2777
2789
حدس زدم عزیزم،عشقم ابادانه     حتما همینطوره    

عزیزم من براتون پیام فرستادم توی خصوصی ممنون میشم هر موقع فرصت کردین جواب بدین  

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
ممنونم عزیزم ..نه کسی تگ نکرده بود

چرا عزیزم خودم تگت کرده بودم اوایل تاپیک

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می تونی از پوشک ساده استفاده کنی ولی باید مشبا خودت بخری فقط لازم هست هر وقت عوض کردی مشبا رو باید ب ...

اولدوز جان چقد دنبال کاربری جدیدت بودم به معصومه جونم گفتم تگت کنه اگه میدونه اونم کاربری قدیمیتو تگ کرده بود 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
دلی خدایی خودمم فهمیدم نه خودم نه شوهرم حد وسط نداریم اصلا ،🤐کلیم اتفاقاً واسه لباس برنامه دارم دیگ ...

ببخشید که میپرسم کدوم شهر زندگی میکنی؟

ای نکته برا خوزستانیای عزیز

برا خرید لباس حتما به فروشگاه باوارث سربزنید

قیمتاش عالی

همه چی هم داره

سیسمونی نوزاد

انواع حوله و روفرشی

لوازم آرایشی بهداشتی

صفر تا صد لباس

اجناس به قیمت عمده هستن

خدایا شکرت

سلام به همه ی دوستای خوشگل پولدارم🤑🤑🤑

اومدم یکم گزارش کار بدم😁 

دیشب که معصومه جون گفتن ۴۴ روز از سال گذشته باخودم فک کردم خب من چه کارهایی کردم توی این مدت؛

هدف من برای امسال ۱۰۰ گرم طلا هست فعلا خرید آنچنانی نزدم اما ۵۰ وام ویپاد آماده س،پنجاه هم دارم میخام تا اخر اردبهشت ۳۰ تومنی بزارم روش و برم یه تیکه آبشده خوشگل موشگل بگیرم(حدود ۳۵ گرم)😍

من پارسال توی بانک طلا شرکت کردم و خورد خورد واریزی زدم شد ۲ گرم یه گوشواره سفارش دادم و یکم دیگه جمع کرده بودم و مونده بود که دیروز دیدم یه انگشتر خوشگل به وزن ۲/۵۸۰ استوری کردن سریع اونو خرید زدم و باقی مبلغش ۲/۸۷۵/۰۰۰رو واریز کردم😍🤑 انشالله انگشتر خوشگلم برسه دستم عکسشو میزارم

۱۸۰ صوت هم توی یه پیج دیگه بانک طلا دارم😅 اونم بعدا پول میزارم روش یه چیز مصرفی سفارش میدم باهاش انشالله

از جهت تفریح : 

امسال تصمیم گرفتم از لحظه به لحظه زندگیم استفاده کنم ،چون عمر همین روزایی هست که داره میگذره🩷

۳-۴ باری بیرون و تفریح در حد نصف روز رفتیم که خیییلی خوش گذشته(قبلا چون باهمسری خیلی مشکل داشتیم اصلا دوس نداشتم باهاش جایی برم تا که تراپیست گفت برای بهبود رابطه باااید باهم وقت بگذرونین و تفریحات مشترک داشته باشید)

اگر عمری باشه و وقت کنیم یه تفریح ۳-۴ روزه شیراز هم بریم انشالله

از جهت رسیدگی به خود:

موهام ۱۴ فروردین رفتم کراتین کردم چون اونموقع آرایشگرا سرشون خلوته قیمتا مناسبتره از قبل عید و ۵۰۰ تومن کمتر شد ، چون اینجا میدونم همه عدد و ارقام رو‌دوس دارن مبلغشم بگم😁 موهام بالای شونمه با ماسک و شامپو ۱۹۰۰

البته قیمت خدمات زیبایی این منطقه ما هستیم مناسبه

اها اینم بگم که برای عید لباس خونگی و لباس زیر از بهمن ماه خریده بودم و دم عید فقط یه مانتو یه شومیز و دوتا شال خریدم

،کفش و شلوار وکیفم برا قبل بود چون سالم و درحدنو بودن دیگه نخریدم- پولش رو خرج مرتب کردن موهام کردم که خیلی راضیم 

ادامه داره

از‌جهت لوازم منزل:

دوستان من حدود ۵-۶ ساله که توی این خونه زندگی میکنم وسیله‌چندانی نخریدم حتی چیزای ریز ولی طبق گفته معصومه جون که میگن باید تو همه چیز بیست باشیم✅ امسال شروع کردم به خرید: کارت یارانه رو گذاشتم برای لوازم منزل 

یه خردکن برقی گرفتم دو دست لیوان خارجی-و یکم خرده ریز

دوستان حتمااا حتماااا موقع خریدتون از چندجا قیمت بگیرین

مثلا برای لیوانها دستی ۵۰ هزار تومن اختلاف بود که مجموعش شد ۱۰۰ تومن خب اونم پول ۳ تا دسمال آشپزخونه شد😍 حالا با دسمالای جدید با عشق گردگیری میکنم😁😅 

از جهت کار:🩷

نمیدونم کیا یادشونه اینجا، من قبلا گفتم آنلاین شاپ دارم و خداروهزاران مرتبه شکر درآمد و فروشم از شهریور پارسال خوب شده. من ۵ ساله پیج دارم  میخام بگم برای خواسته هاتون تلاش کنید،کوتاه نیایید،همه آدما یه استعداد و هنری دارن پیداش کنید پیگیر باشید و برید دنبالش

من همیشه قبل ساعت ۷ بیدارم

برنامه میچینم امروز چه کارهایی انجام بدم،چه استوری بزارم،بسته ها مو ببندم که زودتر ارسال بشن مشتریا راضی باشن و …..

از جهت کار بگم انبارم رو پر جنس کردم😍 و این برای من کلی سرمایه س( نمیگم فروش چیه تا شناسایی نشم🙏🏻)

خلاصه مرسی از همه کسایی که اینجا میان و مینویسن 

من کلیییی از شماها یادگرفتم

معصومه جون با حرفای شما زندگیم خیلی دگرگون شده  حتی جدا از بحث مالی منی که تا پارسال هرروز به جدایی فک میکردم الان عاشقانه زندگیمو دوس دارم🩷 مرسی که هستید…..

اون قسمتی که گفتم کارت یارانه رو امسال گذاشتم واسه خرید لپازم منزل  شاید برا بعضیا سوال بشه ، اینم بگم که دخترکوچولوی نازم کارت رو یه بار تا کرد 😅 دیگه  کار نمیکرد و ۴-۵ ماه پول یارانه مونده بوده

دمت گرم عشقم ،😘😘پس وام میمونه مهلت نداره که بسوزه؟؟

من برای یه تومنی فقط ۲۵ تومن اعتبارسنجی و اینا شد اصلا پول نریختم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
قربونت برم صفحه ۴۸به یه دوستی برنامه ریختم اول به اون یه نگاه بنداز ... واسه اون ..بودجه اش دو م ...

دستت طلا دختر خیلی خوب برنامه‌ریزی کردی، الهی خیر دنیا و آخرت رو ببینی 🥰🥰🥰💋💋💖💖💖

خانوما ما ی کاری ک میکنیم گفتم شاید شمام دوست داشته باشید

هر ماه یا هفته ای 

پنجشنبه ها ۱۰۰تومن ۵۰تومن میدیم نانوایی ک نون صلواتیی بده 

بشم بگید ب هر نفر ۱ یا دوتا بده ن همشو ی دفه ب ی نفر بده 

از‌جهت لوازم منزل: دوستان من حدود ۵-۶ ساله که توی این خونه زندگی میکنم وسیله‌چندانی نخریدم حتی چیزا ...

چه عالی عزیزم،جامع و کامل،کیف کردم پرانرژی باشی 

لطفا اگه میشه پیج هایی که توشون بانک طلا شرکت میکنی رو بهمون بگو

بنظرم این مورد برا من خیلی میتونه کمک کننده باشه

البته اجرت و سود و مالیات هم بگو لطفا چقد میگیره برا هرمبلغ🙏🌷

تاریخ عضویتم😅😅
2810