2777
2789
حساب ویپاد اگه دارید بزارید توی حساب یک ماه بمونه وام بگیرید تا 50میلیون میدن

ممنون

ولی مطمعنین یک ماه بمونه پنجاه میلیون میدن؟

بعدم اعتبار خرید میدن.برداشت نمیشه کرد که

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
مهر هم تا سقف پنجاه میلیون ضامن نمیخواد

عه چون همسرم کار میکنه با حسابم 

امتیازدهی اش چطوره؟؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون ولی مطمعنین یک ماه بمونه پنجاه میلیون میدن؟ بعدم اعتبار خرید میدن.برداشت نمیشه کرد که

میشه نقدش،کنی ما بلدیم 😁😁

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ویپاد چیه یکم توضیح میدی

یه برنامه که برای بانک پاسارگاده 

عزیزم دو مدل وام داره که یه مدل پله ای از یک میلیون تا ۳۰ میلیون ولی مثلا باید ۱ تومن و بگیری تسویه کنی دو تومن فعال بشه 

یه مدل هم داره تو حسابت که پول باشه به ازای هر ۱۰۰ هزار تومن ۱ سکه میگه که الان عکس میدم برای ده میلیون ۶ ماهه ۴۵۰۰ تا سکه 

اینم کد معرف منهLDCTCH مرسی میشم بزنی 

من هیچ وقت نتونستم چیزی بفروشم

قیمت بالا نزارید ظرف و ظروف توی دیوار سریع فروش می‌ره من عید یه کتری  و قوری خریدم یه میلیون و دویست .کتری قوری قبلی که کهنه شده بود رو گذاشتم توی دیوار 300فروختم

ولی مثلا یه ماهه که چند تا کتاب گذاشتم فروش نرفته

سلام دخترا کسی منو تگ نکرد ولی من خیلی پیگیری از این حرفها هستم ....بچه ها یه سوال یه گوشواره خریدم ۱گرم ۴۲۰سوت....بدون اجرت پام حساب کرده ۵/۲۰۰....چند درصد حساب کرده ....طلا گرمی ۳۴۳۵هزار تومن بود

سلام عزیزجان.  ممنونم از تبریکتووووون. من اومدم دیدم تاپیک ترکیده خیلی خورد تو ذوقم اومده بود ...

سما جان آفرین مخصوصا اون قسمت خرید شیرینی و گل برگای روز دختر👏👏👏👏👏بجای دسته گل کتاب ازهمه نظر بهترهست

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
قیمت بالا نزارید ظرف و ظروف توی دیوار سریع فروش می‌ره من عید یه کتری  و قوری خریدم یه میلیون و ...

امتحان میکنم

پرس و جو که کردیم ولی خب یه شرایطی دارن که ما نداریم مثلا دهک باید تا 3 باشه نهایت ما دهک پنجیم

معلوم نیست دهکهارو بر چه اساسی دادن به مردم!!!اخه شرایط شما که معلومه وقتی سرپرست مادرتونه قطعا شاملتون میشه ولی خوب بعضی جاها بی انصافی میکنن

تتو کار من یه خانم مطلقه با یه بچه است که کار میکنه و خونه هم داره درامدشم بالاست اما برای واریز شماره کارت خواهرش رو داد گفت چون از کمیته امداد حقوق میگیرم نمیخوام تراکنشم بره بالا

ولی در کل نداشتن خونه برای کمیته تو اولیته 

50تومن شما یه ماه بمونه 33میلیون میدن شش ماهه میتونید برید طلا بخرید با پولش

این برای بانک مهره ؟

ویپاد بانک پاسارگاد 

اخه ۳۳ تومنی ندارع که ۲۵ بعدش ۳۰

2810