2777
2789
سلام دوستای خوبم  میشه یه حرف یه نصیحت به من بزنید  مدتی هست اینقدرررررررررر با بچم بد ر ...

عزیزم من کاملا درکتون میکنم 

احتمالا بچتون بیش فعال نیست؟؟

منم دختر کوچیکم خیلی رفتارش با همسن وسالاش فرق می‌کنه

اصلا به حرف من نیست ولی باید تحمل کرد .

دختر من تا چهار سالگیش چهار تا تلویزیون زد شکست ولی الحمدالله الان خیلی فرق کرده 

کلاس اول هست خیلی خیلی باهوش هست ولی اصلا نمیتونه بشینه تکلیف اش رو بنویسه 

اصلا براش سخت نگیر 

اون روز با معلمش حرف میزدم در مورد تکلیفش گفت ناقص میاره منم گفتم همون رو ازش قبول کنین 

ده سال بعد نه من نه خودش یادمون نمیاد کلاس اول تکلیفش ناقص بود ولی اگه من با زور وکتک به زور بگم باید تکلیفش رو کامل کنه باور کنید همه اون اذیت‌ها یادش میمونه چه بسا که باید مشاور ببرم برای درمان.

البته مامان بی‌خیالی نیستم ولی باید اخلاق بچه رو بدونی 

من خودم میبینم یادگیریش عالی هست ولی نمیتونه بشینه بنویسه 

رویا جون ببخشید اگه اقتصادی نبود به خدا اینم دغدغه ماست 

از این به بعد فعال اقتصادی خواهم بود 

دوستان گل که قصد خرید طلا دارین احتمالا فردا و پس فردا کاهش قیمت داریم این میتونه فرصت‌های آخر خرید ...

ممنون عزیزم، پس منم یکشنبه خرید میکنم حالا یا اینترنتی یا حضوری

ولی خدایی حضوری خیلی میکشن روش. مثلا زنجیر کارتیر12.5 گرم میداد 59 تومان. 

ولی تو نت پیجایی هستن با نرخ 4 درصد میدم، میخام ریسک کنم و اینترنتی بخرم 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفااااا حتما از طلافروش فاکتور بگیرید  شاید خودش ادم خیلییی خوبی باشه ولی وارثانش  ادم خ ...

متاسفانه نمیده و منم خیلی از این بابت معذبم حتی برا ابشده 

ولی همه ی شاگرداش میشناسنم و چن بار ابشده بدون فاکتور فروختم ومشکلی پیش نیومده

متاسفانه نمیده و منم خیلی از این بابت معذبم حتی برا ابشده  ولی همه ی شاگرداش میشناسنم و چن بار ...

عزیزم مگه مجبورتون کردن ازش خرید کنید؟ برید جای دیگه که بتونید شفلف خرید کنید 

شما دارین برای پولتون زحمت میکشید چرا باید خرید غیرشفاف بکنید؟ میگن پول رو زمین پیدا کردی اول بشمار حالا شما همینطوری رو هوا بدون فاکتور و بدون جزییات طلا میخرید؟ 

خب از ایشون نخرید 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
20 صفحه اومدم جلو هنوز مطلب مفیدی به اون صورت ندیدم...تا اینجا که یا فقط همدیگه رو تگ میکنید یا خوش ...

حق با ایشونه 

اصلا نیازی به تگ کردن نبود دوستان؛ کسانی که دنبال کننده ی تاپیک ها هستند، مرتب اینجا رو چک میکنن و میبینن که تاپیک سوم زده شده 

الکی صفحات تاپیک جلو رفته

لطفااااااا 

لطفاااااااااا

لطفااااااااااااا 

دیگه تگ نکنید و به جای سلام و احوالپرسی و تشکر و تبریک ، فقط و فقط لایک کنید.

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤

سلام دوستان عزیزم اومدم از کار اقتصادی  دوروز 

۱ . به واسطه شغل پاره وقت همسرم از طرف شرکت بهشون پک میدن که داخل چای اسبی و قند و شامپو و تاید و دستمال کاغذی و صابون هس هردوماه  یکبار میدن منم ۶‌تا چای اسبی داشتم ۶‌تاش ببخشید بودم طی یکسال که رفته دیشب برد سوپر مارک سر کوچه از شوهرم خرید چون آشنا بود گفت هر وقت‌داشتی بیار دونه ۵۵ ۶‌تاش شد ۳۳۰ که ۱۰۰ وخوده هم قرضی داشت چون بعضی وقتا یادش میره کارت ببره میاره ۱۰۰ وخوده هم پول اورد که  گذاشتم برا پارسیان این ماه انشالله انشالله  فردا هم میکم قندا ببره چون چای و قند زیاد  مصرف نداریم و از جای دیگه گیرمون میاد 

۲ . دیشب هم خونه کسی خونه نو دعوت بودیم بنده خدا بهمون چنتا ظرف یبار مصرف غذا داد که همسرم  امروز با بچها کلاس شغل اولش معلم هست رفتن پارک صبح زنگ زد گفت میتونی یه چیزی درس کنی استامبولی یا هرچی که ۳۰۰ ت برا تو من منم دیدم زیاد زرشک پلو با مرغ بود گرم کردم سالاد هم درست کردم اومد برد اینجا هم ۳۰۰ ت بردم  انشالاه میخوام تا اخر ماه ۱ گرم پارسیان  بگیرم چون قسط هامون زیادهس خدا روزی رسونه 

اینجاست که میگن واقعا‌مدیریت زن مهمه  

بنظرتون خوب بود گزارش ‌این دوروز ... 

سلام دوستان عزیزم اومدم از کار اقتصادی  دوروز    ۱ . به واسطه شغل پاره وقت همسرم از ...

چای اسبی چیه مهدیه جان؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام ممنونم از شما، رویا جون و بقیه دوستان مخصوصا دوستان بامحبت قدیمی و دوست داشتنی انشالله که سال ...

سلام عزیزم  

خواهش میکنم نمیدونی چقدر ذوق کردم 

چشمانم اکلیلی شد خوش برگشتی 

قدمت گلباران 🌹نخسته عزیز دلم 

تنت سلامت ♥️♥️

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️

دوستان خوبم سلام. 😘🌺

عزیزان پرس و جو کردم. بانک کارگشایی شهر ما هنوز دادنِ وام جعاله با طلا رو شروع نکرده. گفتن هنوز مشخص نیست کِی پرداخت می کنن. 

شهر شما پرداخت میکنن؟ میخوام بدونم شرایطش در امسال چیه؟ 

برای من که پیدا کردن ضامن سخته و نمیخوام کسی از وامم مطلع بشه، این وام خوبه. 🌼

بچه ها اطلاعی دارین ک روزای تعطیل درسته طلا خرید یا ن؟؟؟در حد دوگرم

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
بچه ها اطلاعی دارین ک روزای تعطیل درسته طلا خرید یا ن؟؟؟در حد دوگرم

روز تعطیل قیمت طلا خیلی مشخص نیست برای همین خیلی توصیه نمیشه😅

شما فکر کن طلا بهت دادن گرمی 3.450 روز تعطیل فرداش که تعطیل نیست میبینی گرمی 3.350 بوده🥲💔 

....💖!
2810