2777
2789
وقتی حذف شد گمش کردم 😥

اگه تاپیکای دیگه رو داشته باشین و سیوشون کنید گم نمیکنید بزنید رو نام کاربریم تمامی تاپیکارو براتون بالا میاره😊

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام دوستای قشنگم یه چند روزی میخواستم بیام بنویسم دیدم تاپیک قفل بود و معصومه جون نبودن دست ودلم نمیومد دوباره یه چندروز دیگه برگشتم الان دیدم اینجا باز شده خیلی خوشحالم که منم توجمعتون پذیرفتید.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام و صد سلام به دوستای همیشه همراهمون 😍 حال دلتون خوبه دیگه انشالله ؟ روزگار بر وفق مردات ...

در راستای پس انداز آخرتمون ،من سعی کردم یک درصد درامد وهمچنین یک درصد دست اوردهای مفیدم رو به نیازمندان کمک کنم.شاید یک درصد بگید خیلی کمه ولی مبلغ با برکتی میشه .

برای مثال من یه انگشتر خریدم ۱۱میلیون ویه سکه ۲۰۰سوتی به مبلغ ۸۰۰هزارتومن یکدرصد اینا۱۱۸هزارتومن که من رندش کردم ۱۵۰هزارتومن دادم به یه مریضی .

نمیدونم منو یادتون هست یانه تا اونجا که آخرین پستم درمورد عروسی بود و داشتم برای عروسی خواهرشوهرم خرید میکردم و فقط ۲۲۰۰پول داشتم و ازتون راهنمایی خواستم که کجا لباس ارزون و خوب پیدامیشه که یکی از کاربرها که خداخیرش بده قسمت فروشگاهی دیوار رو پیشنهاد داد و منم رفتم یه نگاهی کردم و لباس مورد نظرمو رفتم حضوری پرو کردم و واقعا قشنگ و جنسش عالی بود و همونجوری بود که توعکس بود خلاصه......۹۰۰تومن لباسم شد و فقط مونده بود هزینه آرایشگاه که یک و صد کلا پول دستم مونده بود و در همین حین..........ادامه دارد

من و شوهرم گولم میزنه میگه خرج کن تا جاش پر بشه،😂😂کلا شعار زندگیش شده نترس خرج کن زود پر بشه منم س ...

ان شالله خدا انقدرررر بهت بده که این ولخرجی ها توش هیچ باشه

همشم خرج خوشیهاتون بشه ان شالله💜💜

چشم به راه...

درهمین حین کار شوهرم باز شد از دوجا بهش زنگ زدن خیلی خوشحال شدم چون واقعا دستمون خالیه خالی شده بود بعد ازعید  همینجوری این ور و اور دنبال آرایشگاه بودم که یهو دیدم جاریم زنگ زد که یه سالنی سرکوچه شون هست قیمت هاش مناسبه اگه میخوای بیابریم اونجا خودم ازاونجا وقت گرفتم خب من اولین کاری که کردم رفتم یه نگاهی به پیج اون ارایشگاه انداختم دیدم واقعا کاراش عالیه و کلی پیام رضایت براش گذاشتن و خودمو سپردم بدستش ولی استرس داشتم اولین بار پیش یه آرایشگر میرفتم یه نفس عمیق کشیدم و خودم یه نگاهی کردم و تودلم گفتم تو خودت قشنگی حالا یخورده هم آرایشت کنن نازترمیشی آروم باش وقتی نتیجه کارشو دیدم واقعا کوپ کردم انتظارنداشتم با ۶۰۰تومن اینجوری چهرم عوض بشه ......

خلاصه اینه آخرکاری ۵۰۰تومن هم شاباش دادم دست عروس و  عروسی خواهرشوهرم فقط با ۲۲۰۰تومن ختم به خیر شد و من کلا صفرصفرشدم الانم که دارم براتون مینویسم  یه کار خونگی پیداکردم و قراره ازشنبه استارت بزنم .......

اینگونه شده که فروردین و اردیبهشت من بدون پس انداز داره سپری میشه و این ماه هم تولدخودم و شوهری و آبجی کوچیکمه که نمیدونم باصفرتومن چیکارمیتونم کنم اگه کسی میدونه راهنماییم کنید که به شدت بهتون نیاز دارم فداتونشم😘

در راستای پس انداز آخرتمون ،من سعی کردم یک درصد درامد وهمچنین یک درصد دست اوردهای مفیدم رو به نیازمن ...

خدا ازت قبول کنه عزیزم ❤️

هزاران برابرش مطمین باش بر میگرده به خونه زندگی خودت 

نه گلم مبلغ مهم نیست ❤️

مهم اون نیت قلبی است که تو با عشق و علاقه به بچه های بی سرپرست و بد سرپرست کمک می‌کنی 👌

اتفاقا من خودم از در آمد خودم همیشه 

در اتمام قالی یک درصدشو می‌بخشم به شیر خوارگاه

و از در آمد همسرم باز یک درصد میدم به شیر خوارگاه

و این وسط می‌خوام یه نذری کنم ...باز به بچه های شیر خوارگاه میگم ✅خدا آخرتت رو آباد کنه عزیزم ❤️

ممنون عزیزم. من خودم اصلا حوصله کار خونه  و زندگی رو نداشتم ولی از وقتی. حرفای شما رو شنیدم حال ...

قربونت برم من عزیزم ❤️

خوشحالم که تونستم کمک حالی باشم براتون ❤️😘

اصلا نگران ماشین فروخته شده نباش 

مطمینم بخوای از اون مدل ماشین بهترشو هم میگیرین 

کافی فقط بخوای عزیزم 

تاریخ شروع تو 403/13بود ✅

فرض کن اولین روز عروسی ات با کوله ای از  تجربه 

شروع می‌کنی زندگی مشترک رو 💪😍

خوشحال باش و قدرشناس ...که حقوق همسرت دستت 

هر طور دوست داری زندگیت رو میچرخونی 👌

سلام تاپیک جدید مبارک❤

در راستای مدیریت هزینه ها، من ۱۲۰۰ کادو تولدم بود که از طلای حقانی ۳۵۰ سوت طلا خریدم.۱۰۰ سوت هم قبلا خرید داشتم.

ورزش رو هم شروع کردم خیلی روحیمو بهتر میکنه. (باشگاه انقلاب میرم حق عضویت سالیانش یه میلیون و چهارصد شد)

یه میلیون و پونصد هم از دیج*ی کالا یوگامت و ترازو و کش پیلاتس و لگ و اسکارف ورزشی سفارش دادم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
قربونت برم عزیزم ♥️  لطف داری فدات شم ♥️

سلام عزیزم خوبی حالت چطوره خوشحالم که بازم پیام هاتو میبینم....معصومه جون کمی ناراحت بودم که رفتی باخودم میگفتم این خانوم که بی معرفت نبود برام نذر کرده بود باردار بشم به بچه های شیرخوارگاه کمک کنه .....چند روزپیش یهو به دلم افتاد یه نذری کردم اگه برآورده بشه مبلغ ۵۰ تومن به شیرخوارگاهی که شمامعرفی کردی واریز کنم .البته هنوز باردار نشدم این برای یه نذر دیگست که اگه برآورده بشه میام داستان شو تعریف میکنم برای بچه ها....‌ولی گلم حتما جهت یاداوری شماهم یادتون باشه نذری منو .......تا یکشنبه یه خبری هست بهتون خبرشو میدم

2810