2777
2789
سلام خوشگلا من رفتم سیسمونی بگیرم بعد موقع برگشت همسرم با دوستش رفت ۳۰۰ داد به من همراهم باشه منم رف ...

بعد این سکه ها گرون میشه؟

ولی من به شدت ادم وقتی ناراحتم به روت نمیارم اما از چشمم می افتی هستم🦦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهاااا  ی سری تخته اضافه از جنس کابینتها داشتم  ک پایشون کردم برای داخل کابینت خیل ...

سلام خوبي تيتان جان شما براي دخترت خمير درست كردي  يا من شما رو با كس ديگه اشتباه گرفتم ؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام این خرید امروز من بود.دیشب شوهرم تا دیر وقت کار کرد. گفت فردا برو از فروشگاه مرغ و چیز هایی که ...

عزیزدلم پربرکت باشی الهی ماهم تا چندسال پیش شوهرم هر چندماه یکبار حقوق می‌گرفت خیلی سخت بود ولی گذشت 

انشالله تا ماه دیکه بیای بگی برا دخترم دوچرخه خریدم 😍😍😍

پسرای من هم پی اس فور میخان پدرمنو درآورردن😂😂

دارم براشون جم میکنم هر چندروز دوباره یه طوفانی به پا میکنن که الا وبلا امروز باید بخری منم دوباره مخ زنی رو شروع میکنم و هدف گذاری و برنامه ریزی هارو بهشون یادآوری میکنم 😅😅

بچه ها میشه با دلایل پاکتون برام دعا کنین امروز معامله خونم جور بشه با قیمت خوب ممنون میشم ❤️🙏

رویا جون ببخشید پستم نامرتبط بود دعوام نکن 🥹❤️

شب میام یه نکته اقتصادی میگم با یه داستان عبرت آموز این به اون در😁

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

سلام دوستان زیبا🥰

انشالله حال همگی عالی باشه

میگم اگه کسی زیپاد رو نصب نکرده و تمایل داره نصب کنه ممنون میشم کد معرف مارو بزنه

زیپاد اپلیکیشن بانک پاسارگاد مخصوص بچه ها از ۵سال تا۱۸ساله براحتی از بازار دانلودش کنید ونصب کنید اگه دوتا ۳تا هم بچه داشته باشید میشه همه رو داخل یه برنامه براشوت حساب باز کرد

خیلی خوبه به هر بچه ای ۵۰ هزار هدیه میده🥰

دوبرابر معدل حسابشونم وام میده بهشون

کد معرف ۳۴۲۳۵۰۱۹

سلام دوستان عزیزیه نظر سنجی میخواستم لطفا هرکس می‌تونه کمکم کنه 

من خودم شاغلم ماهی ۹تومن حقوق دارم حالا شما جای من باشید طلا قسطی می‌خرید یا ماهی پنج تومنی ده ماهه قرعه می‌زارید؟البته ک پول برای برج هفت برای پول رهن خونه لازم دارم 

پیشاپیش ممنونم از دوستان♥️⁩⁦♥️

دوست جونيا من هيچ برنامه بانكي تو گوشيم ندارم چي بريزم بعد كدومش وأم ميده درصدها رو هم ميشه بگيد م ...

کیپاد بدون ضامن ۱۰ میلیون ۶ ماهه ۱۰ و ۶۰۰ باید پس بدی

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
بعد این سکه ها گرون میشه؟

بله طلای ۷۰ سوتیه دیگه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
چه عالی عزیزم،جامع و کامل،کیف کردم پرانرژی باشی  لطفا اگه میشه پیج هایی که توشون بانک طلا شرکت ...

طرح بانک طلا یا قلک طلا یعنی شما پول واریز میکنید اونا به قیمت روز طلای خام ثبت میکنن مثلا پنجاه سوت صدسوت و …

جمع که شد بسته به طلایی که انتخاب میکنید اجرت رو پرداخت میکنید و ارسال میکنن، دوستان اینجا از سایت حقانی توی طرح قلک طلا شرکت میکنن، اما من توی دوتا پیج مختلف اینستاگرام شرکت کردم یکی طلای هریس(تبریز) یکی خانه طلا( رشت)

خودم به شخصه دیگه شرکت نمیکنم ،همون پولم رو ببرم حضوری طلا بخرم راحتترم🙏🏻

2810