2777
2789

دخترا حدودا پنجاه میلیون بدستم رسیده که تا یک ماه اینده بهش نیازی ندارم.چیکارش کنم؟

اگه سپرده باز کنم سود ماهیانه اش کمتر از یک میلیون تومانه

بنظرتون توی حساب مهر بزارم ک میانگین موجودیم برای دریافت وام بالا بره چطوره؟

البته من قبلا خیلی پول توی حساب مهرم میزاشتم ولی هیچوقت وام نگرفتم

چون یک ماه مثلا شاید پنجاه میلیون توش گذاشتم ولی تا چندوقت هیچی نذاشتم.پیگیری نداشتم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه های مقتصد وکاردان فردا اهالی محل میخوان برن گردش یه روزه با اتوبوس نفری ۹۰ شما جای من بودی ...

اره معلومه می رفتم 

من با هرکار خوشگذرونی موافقم 

چون خیلی پیش نمیاد برام

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
خیلی ممنون که روش های خودتون رو میگید .اینجا همه فقط از پس اندازهاشون میگن .کسی راه پس انداز رو نمیگ ...

تاپیک های قبلی رو بخون اینجا هم بپرسید ازشون میگن

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خوب من هر چند وقت یه بار وسایل یا لباسهایی که دیگه استفاده نمی‌کنیم ولی تمیز و نو هستن به خصوص لباسه ...

شما چطور کاربری جدید ساختی؟؟؟کد پیامک نمیشه برای من که

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
خوب من هر چند وقت یه بار وسایل یا لباسهایی که دیگه استفاده نمی‌کنیم ولی تمیز و نو هستن به خصوص لباسه ...

من هیچ وقت نتونستم چیزی بفروشم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
تاپیک های قبلی رو بخون اینجا هم بپرسید ازشون میگن

خوندم قبلی ها رو  در کل اینکه راه های کمتر خرج کردن رو بدونیم ،پس انداز و تبدیل به طلا و ارز کاری نداره 

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

[QUOTE=337659175]دخترا حدودا پنجاه میلیون بدستم رسیده که تا یک ماه اینده بهش نیازی ندارم.چیکارش کنم؟ اگه سپرده باز ک ...[/QUOTE امتیاز وام

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دخترا حدودا پنجاه میلیون بدستم رسیده که تا یک ماه اینده بهش نیازی ندارم.چیکارش کنم؟ اگه سپرده باز ک ...

من که کلا زندگیم شده ویپاد چون ضامن ندارم

دخترا حدودا پنجاه میلیون بدستم رسیده که تا یک ماه اینده بهش نیازی ندارم.چیکارش کنم؟ اگه سپرده باز ک ...

حساب ویپاد اگه دارید بزارید توی حساب یک ماه بمونه وام بگیرید تا 50میلیون میدن

2810