس انداز سه زده شد  @د ...

واااااایی معصومه جووونممممم اگربدونی چقدرخوشحال شدم

😍😍😍😍😍😍😍😍خیلی ماهی

ممنونم به یادم بودی عزیزدلم

امیدوارم همیشه دلت شاد باشه مهربونم

کلی هم دلم گرفته بود پیامتودیدم اینقدرذوق کردم که نگو😘😘😘😘😘😘😘😘😘

بااون دل مهربونت برای مامانم دعاکن بستریه ان شاالله بخیربگذره براش🙏🙏🙏🙏🙏🙏

الهی ربی ومن لی غیرک💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان بانک مهر بدون ضامن وام میده؟؟  ضامن نداریم

سلام دوستان 

❌وام بانک مهر ❌ کامل توضیح میدم فک نکنم کسی اینقد دقیق توضیح داده باشه تو گروه که بدونید چی به چیه؟ 

🤍 افتتاح حساب: 

داخل گوگل بزنید افتتاح حساب انلاین بانک مهر... همه کارها رو انلاین انجام بدید کارت هم میاد شعبه ای که انتخاب کردید.... هزینه اینکار ۳۴تومن فک کنم هست که ۲۴تومنش بانک برمیداره برا کارت و اینها مابقی داخل کارت باقی میمونه براتون.(مبلغ ها برا خیلی سال پیشه شاید الان ببشتر شده باشه🙄)

🤍معدل حساب: 

هر مقدار پولی که دوست داشت باشی میتونی بزاری داخل حساب و گرفتن معدل حساب همیشه امکان پذیره بدون نیاز به پرداخت هزینه.

همراه بانک مهر... نصب.... بعد قسمت خدمات... معدل حساب.. بازده زمانی مورد نظر انتخاب میکنی.... معدل حسابتو میبینی اونجا. 

🤍درخواست وام: 

اول: باید ۳تا۴ماه از افتتاح حسابت بگذره. 

دوم: وام امتیازی به ♥خانم های خانه دار ♥هم وام میدن ولی نیاز به ضامن داری. 

میری قسمت خدمات.... درخواست وام... وام امتیازی.... قسمت ها رو پر میکنی..... بعد مبلغ وام و قسط و پرداخت ۱۸ماه میاد و یه قسمت زیرش داره که میتونی تغییر بدی مقدار وام و پرداخت مثل ۲۴ماه رو انتخاب کنی....... بعد قسمت ضامن: 

🤍ضامن بانک مهر: 

میتونی براتون شوهرتون حساب بانک مهر ایجاد کنید(منظورم افتتاح حساب انلاین که کارت داشته باشه).... بعد راحت ضامنتون کنید💃🏻😜.

🤍برای اینکه راحتر وام بگیرید بدون نیاز به فیش حقوقی.... برنامه آی کاپ نصب کنید و امضا الکترونیک بگیرید... در ثنا قوه قضائیه که داخل برنامه آی کاپ خودش هست کد بگیرید. 

🤍موقع درخواست وام راحت برید سفته الکترونیک انتخاب کنید در جایگاه ضامن.... خودتون سفته بخرید که هزینه داره😐.... یه کد خزانه داری بهت میده.... اون کد بدید ضامن... ضامن هم سفته تون امضا کنه.... که اون هم فک کنم هزینه داره.... بعد خودش نتیجه اش پیامک میاد. 

❌از وام فوری و اینها خبر ندارم این فقط برا امتیازی که خیلی راحته. ❌

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

سلام به همگی 

من کارت ویپاد و بل.و بانکم هر دوتاش رسیدن دستم 

حالا با کدوم کار کنم؟ 

من یه ادم مبتدی مبتدی هستم که نه از کارای بانکی زیاد چیزی میدونم و نه زندگی 

من ۲۲ سالمه و فکر میکنم جزو کم سن ترینا باشم توی این تاپیک 

اما نیاز دارم که هم راجع به قضایای مالی اموزش ببینم هم زندگی 

مادرم وقتی ۱۷ ساله بودم فوت کردن و خب تنهای تنها هستم و با کلی تجربه تلخ و شیرین که اغلب درسی هم ازشون نگرفتم چون توی افسردگی بودم 

اما مدتیه که پاشدم تا با زندگی بجنگم 

خدا این تاپیک رو گذاشت سر راهم و منم به فا.ل نیک میگیرمش 

توی همین چند هفته که با تاپیک شما اشنا شدم احساسات مثبت زیادی رو تجربه کردم 

امیدوارم هرکس که داره چیزی رو به نیک اموزش میده هر چند کوچیک هم باشه هزاران برابرش برکتش به زندگیش برگرده 🌸🌸🌸

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام به همگی  من کارت ویپاد و بل.و بانکم هر دوتاش رسیدن دستم  حالا با کدوم کار کنم؟  ...

سلام عزیزم هردوتاش خوبه بلو تا۱۰تومن وام میده ویپادتا۵۰تومن

ببین کدومش برات بهتره بیشترگردش حسابت روبزاراونجا

الهی ربی ومن لی غیرک💖
چون صفحه های قبل گفته شده  دیگه دوستان تکرار مکررات نمیکنن 💞حالا من چند تا مطلبی که اینجا ...

عزیزم میشه راجب گوشت بوقلمون و قیمتش بگین 

مثلا اگ دو کیلو بخایم میدن یا مث مرغ دونه ایه؟ کیلو چند برا خورشت چطور میشه گوشتش قرمزه درسته؟

سلام عزیزم  من دفعه اول هست ک بااین تاپیک آشنا میشم  خودم و همسرم اهل پس اندازیم ولز سال ...

دوست عزیز سلام. 🥰

خونتون مبارکه. ان شاءالله همیشه جشن و شادی توش برگزار کنید. 🏠 

من مدتیه که تجربه خرید پارسیان و طلای دست دوم رو دارم. جایی که من هستم با یه طلا فروش آشنا شدم که برای هر سکه پارسیان (با هر وزنی) فقط ۵۰ هزار تومن پول وکیوم میگیره. طلای دست دوم و شکسته رو هم کلا با ۷ درصد سود میفروشه ( البته همیشه فاکتور میده ). طلا رو قسطی تا ۶ ماه هم میفروشه که من تا به حال قسطی نخریدم. 

انتخاب بین خرید سکه پارسیان و طلا برای من بستگی به شرایطم داره. زمانی که بدهکارم یا میدونم قراره فلان موقع، فلان وسیله مهم و گرون رو بخرم، ترجیح میدم که پارسیان بگیرم که اجرت زیادی پرداخت نکنم. در غیر این صورت، اگه پولم کمتر باشه، طلای زینتی دست دوم میخرم ( که بشه استفاده کرد ) و اگه پول خرید سکه بهار رو داشته باشم، اونو میخرم‌. 

سلام من یه بار دیگه هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد .شما بااین که طلا قیمتش خیلی بالاست بازم برای پس اند ...

بله عزیزم....سرمایه گذاری طلا بین بازه زمانی ۳ تا ۵ سال هستش...و بارها طی یک سال هم سود داده....

هر پولی دارید به طلا تبدیل کنید.....به طلا میگن پول خدا 🌱

سلام دوستان  ❌وام بانک مهر ❌ کامل توضیح میدم فک نکنم کسی اینقد دقیق توضیح داده باشه تو گروه که ...

عزیزمممم عالی توضیح دادین ممنونم ک وقت میزارید انشالله خیر ببینید ب خانومای خانه دار تا سقف چقدر وام میده؟

سلام من یه بار دیگه هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد .شما بااین که طلا قیمتش خیلی بالاست بازم برای پس اند ...

در حال حاضر بهترين زمان خريد طلا هست ....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
عزیزمممم عالی توضیح دادین ممنونم ک وقت میزارید انشالله خیر ببینید ب خانومای خانه دار تا سقف چقدر وام ...

مرسی گلم 🌹

انشالله، همچنین خودت 💐

بستگی به معدل حسابت داره..... فک کنم تا ۳٠٠میلیون وام میدن. 

اصلا خانه دار بودن براشون مهم نیست... داخل کادری که باید پر کنی نوشته توضیحات اینو بنویسید😎

❌خانه دار هستم و توان مالی خوبی دارم و میتونم قسط ها رو پرداخت کنم ❌

ما خانم ها میتونیم هر کاری کنیم و از پسش بر بیایم یادت نره💪🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام به همگی  من کارت ویپاد و بل.و بانکم هر دوتاش رسیدن دستم  حالا با کدوم کار کنم؟  ...

خدا بیامرزه مادرتو .مرگ نزدیکان مخصوصا مادر سخته.  به نظرم پولت رو بذار ویپاد باهاش سکه جمع کن وام بگیر و طلا بخر بعدا طلاها رو بفروش ماشین بخر .سنت خیلی کمه و خیلی فرصت داری عزیزم . افرین به درایت و فهمت

دخترم عاشقتم
مرسی گلم 🌹 انشالله، همچنین خودت 💐 بستگی به معدل حسابت داره..... فک کنم تا ۳٠٠میلیون وام میدن.&nb ...

ممنون . با وجودی که من با مهر کار می کنم معدل حسابم کمه . وقتی درخواست وام بدم همین میلغ هست یا بیشتره؟

دخترم عاشقتم
2810