2777
2789
معصومه جون این قرعه های خونگی که مینویسید شرایطش چطوره؟ بعضیا که مینویسن، یه اسم برای خودشون ب ...

این خانمی که من کنارش مینویسم خدا خیرش،بده اصلا برای خودش برنمیداره 

اینطوریه که مثلا اگه من ۱۰ میلیون برام دراومد از ماه بعد ۱۰ میلیون و ۱۰ هزار تومن باید بریزم که اونو میده به نفر بعدی 

این ماه ۱۰ میلیون یا ۱۱ میلیون برای منه بهتون میگم خرده اش،چقدر،شد میگه اونی که آخرم مونده خیلی پولش بی ارزش نشه 

در آخر براش دعا کنید سرطان گرفتن خیلی نحیف شدن 🥲🥲

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ما از ۹۸ مسکن ملی ثبت نام کردیم و ۲۲۰کلا دادیم واقعا موندیم تا کی ادامه داره

سپید ❤️

سلام. مسکن ملی کدام شهر هستید؟ 

چه طولانی شد برای شما؟ حضوری مراجعه نکردین مسکن و شهر سازی شهرتان؟ 

میفرمایین مبالغ رو در چه بازه هایی و چند میلیونی پرداخت میکنید؟

منم چقدر دلم طلا میخواد ، خدایا شکرت ،  خدایا با توکل به نام اعظمت🙏🙏🍃🍃

النحل ❤️

خانوووم، دلم ضعف کرد براتون. انشالله که میخرین. انشالله گرم گرم اضافه میکنید، حرکت کن بانو، که برکت به سمت شما خواهد آمد. انشالله طلا میخری و عکسش رو در این محفل میگذاری و تبریک ها میشنوی و بیشتر و بیشترش میکنی انشالله 🙏

بالاخره تموم شد😮‍💨

ماشالله بهتون 

اول کاری یه خط کش دستم بگیررررم 🤨😤

دخترااا روال کار از دستتون در رفته هااااا

اینجارو بادورهمی اشتباه گرفتینااااا🤨🤨🤨

مباحث اقتصادی و خبرای خوش طلا و خونه و ماشین اینورررر 

درد و دل و غر غر کردن و غیبت و دق دلی خالی کردن اونورررر

مرسی که همراهی میکنید 

و مرسی که همراهمونید 

دخترا من این دو روزه رو نیستم مسافرتم 

حواستون به خودتون 

تاپیکمون 

خوبی هاتون باشه 😘

ماچ به همتون💋💋🫶🏻♥️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
چه خوب تاپیک برگشت    

تاپیک جدیده عشقم برنگشته 😉☺️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بالاخره تموم شد😮‍💨 ماشالله بهتون  اول کاری یه خط کش دستم بگیررررم 🤨😤 دخترااا روال کار از ...

خوش بگذره عزیزم من که لحظه ای اینجام 😵‍💫🫣

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
النحل ❤️ خانوووم، دلم ضعف کرد براتون. انشالله که میخرین. انشالله گرم گرم اضافه میکنید، حرکت کن بانو ...

سلام پوراندخت جان،ببخشید رواین پیام ریپلای کردم من خیلی دوس دارم شما بیشترازراه وروش زندگی تون و عادات وروتین تون بگید چون اونجوری ک متوجه شدم وگفتین بیشتربه سبک قدیم روال زندگی تون روپیش میبرین،پیشاپیش ممنونم

واینکه یه راهنمایی میخواستم،من کاهوک میگیرم خیییلی زودخراب میشه ومجبورمیشم نصفشو بریزم دورواسراف میشه خانمای کدبانو میشه بهم بگید بهترین راه نگهداری کاهووصیفی جاتی ازین دست چیه ممنون

سلام عزیزم خوبی حالت چطوره خوشحالم که بازم پیام هاتو میبینم....معصومه جون کمی ناراحت بودم که رفتی با ...

عزیزم چن وقته اقدامی

من خودم باردار نمیشدم از رقعه ی حاجت جواب گرفتم

راستی

من نذر حضرت علی اصغر هم کردم

نذرکردم اگه تا قبل محرم حامله بشم روز شهادت حضرت علی اصغر ۶تا غذا بپزم بین نیازمندا تقسیم کنم

باورت نمیشه من تا قبل محرم حامله شدم و این محرمی هم ک بیاد بچم ۶ ماهشه🥺

یا حضرت علی اصغر حاجت دل این عزیز مون رو هم بده

من این نذر رو از نی نی سایت یاد گرفتم

خوب خوب 

صرفا جهت گزارش  بخش مالی 

گفتم باید میوه بخرمو عدس و ماست 

فثط ماست و عدس و خریدم 😁 چراااا‌چون یه دونه ملون🍈  دیروز پدر  شوهرم به زور بهم داد ک ببر بخور شیرینه چهار تا هم پرتقال🍊🍊🍊🍊 دیروز‌بابام اومد  یه وسیله ببره از خونمون برام اورد منم گفتم تا حمعه میرسه و نخریدم ۱۵۰ گذاشته بودم برای میوه انشالله شنبه میخرم 😎😎😎😎

قسمت غیر مالیشم طبق عادت جاری محترم تماس حاصل فرموندن ک تخم مرغ داری منم یدونه  داشتم برای کوکو سیب زمینی  نهار لازم داشتم من قبلا بودم میدادم بهش و  یه غذای. دیگه تهیه میکردم ولی گفتم نه ندارم

عذاب وجدان داشتم ولی خودم واجبتر دونستم 🙂

ا

2810