2777
2789

@مامان_سبحان7    

دوساعت دارم از تو لایک هام اسم شما پیدا میکنم 😂😂 حالا امیدوارم اشتباه نباشه🌹😊

مامان سبحان جان چرا من هر کاری میکنم با ویپاد نمیشه پایا کرد همش برگشت میخوره مگر تا سقف ۵۰ تومن نمیشه؟ 

میشه من راهنمایی کنید 🙏

آره عزیزم درسته ...منتها مال ما شش ماهه است  هر چقدر بذاری ضربدر شش میشه  من مثلا ۱۵م ...

درسته پس شش ماهه خیلی بهتره ارزش پول حفظ میشه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رویاجون من عفو کن ...الان اقتصادیش میکنم فضا رو

خانمی که شما باشی جونم برات بگه...من از محل کارم استعفا دادم...خیلی هم شیک و مجلسی...کار بعدیم که فعلا روهوا....قشنگ...رها ...رها..

توی این هیری ویری ۷۵۰۰ وام بلو دراومد...طلا خانوم هم که اصلاح کرد.....(اما بلو بی تربیت ۳۰۰ کارمزد برداشت....خیلی بی تربیت ...چه خبره ۳۰۰ اخه؟!؟؟؟🥴)

کلا موند ۷۲۰۰....منم زدمش زیر بغل..رفتم طلا فروشی ...دو تا سکه پارسیان خریدم ...دقیقا ۷۲۰۰...یعنی دونه ای ۳۶۰۰....

دیگه نمی دونم گرون خریدم..سرم کلاه رفت...بیلیمرم اصن😆😆

اینم عکس جهت انگیزه....انگیزه بچه ها....بچه ها انگیزه

عزیزم کاش قبل اینکه مخالفت خودت رو نشون بدی  از راه عشق و محبت وارد می‌شدی ❤️ میگفتی اره ع ...

این کارا رو کردم معصومه جون

اصلا اولش مخالفت نکردم ولی خب کلا اخلاقش یجوریه یه تصمیم که بگیره دیگه ازش برنمیگرده

بعدم فامیلاشون خیلی زیادن یعنی هیچ جوره نمیشه کم هزینه کارو جمع کرد چون یه سری رسمای خاصم دارن

حتی بهش گفتم بیا به جای نذری یه کمکی بکنیم به فلان خیریه که نزدیکمونه ثوابش هم بیشتره بعد گفت باشه پس هم نذری میدیم هم به اونجا کمک میکنیم😂 یعنی هیچ جوره از تصمیمش کوتاه نمیاد

بازم ممنون از راهنماییتون دیگه ببینیم خدا چی میخواد ان شاالله هرچی به صلاحه

نهال🌱

سلان به خانم های تلاشگر معصومه جان پوران دخت رویای عزیزو دیگر عزیزان یه نکته که حس کردم دینی به گرد ...

ممنون عزیزم ♥️

بابت تجربه ی گرانبهات که در اختیارمون گذاشتی 

انشالله خیلی زود با حالی عالی و خوش و با خبرهای خوب میای دوباره برامون پست میذاری  برامون ♥️😍

عزیزم کاش قبل اینکه مخالفت خودت رو نشون بدی  از راه عشق و محبت وارد می‌شدی ❤️ میگفتی اره ع ...

آخ که بدخواهات کوررررر بشن😘🌹😍من هربار چشم ب پستات میفته کلی ذوق میکنم و هر پستتونو چند بار میخونم☺️🙏🌹

خدا حفظتون کنه 💃🌹😘☺️🙏

عزیزجان یادته گفتی از مریم خانم همسایتون خیلی چیزا یاد گرفتی؟ و گفتی برامون میگی حرفا و داستاناشو؟ م ...

حتما سر فرصت براتون مینویسم 👌

ریپلای تا زیاد میشن 

وقت کم میارم واسه تجربه گویی

جواب هم ندم دوستامون ناراحت میشن 

یکم می‌خوام جو که آرومتر بشه 

همه ی دوستان بهمون ملحق بشن 

خواهم گفت عزیز دلم ❤️

فعلا که از اساتید گزارش و یا تجربه ندیم  😊

منم دست تنهام 🌸

از مامان سبحان هم خبری نیست یا من ندیدم از پست هاتون ؟

معصومه جان من چندسال قرعه میذارم اما همیشه یا یکی مونده ب اخری یا ته ته ها بیرون میام. به نظرت حذف ک ...

عزیزم اگه تعداد نفراتتون بیشتر از پنج شش نفر هست آره عزیزم ارزش نداره 

میتونی بهشون پیشنهاد بدین که قرعه از نوع پارسیان بذاریم 

مثلا قرعه پونصد سوتی بذارین اینطوری چه آخر در بیای چه اول

مهم نیست پولت از ارزش نخواهد افتاد 

عزیزم اینجا شاید رویا جون بدش بیاد درخواست بده تو پی وی برات بگم چیکار کردم 

برای منم بفرست عزیزم ❤

ممنون میشم

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
2810