2777
2789
ععزیزم من با همسرم صحبت کردم گفتم حقوقمو پس انداز میکنم ک ماشین یا خونه بخریم قبول کرده... من معمولا ...

ادامه 

و اینکه چون حقوقم رو نمیارم وسط حواسم ب خرجای خونه هم هست ک الکی نزنه بالا و ب شوهرم فشار بیاره. هیچ چیز اضافی نمیخرم.. غذای بیرونم کم کردم مثلا ما ساندویچ فلافل زیاد میخریدیم رفتم فلافل از تولیدی گرفتم هرموقع هوس میکنیم همونا رو سرخ میکنم چند تا میخوریم هوسمون میره و دیگه هردفه حدود دویست پول ساندویچ نمیدیم.الان تموم شدن تو برناممه ک دوباره بخرم.

بیسکوییت رژیمی و رطب گرفتم گذاشتم رو کابینت هردفه میلم ب شیرینی بره چند تا ازونا میخورم دیگه سوپرمارکت نمیرم برا خرید چیزای الکی. 

تخمه گرفتم کابینت هردفه شوری میلم بکشه از همونا میخرم ک سوپری کمتر برم.

سلام خانما 

دخترم یک میلیون پول داره .میخواستم براش سکه بخرم 

ولی باباش میگه تابستون میره توی کوچه و اینا میبینه همه دوچرخه دارن دلش میخواد .بعدم برای بردنش به پارک ،بهتر از کالسکه هست .میگه براش سه چرخه بخریم 

باباش میگه ۱ تومن هم خودش میذاره ،با ۱ تومن دخترمون سه چرخه بخریم براش 

بخرم آیا؟فقط برای این تابستون میشه .سال بعد ۳ سالشه دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بدشانسی ک من در محل کارم اوردم اینه ک رییسم ازون ادمای زن ستیز هست. و منم تنها نیروی خانم هستم خیلی بهم سخت میگیره اصلا شرایط رو درک نمیکنه و مرخصی سخت میده بهم.حتی کارای سختی ک اکثر شعبات مرد انجام میده میندازه گردنم و منم واقعا دلم نمیاد پولی ک با این سختی و اعصاب خوردی بدست میارم رو الکی خرجش کنم.جدیدا خداروشکر خیلی با برنامه شدم چون به قول معصومه جون برای هر هزارتومن این حقوق دارم زحمت میکشم و گاهی اوقات حتی اعصاب خوردیشو تحمل میکنم. 

سلام خانما  دخترم یک میلیون پول داره .میخواستم براش سکه بخرم  ولی باباش میگه تابستون میر ...

حتما بخرید واسش....این دوره از زندگیش دوباره تکرار نمیشه

تو قرار دل بیقرار منی ❤️❤️❤️
حتما بخرید واسش....این دوره از زندگیش دوباره تکرار نمیشه

راست میگید...پارسال نمیتونست سوار بشه کوچولو بود و تعادل نداشت اما اینقدر وقتی بچه ها رو با اسکوتر و دوچرخه میدید دوق میکرد

از دیوار براش میخرم که مناسب تر باشه 

قربونت برم من به دل نگیر 😘♥️ کم کم داشتیم اد میکردیم  مگه میشه تورو جا بندازیم ؟ فدات شم 😘 ...

سلام عزیزم 

من دفعه اول هست ک بااین تاپیک آشنا میشم 

خودم و همسرم اهل پس اندازیم ولز سال ۹۴ ک پس انداز میکردیم موفق شدیم یه آپارتمان کوچولو بگیریم 

حالا سوالم از شما اینه ک برای پس انداز های خورد ب نظر شما طلا دست دو بگیرم یا پارسیان ؟و چه جوری قیمت را محاسبه کنم ک بدونم طلا فروش منصفانه برام حساب می‌کنه یان ؟چون طلا فروش دوست صمیمی همسرم هستن و حتی فاکتور هم بهم نمیدن؟فقط وزن طلا را می‌دونم 

و این ک یه مبلغی پول الان داریم ب نظر شما باهاش ماشین مدل بالا بخریم برای زیر پامون یا بدین زمین؟

سلام عزیزم  من دفعه اول هست ک بااین تاپیک آشنا میشم  خودم و همسرم اهل پس اندازیم ولز سال ...

لطفااااا حتما از طلافروش فاکتور بگیرید 

شاید خودش ادم خیلییی خوبی باشه ولی وارثانش  ادم خوبی نباشن و بزنن زیرش 

سلام عزیزان من

تجربه خودم... اخرای سال401که طلا نزولی شد شب چهارشنبه سوری ابشده ۹۵٠٠شد با همسرم سریع رفتیم ۱۵٠میلیون ابشده خریدم بعد عید نوسان زیاد داشت حتی تا9500اومد ولی الان تقریبا دوبرابر شده البته باز هم پایین میاد ولی مطمعنا دوباره سقف قبلی که ۱۶-۱۷بود میزنه

من خودم شاغلم و اون پول وام بود که به سختی قسط دادم ولی ارزش داشت

تجربه بعدی... ماشین پارس داریم اردیبهشت پارسال  سامانه یکپارچه x22 ثبت نام کردبم دی ماه گفتن مبلغ ۷٠٠ واریز کنید که اون موقع ماشین من۴۷٠بود و طلا ۱٠۵٠٠... پول نقد هم نداشتم همرو باید میفروختم ۱٠٠هم قرض میکردم ثبت نام میکردم مطمعنا تا الان هم بدون ماشین میموندم  همسرم کلی اصرار کرد گفتم من حتی سود بانکی هم از طلا نگرفتم نمیفروشم ناراحت هم شد... الان کلی تو سودم 

الان هم میخام وام بگیرم طلا بخرم اما اینبار مصرفی میخرم خودم هم لذتشو ببرم

همسرم واسه تعویض ماشین اصرار داره x33بگیریم ولی من دنا پلاس... من گفتم ماشین چینی خریدش  به قیمت کارخونه ارزش داره فقط هم نقد اقساط خیلییی گرون در میاد

نظر شما چیه

@پاییزمهر     @دخترپاییز     @momi_hiro     @ati1998   ...

سلام رویا جونم‌😍🥰ممنون که تگم کردی چندبار سرزدم دیدم تاپیک تعطیله هنوز😓

تاپیک نو مبارک انشالله اینجا همش خبرای خوب خونه دارشدن و ماشین دارشدن و پیشرفت های ریز و درشت دوستان رو بشنویم و همینطور عکس طلاهای خوشگل همگی رو ببینیم🙏🏻😍❤️💪🏻

دل مرنجان كه ز هر دل به خدا راهي است...هيراد و هانا💕
دوستان عزیزی که تازه خونه خریدن یا که اطلاع دارن هزینه دفترخونه و بنگاه چقدر میشه حدودا؟ ربطی به ق ...

بله عزیزم هر کدوم جداست. در کل چه بخری چه بفروشی ،یه مبلغی هم تو جیب بنگاه دار باید بره

2810