سلام عزیزجان.
ممنونم از تبریکتووووون.
من اومدم دیدم تاپیک ترکیده خیلی خورد تو ذوقم اومده بودم یه چیزی را تعریف کنم اما تاپیک ترکیده بود
هرچی فکر میکنم نمیدونم چی بود 🤣🤣🤣
تبریک های بچه های امسالم قشنگ بود اما بچه های که قبلا معلمشون بودم و حالا بعد از گذشت چند سال هنوز تبریک میگفتند خیلی جذاب تر بود .
جرات نمیکنم از کادو روز معلم چیزی بگم چون احتمالا برخی افراد فحش بارون میکنند🥲.
یه نکته بگم که یکی از همکاران تو مدرسه دیگه گفت: گفت همسرم یکی از معلم ها که خرید خدمات هستند اومده و یه سرویس طلا بهش کادو داده، و این همکار ناراحت بود .
به نظرم کادو های سنگین اونم تو محیط کار و مدرسه ای که برخی بچه ها وضعیت مالی بدی دارند اصلا درست نیست .
گل و شیرینی خیلی قشنگ تر بود ...💰💰💰
حالا فارغ از بحث اخلاقی ولی ایولا سرویس طلا 🤪
من تصمیم دارم پول و کادو هام را تبدیل به پارسیان کنم به عشق باغم که قراره بخرم در آینده بسیار نزدیک
البته کادو های من بیشتر معنوی بود و جنبه مادی زیادی نداشت اما خانواده در حد توانشون زحمت کشیده بودند.
یه نکته دیگه لطفا پول برای دسته گل و سبد گل ندهید یا به رز اکتفا کنید.
قبلا که همه چی گرون نبود ، مهم نبود اما حالا...
همون صد و دویست تومن برای طرف بهتره
تو مدرسه دوستان ، کلی گل مصرف شد . و فردا پلاسیده شد .
حداقل گلدون گل کادو ببرید 🙏🙏
بیایم حداقل این را فرهنگ سازی کنیم 🤣🤣
من که سبد گل ببینم بیشتر ناراحت میشم .
همکار هم سرویسی که. آقا هستند و یه مدرسه دیگه بودند نزدیک دو میلیون گل دستشون بود ، چون معاون پرورشی بودند کل مدرسه گل آورده بودند. که اصلا نمیخواسته بیاره ، اون همکار براش اورده بود ..
و توی سرویس پلاسیده شد 🌱
البته معلم که انتظاری نداره... اما شما که زحمت میکشید حداقل استفاده بشه .
یه دانش آموز من گفت، خانم چون میدونستم گل معطر دوست دارید
شب با بابام رفتم باغ و براتون گل محمدی چیدم ... به خدا من اینقدر خوشحال شدم و برای همه تعریف کردم .🌹🌹
دو سه تا دستبند خودشون درست کرده بودند و برام آورده بودند .🥰🥰
من خودم هم یه جعبه بزرگ شیرینی دو نیم کیلویی بردم مدرسه برای دانش آموز های خودم و بقیه ..🍩🍩
✅✅ یه کار دیگه هم کردیم ، پنج دقیقه آخر دیدم وااای چقدر گل توی دفتر هست و این ها تا یکشنبه پلاسیده میشه ، بچه های گل های خوشگل از باغچه و باغشون آورده بودند.
منم معلم ها را مجبور کردم گلبرگ ها را بکنند و بریزند توی پلاستیک و گذاشتم تو یخچال که چهارشنبه که جشن روز دختر داریم روی سر گلدختر ها بریزم 🥰🌹🥰🌹