2777
2789
مرسي معصومه نازنين عزيز  نديده عاشقت شدم معصومه جون من اينارو به همسرم گفتم قبول نكرد گفت من ...

همسر منم  خونه به نامم نمیزنه ،مخفی جمع کن پولاتو

ازش ریز ریز برای خرج هات هم بگیر

خودم دارم درآمدم جمع میکنم  و طلا میگیرم هدفم خرید خونه س😍انشالله میام یه روز میگم خونه مو خریدم💪🏻💪🏻💪🏻

سلام قشنگا  تاپیک جدید مبارک🩷 بچه ها نیاز به کمک فوری داریم  من ک یکدل شدم و قراره خون ...

حتما بخر عزیزم چون خرداد به بعد یه افزایش قیمت واسه خونه داریم البته شنیدم مطمئن نیستم پیش فروش یه مقدار خطرناکه و ریسک هست اگه سازنده رو میشناسید بخرید خدای نکرده کلاه برداری نشه مورد اول به نظرم بهتره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر منم  خونه به نامم نمیزنه ،مخفی جمع کن پولاتو ازش ریز ریز برای خرج هات هم بگیر خودم دارم ...

ريز ريز خرج نميده ١٠ روز يبار ٥٠٠ اونم ١ سال نميشه إز پول دادم 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

من ادم پول جم کنی نیستم . . البته با توجه به حقوق کممون . شکر خدا هم خونه خریدیم هم زمین .هم دو تا ماشین . طلا هم حدود ۴۰۰ ملیون دارم .  . میگم پول جمع کن نیستم چون هیچ پس اندازی ندارم . بجز همون طلا ها که همشون فاکتورش به اسم خودم . و یه زمین که نصفش به اسم من. و یه ماشین  ، ( قبلا برا خرید خونه و ماشین طلاهام رو فروختم .) اما خونه و ماشین گرون تر به اسم شوهرم . 

پول جمع نکردم چون شوهرم هیچ وقت اجازه نمیداد بفهمم چقدر حقوق میگیره منم اصرار نمیکردم . و کلی پول خرج میکردم . اما الان چند سال سرم به سنگ خورده . لباس و اینا زیاد نمیخرم اما خب خرج اونقدر زیاده که واقعا پولیم نمیمونه . الان قسط یه وام . و حدود ۱۷ ملیون ظرف قسیطی اوردم . که ۷ میلیونش مونده . تصمیم گرفتم از این به بعد پس انداز کنم . فعلا از ماهی ۵۰۰ اما بعد اینکه اون ۷ ملیون تموم شه اون ۲ تومن قسط رو هم میتونم پس انداز کنم . در کنار شما و روحیه ای که بهم میدین 

😘😘😘

کار مفیدی که انجام میدم خودم میرم خرید میوه . در حد نیاز و از سبد هایی که ارزون تره بر میدارم نه که پلاسیده باشه ‌. حبوبات میرم عمده فروشی ها ارزون تر میخرم . خرج خورد خراک بیخود نداریم . یه ماه گوشت و مرغ و ماهی میخریم . یه ماه مواد شوینده و برنج و روغن . البته اینا از رو یه کارت اعتباری که مربوط به شغل شدهرم . . کادو جشن و اینا هم اصلا نداریم . فقط عروسی ها کادوی خوب میدیم . 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
همسر منم  خونه به نامم نمیزنه ،مخفی جمع کن پولاتو ازش ریز ریز برای خرج هات هم بگیر خودم دارم ...

سلام عزیزم 

شما مثلا ماهی چند گرم طلا میخری ؟ 

درامد و پس اندازت چقدره ؟ 

اخه خونه دیگه باید کمِ کم ده میلیارد جمع کنیم اونم اگه گرون تر نشه 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

مخفي چ جوري جمع كنم

مثلا ديگه إز چ چيزاي خودم بزنم اخه 😞

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

نزدیک خونمون نونوایی بربری هست که نون رو میده دونه ای ۵۰۰۰ تومن،البته ساده رو،ما روزی دوتا نون میخوریم،حدود ۳۰۰ متر پایین تر سنگکی هست که دونه ای ۳۰۰۰ تومنه،به همسرم گفتم برو اونجا و اختلاف قیمتش رو بده به من برات جمع کنم،امروز دیدم بعد یک ماه دقیقا ۱۲۰ هزار تومن براش جمع کردم،دوتا بربری میشد ۱۰ تومن،دوتا سنگک میشد ۶ تومن،روزی ۴ تومن فقط از تغییر نون برامون تو یک ماه شد ۱۲۰ تومن،چهارتومن به چشم نمیومد ولی ۱۲۰ تومن پول بدی نبود،یه موضوع دیگه هم در مورد نون خشک بگم بهتون من از سال ۸۲ تا الان سر زندگی خودمم،تا حالا یه بند انگشت هم نون خشک دور ریز نداشتم،اینو تو تاپیک قبلی هم گذاشته بودم،نون که خشک میشه،میریزم تو ظرف روشو آب میریزم بعد نیم ساعت حسابی له میشه،میریزم تو آبکش،حسابی چنگ میزنم آبش که کاملا رفت یه پیاز رنده میکنم توش،به اندازه ای که برای کتلت گوشت چرخ شده میریزم همون قدر توی این نون اضافه میکنم بعد یه تخم مرغ میزنم با ادویه و سماق،حسابی ورز میدم،با قاشق یا قالب فلافل ازش برمیدارم و توی روغن داغ سرخ میکنم،بعد چندتا گوجه هم سرخ میکنم با برنج عالی میشه،نکته بعدی هم وقتی چون آدمی هستم که به محیط زیست اهمیت میده،به عنوان مثال وقتی آزمایش میدیم،بعد از اینکه دکتر دید و میدونم دیگه لازم ندارم میدم دخترم از پشتش برای چک نویس استفاده کنه،حتی رسید عابر بانک هم اگر پشتش سفید باشه همه رو منگنه میکنم برای یاد داشت های کوچیک استفاده میکنم،ادامه داره

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

راه پیشرفت اقتصادی، این نیس ارزونترین و بخری نمیدونم خودت فلان چیز و درست کنی... بعضی کامنتا رو اصلا نپسندیدم.

راهش اینه فکر اساسی کرد یه راه درامد بیشتر، یا توسعه کار. خودتون یا همسرتون.

زیاده روی نکنی مصرف گرا نباشی. 

ولی قناعت زیادی که تو کامنتا توضیح دادن انگار داری با بی پولی سازگار میکنی خودتو. 

اتفاقا سازگار نباش. بهترین و گرون ترین لایق منه! پس پول دربیاریم!

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
اخر همین پست بخون عزیزم یه سوال از معصومه جان کردم خودتم نظرتو بگو خوشخال میشم راهنمایی بدی

پیدا نکردم پست وعزیزم ماشالله صفحه ها خیلی زیادن😅

رو پستم ریپلای کنید وسوالتون بپرسید خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم

هیچ وقت دور ریز میوه و سبزیجات و غذا ندارم،اگر دیدم هویچ خیار بادمجون داره خراب میشه،سریع خرد میکنم میریزم تو شیشه ترشی میکنم،یا بادمجون رو کباب میکنم و ساطوری میکنم میزارم فریزر،گوجه رو پوره میکنم فریز میکنم،هویچ رو با چندتا دونه خیار یا شور میکنم یا مرباش میکنم،یا رنده میکنم میزارم فریزر برای سوپ،حالا بازم چیزی یادم اومد مینویسم براتون

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
سلام عزیزم  شما مثلا ماهی چند گرم طلا میخری ؟  درامد و پس اندازت چقدره ؟  اخه خونه ...

هدف من خونه شهرستان هست که ۳۰۰ گرم طلا نیازه،الان حدود صدگرم دارم ،پارسال کلا تونستم ۳۵ گرم بگیرم

ولی امسال انشالله کلش رو میرسونم به ۲۰۰ گرم

من جای شما باشم اون ۵-۶ تومنی که همسر میده خرج میکنم ،درآمد خودم و پول اجاره کلا پس انداز🤑🤑🤑

من این ماه تصمیم گرفتم پس انداز کنم حسابم هم بلوبانکه و تو خود برنامه بانک میشه باکس ساخت برای پس انداز یا هدفی که میخوایم براش پول جمع کنیم من پنج تومن برای مخارج روز مره گذاشتم بقیه رو تو باکس های مختلف برای پس انداز 

و همه ی مخارج رو هم یادداشت کردم 

الان هنوز وسط ماه نشده اون پولی که واسه روزمره بود که خرج شده کلا از دوتا باکس هم پول برداشتم 😢 

اینجوری فکر کنم بازم کم میاد که 

مثلا یه سوپری میرم ۶۰۰ ۷۰۰ تومن خرج میشه و تازه هیچی هم نخریدم  

دیروز چند تا چیز واجب برای گربه م خریدم ۱۲۰۰ شد 

یا مثلا ازین جور خرج ها که پیش بینی نشده س 

چجوری پس انداز کنم ؟ 

هدف من خونه شهرستان هست که ۳۰۰ گرم طلا نیازه،الان حدود صدگرم دارم ،پارسال کلا تونستم ۳۵ گرم بگیرم و ...

خیلی عالیه انشاالله زود جمع بشه و بخری 🌸

2810