2777
2789
ای جانممم عزیزم 😍😉 باریکلا بهت که در هر لحظه از زندگیت دنبال تغییری 😍🥰 خودت رو شده یه کوچلو تغ ...

ماشالله ب این هوش و ذکاوت هزار ماشالله ب این پختگی👏👏

چشم بد ازت دور

الهیییی ک سرمایه ت هزارررر برابرررر بشه

الهی ک دلتون همیشه خوش تن تون سالم

سایه شوهرت همیشع رو سرت باشه

خیلیا هستن حسودن و دلشون میخواد خودشون از همه برتر باشن

فقط خودشون پیشرفت کنن

و اگه مثل تو این همه معلومات داشتن فقط واسه خودشون نگه میداشتن

مررررسی ک این همه قلبت بزرگه

الهی خدا ب دلت نگاه کنه و صد برابرشو بهت برکت بده مهررررربون منننن😘😘😘

دعای همه ی ما پشت توهه اینو هرگزززز یادت نره معصومه جونمممم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دل خواهر ♥️ امیدوارم زندگی بر وفق مرادت باشه عزیزم ❤️ فدات بشم ما ۴۰۱شهریور ماه خو ...

سلام خوبي معصومه جون وأم زوجين چيه ؟؟؟ وامي كه هموم اول عقد ميگيرن اونو ميگيد ؟؟؟؟

راستش معصومه جون من ميخوام خونمون رو عِوض كنيم 

هر خونه اَي كه ميبينم حداقل ١ ميليارد ميخواد

فقطاع ماشين داريم 

نميدونم چ كنم

اصلا نه أين خونه رو دوست دارم نه دوست دارم برم خونم 

همست گراني هم نه تعويض ميكنه و نه باز سازي

چ كنم من؟؟؟؟؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
خیلی خوش اومدی به جمعمون عزیزم ❤️😍 قربونت برم هیچ کدوم از ماها بدون خطا نبودیم  و هیچ کس ...

معصومه جان من چندسال قرعه میذارم اما همیشه یا یکی مونده ب اخری یا ته ته ها بیرون میام. به نظرت حذف کنم دیگه حس خوبه وام خونگی رو ندارم ضدحال خوردم بارها و پولم خیلییی بی‌ارزش شد.

سلان به خانم های تلاشگر معصومه جان پوران دخت رویای عزیزو دیگر عزیزان یه نکته که حس کردم دینی به گرد ...

سلام بانو ❤️

براتون سلامتی و خوش حال و احوالی آرزو میکنم. تندرست باشید انشالله 🙏

ممنون برای نکته سنجی شما در مورد بیمه تکمیلی. اول اینکه انشالله هیچ کسی راه و مسیرش به مطب و بیمارستان و دکتر نیفته، جز برای تولد نوزاد 🥰🥰

ولی حقیقتا بیمه تکمیلی بسیار در کاهش هزینه ها مؤثر است. 

تعدادی از طرف محل کارشون به صورت گروهی بیمه تکمیلی میشن و هر ماه از حقوقشان مبلغی، کسر میشود، که میزانش مناسب هست و زیاد نیست.

و دیگرانی هم هستن که به صورت آزاد و انفرادی بیرون بیمه تکمیلی میکنن خودشون و یا تحت تکفل هایشان را. 

چند بیمه تکمیلی هم هست که حتی هزینه های دندانپزشکی( پر کردن، عصب کشی، درمان ریشه، کشیدن دندان، روکش دندان که درمانی هستن و جزو موارد زیبایی محسوب نمیشن) را شامل می‌شوند 

و با بعضی از مراکز طرف قرارداد، حتی آنلاین هستن، و همان موقع ویزیت یا حتی برای آزمایش و … به صورت آنلاین بیمه پرداخت میکند و فقط، مبلغ ۱۰ درصد که فرانشیز هست پرداخت میکنید، و دیگه نیاز نیست کل مبلغ رو پرداخت کنید و رسید پرداخت رو بخواین ببرین بیمه که آنها بعد از مدتی هزینه را به شما برگردانند، البته باید با بیمه ای که قرارداد دارین، بپرسین لیست مراکز طرف قراردادشون که آنلاین هستن به شما بدهند. در هر دو صورت بیمه تکمیلی برای کاهش هزینه های درمان مناسب است.  

سلام پوراندخت جان،ببخشید رواین پیام ریپلای کردم من خیلی دوس دارم شما بیشترازراه وروش زندگی تون و عاد ...

بانوی مهر ❤️

سلام بانو. چشم. انشالله سر صبر و حوصله از روتین زندگیم، و سبک زندگیم که فرمودین براتون مینویسم. به مرور 

به روی چشم 🥰

النحل ❤️ خانوووم، دلم ضعف کرد براتون. انشالله که میخرین. انشالله گرم گرم اضافه میکنید، حرکت کن بانو ...

ممنونم عزیزم 🍃، کدبانوی خوش قلم و خوش صحبت و خوش قلب ما ❤ چه سعادتی دارم من که دوستان خوبی چون شما دارم 😍، امیدوارم خدا خیر و برکت شما رو برای ما جاودانه کنه 🍀 و از آسمون زندگیتون همیشه رحمت و عشق و برکت و ثروت بباره🍃

عزیزم چن وقته اقدامی من خودم باردار نمیشدم از رقعه ی حاجت جواب گرفتم راستی من نذر حضرت علی اصغر ه ...

آمین🥲🤩

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2810