سلام عزیزم
منم ی سری شیشه مربا و سس داشتم
نوشته روی درشون رو ک تاریخ انقضاء و غیره نوشته بود
رو با پد ناخن پاک کردم برای جای ادویه و حبوبات اضافه
ازشون استفاده میکنم
خودم راضیم چون الان خیلی چیزا برام الویت دارن ک
خرید جا ادویه ب چشمم نمیاد اگه خواستید عکس براتون میفرستم
سیب زمینی رو کامل میشورم و برای استفاده راحتترم
میوه و خیار و گوجه رو همیشه میشورم و خشک میکنم و تو ظرف در بسته نگهداری میکنم
روغن رو درش رو خیلی کم باز میکنم
گاهی برنج رو با رشته پلو قاطی میکنم
برای خودمون معمولا برنج رو با چیزی قاطی میکنم مثل عدس و ماش وغیره اینجوری میزان قندش کمتر میشه
خرید رو با برنامه و با اولویت بندی انجام میدم
سعی میکنم از نتی ک مصرف میکنم حتمأ جتما ی چیزی یاد بگیرم
مثلا الان از یوتیوب عروسک بافتنی یاد گرفتم و با دوستام دورهمی داریم برای بچههاشون میبرم کلی ذوق میکنن اینجوری هزینه ای بابت خرید چیزی نمیدم خواستید عکس عروسکی ک بافتم میفرستم
چن شب پیش خونه خالم دعوت بودم ی کیک هویج درست کردم با ی ظرف بزرگ آبلیمو ک خونه زیاد داشتم بردم خیلی ب صرفه بود داداشم ی جعبه 2 کیلویی شیرینی براشون خرید 800 تومن ولی کیک من طرفدارش بیشتر بود امروز خالم زنگ زد دستور پختش رو برای فامیل شوهرش میخواست خب اینا صرفه جویی میشه
برنامه غذاییم متنوع هست یعنی فقط ب گوشت و مرغ ختم نمیشه
مثلا چن روز پیش صبحونه حلیم بود
دیروز خیار گوجه و پنیر با کنجد بود کنارش هم آب جوش با عسل و ی کوچلو آبلیمو ب بچهها دادم
امروز نیمرو
نهار هم آش دادم عصرونه ساندویچی بهشون میدم شام امروز حاضزی
هیچ وقت پول بابت شیشه شور نمیدم همه چیز رو با مایع ظرفشویی تمیز میکنم
تنقلات مضرر خیلی کم میخرم بچهها رو منع نمیکنم از خوردنشون ولی محدود استفاده میکنیم
فرشام رو مرتب دستمال میکشم ی برس فرش دارم دندوناش پلاستیکی و نرم همیشه میکشم رو فرشا اگه مو یا کثیفی باشه تمیز میکنم(البته موهامون رو همیشه تو ی نقطه مشخص شده شونه میزنیم و ی پارچه گذاشتم ب دخترام هم گفتم اول پهن میکنیم بعد موها رو شونه میزنیم) خب اینجوری فرش تمیزتر میمونه و دیرتر نیاز ب شستشو داره
کفشا قبل از ورود ب جاکفشی از زیر و رو تمیز میشن بعد تو جاکفشی جا میگیرن اینجوری همیشه جا کفشی تمیزه عمرش بیشتر کفشا هم همیشه تمیز و موقع بیرون رفتن آماده بنظرم اینجور مراقبتها میتونه در هزینهها صرفه جویی کنه
همیشه نونم تو فریز نگهداری میکنم نون تنها چیزی هست ک فریزش سالم تره هیچ وقت دور ریز ندارم
برنجم اضافه بیاد حتی ته دیگ دور ریز نمیشه اگه ب اندازه ی بشقاب کوچیک اضافه بیاد حتما باهاش کوکو یا چیزی ابتکاری درست میکنم.. اگه بیشتر اضافه بیاد برای وعده بعد احتمالا عدس پلوش میکنم یا تنوعی دیگر بهش میدم
لباسا رو بلافاصله بعداز شستشو یعنی همین ک از ماشین بیارم بیرون اتو میکنم هم سریعتر و هم بهتر اتو میشن بعد رو طناب میندازم تا کامل خشک بشن (البته نمیدونم این کارم درسته یا نه ولی برای من کارم راحتتره)
دیگه چیزی یادم نمیاد