2777
2789
سلام عزیزم. ممنون میشم راهنمایی کنید. اول از همه چطور توی این سایت عضو بشیم برای خریدو فروش سهام طل ...

کد بورسی باید بگیری 

کارگزاری که توش خرید و فروش سهام انجام میشه رو نصب کنید

و از اونجا انجام بدید 

خیلی راحته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم  میشه یه حرف یه نصیحت به من بزنید  مدتی هست اینقدرررررررررر با بچم بد ر ...

فقط به این فکر کن که همیشه پیشت نمی‌مونه بچت.. ازدواج می‌کنه می‌ره 

فعلا مهمونت هس مهمون نوازی کن🥰

بچه ها مهمون هستن خونه هامون

سعی کنیم خاطرات خوب براشون بسازیم 

که وقتی پیر شدیم بهشون نیازمند شدیم دست و دلشون بره یک سری بزنن یک حالی بپرسن

ی قانون نانوشته هم هست که میگه 

بچه ها توی دوران پیری همون رفتاری رو با والدینشون میکنن که پدر مادر توی دوران قدرتمندی و جوانی با بچه هاشون کردن

باهاشون مهربون باشیم الان که قدرت دست ماست💜

پس خیلی خوبه حتی اگه یک میلیونم داشته باشیم میتونی سکه بگیریم درحالی ک یه تومن طلا نمیکنه

نزدیک ۲۰۰ هزار تومن هم میتونی یه ۵۰ سوتی بخری

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان

پولمو گذاشته بودم بانک سود ببرم ازش بنظرتون درش بیارم طلا بخرم باهاش؟

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
من ۵۰ سوتی روم نمیشه بگیرم جدی میگم

الان سی سوتی تا ۱۳۰ تومن هم تو بازار پیدا میشه البته تو بازارهای بزرگ و شهر بزرگ

من باشم میگیرم رو نشدن نداره زرگر هم از خداخواسته ست ازش خرید کنید

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
دوستان یه مشورت لازمم، شوهرم میگه به حقوقت کاری ندارم، اما میدونم تعارف میکنه، منم گفتم سیب زمینی، پ ...

ساندویچ ساز و این جور وسایل آیا واقعا لازمه؟ به نظر من که فقط جا میگیره و کاربردی نداره

دوستان یه مشورت لازمم، شوهرم میگه به حقوقت کاری ندارم، اما میدونم تعارف میکنه، منم گفتم سیب زمینی، پ ...

ععزیزم من با همسرم صحبت کردم گفتم حقوقمو پس انداز میکنم ک ماشین یا خونه بخریم قبول کرده... من معمولا همون اول ماه میرم طلا میخرم یا جدیدا وام گرفتم قسطاش زیاده تقریبا اندازه حقوقم میدونه تهش چیزی نمی مونه ک بخواد ولی این ماه مثلا ماشینمون خراب شد خرج داشت و گوشت لازم داریم و...  اگه لازم شد در حد دوسه تومن پول میدم بهش اگه پول لازم شدـمن یکی دوماه اول شل گرفتم سیب زمینی پیاز میخریدم ب خودم اومدم دیدم ای دل غافل انقد دارم محل کارم سختی میکشم معلوم نیست پولش کجا میره. 

من خودم از رسالت وام برداشتم قسطاش زیاده ولی یکساله تمومه بنظرم اگه شرایطشو داری وام بردار ک شوهرتم یدونه چیزی ته حقوقت نمی مونه و بیخیالش بشه.. 

رسالت امتیاز وام رو میتونی از شخصی بخری من خودم خریدم.

من این ماه قسطام زیاد بود اول ماهم رفتم ی انگشتر خریدم صفر صفر شدم با همسرم صحبت کردم پول یارانه رو زد ب کارتم ک تا اخر برج اگه خرجس برا خونه بود کارتم خالی نمونه... مردا زود فراموش میکنن من با همون یه تومن چون انگشتر خریده بودم و نداشتم گذاشتم رو حقوقم و قسط وامم رو دادم بعد دوبارع یه. روز خرید خونه داشتم زنگش زدم پونصد زد ب کارتم نمیدونم یادش نبود یا ب رو خودش چیزی نیاورد حرفی از یارانه نیاورد😂😂 

2810