2777
2789
سلام عزیز دلم سوگند جان ❤️ خوبی خانوم ❤️اول اینکه ماشین تون مبارک  اون یکی تاپیک تعطیل شد ...

متشکرم بابت تبریکتون😘۲میلیون رویکجامیده بابت همه مخارجشون آرایشی بهداشتی لباس کیف وکفش وخلاصه همه چی،اگربه پس اندازبرسه که چه بهتروگرنه مشکلی نیست،کمی میانه شون باجناب همسر درحال حاضرشکرآبه🤐فعلاتازمان آشتی یه برنامه ریزی میخوادبرای این پول

شما وام گرفتی؟

بله عزیزم فعلا ده تومنی شو 

از پشتوانه هم ۱ تومنی

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزان به نظرتون خرید طلای آب‌شده بهتره یا طلای دست‌دوم ؟ 

اب شده ک برای مبالغ حدودا بالای پنجاه میلیونه

ولی دست دوم مثلا یه گوشواره دو گرمی هم میتونی پیدا کنی بخری

بستگی به پولت داره 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
بعضی موقع ها به شوخی میگم که پارسال من اصلا چمدون رو جمع نکردم بزارم تو کمد از بس رفتیم مسافرت.منظور ...

عزیزم ببخشید من نظر میدم اینجا یه کاربر گفتن وقتی میخواین اقتصادی بودنو شروع کنید مراقب باشید بخش های دیگه زندگیتون مختل نشه و راست هم میگفتن شما بخش اقتصادی رو درست پیشرفتین ولی شکوه دادن به تامین همسر رعایت نشده کاری که معصومه جون بارها گفته انجام میده و مثال زده 

یا اون قسمت که نباید همسرتون متوجه بشه شما چیزی در چنته دارین اینا رعایت نشده امیدوارم منظورم و درست گفته باشم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزان به نظرتون خرید طلای آب‌شده بهتره یا طلای دست‌دوم ؟ 

طلای آب شده از لحاظ سرمایه گذاری بهتره یعنی اجرت و سود و... نداره نهایت 1 درصد یا کمتر، ولی خب طلای دست دوم برای مصرف هم مناسب هست

....💖!
دخترا اونایی که از اعتبار اسنپ که طلا خریدین  ارزش داره بخرم یا نه؟

من هنوز نخریدم ولی میگن اجرتش بالاست اما چون رشد تورم بالاست می ارزه

بعضی موقع ها به شوخی میگم که پارسال من اصلا چمدون رو جمع نکردم بزارم تو کمد از بس رفتیم مسافرت.منظور ...

عزیزم

سفر خودش یه پس انداز برای ایندس بنظر من

حتما بزارین این دلخوشی براشون باقی بمونه

ضمنا من سفر مجردی زیاد رفتم و این بین کلللیی اقای متاهل تنها هم اومدن و من باهاشون برخورد داشتم ک وقتی میپرسیم همسرتون کحاست میگه ایشون پایه سفر نیست پایه خوشی نیست و از اینجاها گاها زندگیا الکی الکی ترک برمیداره

و ممکنه گسسته بشه

من روحیاتم مثل همسر شماست و بعد از کاررر فقط سفر بهم حال میده

عید ده روز سفر بودم و اگه الان کسالت نداشتم بلیط سفر این چند روز رو میگرفتم

حیف کسالت دارم و مشغول استراحتم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
خدا ازت قبول کنه عزیزم ❤️ هزاران برابرش مطمین باش بر میگرده به خونه زندگی خودت  نه گلم مبل ...

همه ی این راهکارها وکارهای خیر رو مدیون تو هستم عزیز دلم ،

بله درسته صد برابر خیرش اومده تو زندگیم 

چرا من با شماها عزیزای دلم زودتر از این آشنا نشدم.

دخترا اونایی که از اعتبار اسنپ که طلا خریدین  ارزش داره بخرم یا نه؟

سلام، ارزش داشتنش که دیگه بستگی به خودتون داره😅 من خریدم قبل عید با اجرت و سود و... حدودا گرمی 4 ملیون و 100 برام افتاد که خب قیمت طلا هم 3.1م بود، البته فقط این یه سایت اینطوری نبود اجرت هاش، بقیه سایت ها هم اجرت بالا داشتن🥲💔

ولی خب چون قسطی هست دیگه ارزش داشت برای من😁

....💖!
بلو ب بلو چجوری لطفا توضیح بدید

من وهمسرم دوتامون کارت بلو داریم .وقتی از کار خودم برای همسرم واریز میکنم کاملن رایگانه وکارمزدی تعلق نمیگیره .

در مورد بلو هم عزیزم اگه نمیدونی 

خیلی راحت اپلیکیشن بلو رو از بازار نصب کن بعد اهراز هویت ودرخواست کارت .

سلام ارکناز باجی یاخچسان دا انشالله ♥️ جانم این پول برای خرجی خانه است یا چی ؟

چوخ ساغولاسوز آباجی.

درآمد خودمه، شوهرم شغلش آزاده (آرماتور بنده) گفته فعلا درآمدت واسه خودته فقط حیف و میل نکن

2810