2777
2789
سلام سلام دوستای گلم  لطفا هرکس اطلاعاتی داره بهم کمک کنه  من تا ماه دیگه ۴۰ میلیون پول ...

الان ده تومنتو بذار ویپاد اون وامم بذاری ویپاد سکه جمع کنی میتونی 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان مقتصد بیاین منو دلداری بدین 😭 آخر ماه عروسی یکی از نزدیکان دعوتیم، رفتم سوتین مجلسی و گیره و ...

برای خرده ریزه هات باکس،نذاشته بودی مگه ؟ 

به نظدم عیب نداره سری بعدی باکس بذار که غصه نخوری

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
الان ده تومنتو بذار ویپاد اون وامم بذاری ویپاد سکه جمع کنی میتونی 

یعنی الان سی تومن بزارم ماه دیگه ۲۰ بهم وام میدن؟ 

البته که اون ۲۰ تومن طلا هم یک ماه دیگه دستم میاد الان فقط ده تومن دارم 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
یعنی الان سی تومن بزارم ماه دیگه ۲۰ بهم وام میدن؟  البته که اون ۲۰ تومن طلا هم یک ماه دیگه دست ...

ببینم میشه بیست تومن از یه نفر یک ماهه قرض کنم 🥲

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

دوستان من ۹تومن دارم نمیدونم طلا بگیرم یا صبر کنم ارزون بشه دقیق نمیدونم ۷ ۸ماه پیش ربع خریدم ۱۰ونیم تا ۴ماه بعدش طلا رو ۹تومن بود الان میگم صبر کنم تا محرم ارزون میشه باز شای تونستم یکمم جمع کنم ربع بگیرم یا چی مشورت بدین؟؟

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰

دوستان به نظرتون 

در خونه دو واحدی شمالی ،واحد پشت ارزش خرید داره 

البته بگم خونه شش طبقه دو واحدی است که این واحد طبقه سوم واحد پشتی است آسانسور و پارکینگ و سندداره 

نوسازه همه چی خوبه فقط همین پشت ساختمان بودنش برای نورش دودل میشیم منطقه ش هم متوسط و نزدیک بازار

دوستان به نظرتون  در خونه دو واحدی شمالی ،واحد پشت ارزش خرید داره  البته بگم خونه شش طبق ...

بستگی به روحیه خودتون داره

من اصلا خونه شمالی دوست ندارم دلم میگیره 

و‌لی دوستم میگفت من عاشق شمالی هستم

نورگیری مستقیم خیلی مهمه هم برای خودتون هم بعدها اگر بخواین بفروشین مشتری سخت پیدا میشه

دوستان من ۹تومن دارم نمیدونم طلا بگیرم یا صبر کنم ارزون بشه دقیق نمیدونم ۷ ۸ماه پیش ربع خریدم ۱۰ونیم ...

طلا اصلا قابل پیش بینی نیست

من وام گرفتم میخوام طلا بخرم منتظرم بیاد پایین تر پله ای خرید کنم بازم باید خودتون تصمیم بگیرید

ممکنه همین فردا با به خبر بشه ۴ تومن

با یه خیر بشه ۳ تومن

الان عضو شدم فقط به خاطر همین تاپیک مفید

یکی از کارایی که من انجام میدم اینه که وقتی میرم خرید پلاستیک های خرید رو  نگه میدارم و به عنوان کیسه زباله استفاده میکنم هیج وقت تا حالا کیسه زباله نخریدم هم به محیط زیست کمک میشه هم پول خرج نمیشه

خیاطی رو یاد گرفتم و لباسهای خودم و بچه ها رو خودم میدوزم خیلی به صرفه تره هر مدلی که بخوام میدوزم با کمترین هزینه🤗

چیزای غیرضروری نمیخرم تا اونجایی که ممکنه همه چی رو خودم درست میکنم ترشی و مربا و شربت و .....

بازم چیزی یادم بیاد میگم

سلام سلام دخترا

من شاغلم و دوس دارم با برنامه پول خرن کنم و دوس دارم  بعد سالها جمع کردن یه مدت ب خودم راحت بگیرم و تفریح کنم

تفریح های بصرفه و ارزون چی سراغ دارید

شهربازی

کنسرت 

مسافرت 

و ....

ممنون میشم کمکم کنید

سلام  من مدتها خواننده خاموش این تاپیک بودم و از خیلی از تجربیات شما عزیزان استفاده کردم و تا ...

عزیزم من وقت خوندن ندارم

میشه لطفا  وش های مفید 

و سایت ها یا محلهای مناسب خرید طلا گرفتن وام یا هر چی تو گروه مطرح شده و مفیده   و یادتون بگید چون تعداد صفحات خیلی بالاست

2810