2777
2789
بچه هاسرم داره سوت میکشه ازدست این شوهرم باورتون نمیشه رفته کلی اجیل وتخمه وشربت گرفته که چی اینهارو ...

سردرد نداره شربت و بردار  تمیز بشور

بزار تو یخچال 

اجیل و‌تخمه رو از هر کدوم یه ذره بریز تو‌پلاستیک هر وقت اومدن از همون یه ذره براشون بیار باقیشو بسته بندی کن تو  کیسه های مختلف و خودتون تیکه تیکه بخورین 

با ارامش بشین فک کن چجوری میتونی امدازه همون میلغی ک بی هوا خرج کرده ازش بگیزی و سیو کنی 

ببین هر چی بیشتر لج‌کنی بدتر میشه داستان ببین چجوری میتونی این اتفاق و به سود خودت  تبدیل کنی  

بچه هاسرم داره سوت میکشه ازدست این شوهرم باورتون نمیشه رفته کلی اجیل وتخمه وشربت گرفته که چی اینهارو ...

سلام گلم سلام كدبانو سلام همسر مهربان و دلسوز

آرام باش عزيزم نفس عميق بكش برو رو بالكن سه تا نفس عميق بكش تا اروم بشي....

كاريه كه انجام داده ، خودتو كنترل كن ...با ارامش بهش ياد بده عزيزم مردها اول از مادر تربيت ميشن دوم از همسر گلم

قربونت برم من جاي تو بودم مثبت فكر ميكردم اول ازش تشكر ميكردم با صداي بلند ميگفتم خدايا شكر بابت اين همه نعمت و خداروشكر الان ارديبهشت تا شهريور فصل گرماست و ما ديگه نياز به نوشيدني نداريم .... كه يادش باشه ديگه نخر... و دوم اينكه با لبخند و زبان خوش ميگفتم چه خبر بود عشقم اتوبوس چپ كرده بود اين همه چيزهاي خوشمزه برام خريدي 😂 بعد ميگفتم خوبه حالا معلوم نبود ميخوان بيان اين همه خريدي اگه ميدونستي .....🤭اينم با خنده .... و در نهايت ميگم عزيزم در اينجور مواقع گوشيتو لطفا بردار و به خانمي يه زنگ بزن بهت بگم چي نيازه برا خونه اونو بخر فدات شم بعد بوس بعد دوباره تاكيد كه حتما با من هماهنگ كن عزيزم بعدش هم سريع چايي با يچي ميارم بخوره ساكت بشه 😂

اجيل هم هر شب بيار بخوريد تو فريزر يا يخچال هم ميتوني بزاري خراب نميشه.... يه ترفندي هم يادت بدم شكلات تخته اي بخر اب كن ته قالب كوچيكارو آجيلتو خورد كن از همه مدل بعد شكلات اب شده رو بريز تا ببنده با چايي نوش جان كن 

شربت هم جا بده تا اخر تابستون كم نياد خونه ي ما خيلي شربت خور هستن... ترفند زياد باز خواستي بهت ميگم گلم لبخند بزن بانو شاد باش به فكر سلامتيت و پوستت باش قربونت 😍💐

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال دیگه همه رو از یه سهم بخرم یا نه ۳تا سهم بخرم الان لوتوس دارم با کهربا کهربا افتاده تو نزولی ...

لوتوس از همه بهتره 

خودمم دارم

گنج هم دارم عیار هم دارم 

اما موقع ریزش صندوق لوتوس با نماد(طلا) از همه کمتر میریزه

سلام گلم سلام كدبانو سلام همسر مهربان و دلسوز آرام باش عزيزم نفس عميق بكش برو رو بالكن سه تا نفس عم ...

مرسی عزیزم این همه تایپ کردی برام ممنونم اخه یه مشکل دیگه هم هست برامن کلی خسیس بازی درمیاره مثلن یه همین صبح قبل رفتنش کلی بحث کردباهام سریه شارژ40تومنی که چقدرشارژمیزنی ومن پول ندارم وازاین حرفهابعدهم برالباس گرفتنم همینه فقط همه خرجهاش براشکم یعنی حاضره نپوشه نگرده فقط بخوره 😒😒😒میره بازارباکلی چیزهای چرت میادخونه درحالی که مثلن لباس نگرفتیم همین دخترم سه سالشه هروزصدتومان ازسوپرمارکت خریدمیکنه براش لباس خونگی خیلی احتیاج داشت امروزوفردامیکردکلی تابلاخره امروزدوتاشلوارخونگی خودش رفت گرفت دونه ایی 70تومان ببین صدتومان هروزخوراکی میگره ولی دوتاشلوارگرفت دونه ایی 70😐😐شکم مهمتره یالباس که جلوبقیه ادم باظاهری خوب ظاهربشه

عیب نداره عزیزم ....میدونم ماخانومابایداولین کارکه تواینجورمواقع خونسردی خودمون حفظ کنیم ...من اوایل ازدواج انقدربه شوهرم سرخریداش غررررمیزدم که کم کم داشت خسیس میشد🥲🥲🥲اماالان تشکرمیکنم ومیگم خداروشکرفعلااینایی که خریدی تافلان موقع کافی برامون🥰🥰مرداازاینکه غربزنی خیلی بدشون میادخریداهم بدنبوده بالاخره لازم میشه مهمون اومدیه کم برای اونابیاربقیه هم برای خودتون 😋😋عزیزم اجیل که خیلی مفیده برای بدن شربتم فصل گرمانزدیکه خیلی به کارمیاد.....پس اروم باش وپاشوبروسراغ کارات....

مرسی عزیزم این همه تایپ کردی برام ممنونم اخه یه مشکل دیگه هم هست برامن کلی خسیس بازی درمیاره مثلن یه ...

بازبون خوش بهش بگو....بگوعزیزم کسی شکم ونمیبینه امالباس خیلی توچشم ...بگوچقدرخوب میشه به تیپمون برسیم که هرجامیریم سرمون بلندباشه...😍😍😍انقدرچیزاروبازبون خوش وتوموقعیتهای خوب که غرزدن وکنایه نباشه تکرارکن تاملکه ذهنش بشه🤩🤩

دوستان من برای اولین بار میام تو این تایپیک خواهش میکنم به منن نکات مهم یاد بدین به خدا از پس انداز ...

خوش اومدی عزیزم 

چراکه نه این یکه ها هم دقیقااا عین طلاست یعنی خود طلاست باوزن و سوت های پایین تررر 

شما تاپیک پس انداز یکمون رو تا صفحه ی پونزده بخون تاپیک گزیده ی های مطالبمونو هم بخون 

خودبه خود حساب کار دستت میاد و میفتی رو مداررر 

بعدش همراه بچه ها شو و هر سوالی داشتی بپرس ازشون🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
خب عزیزان،همانطورکه قبلاخدمتتون عرض کردم مااصلاوام نیازنداریم وشایدبخاطرهمین من همراهتون هستم امافعا ...

سوگند جون همونطور که هممون میدونیم الان فصل تهیه ی خیلی از مواد غذایی مثل نخود فرنگی و باقالی و ….هی رفته رفته اضافه میشه اگه برات مقدوره تو تاپیک آشپزی خوراکی هایی که تهیه میکنی و روش های تهیه ی بعضی هاش رو برامون بگووو خوشحال میشیم 🫶🏻🫶🏻♥️💋🙏🏻🙏🏻 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام خواهرای گلم

بیایید یه کم قوت قلب بهم بدید

حقوق فروردین شوهرم تازه واریز شد اولا بخاطر فروردین که تعطیلی داشتن کلی از اضافه کارشون کم کردن

از اونور یه خرج ناگهانی پیش اومد ۱۵ تومن رو دستمون گذاشت

حالا ما موندیم ۲۳ تومن قسط و ۱۵ تومن حقوق😒😒😒

مرسی عزیزم این همه تایپ کردی برام ممنونم اخه یه مشکل دیگه هم هست برامن کلی خسیس بازی درمیاره مثلن یه ...

كارتش بانك چيه؟ ملي و صادرات و بعضي كارتها زير ٣٠تومن رى نشون نميده من ايرانسل دارم با كد ٤٤٤٤ شارژ ٥گيگ ميخرم ٢٠تومن 🤭پيامك نمياد كه غر بزنه.... 

مگه بهت كارت يا پول نميده قربونت ... همونو بردار برو خريد كن اما قبلش تو اينستا بچرخ فروشگاههاي ارزونو پيدا كن اين همه تو شهر ما لباسفروشي هس من فقط سه چهارتا مغازه پيدا كردم كه منصف هستن به عنوان مثال بلوز شلوارك دخترم جنس خوب و نمادار ١٣٩تومن دوست داشتي تگم كن دورهمي عكسشو نشون بدم .... زندگيو سخت نگير گلم فقط فكرتو به كار بنداز من با همسرم اصلا بحث نميكنم انرژيمو الكي نميسوزونم فكر ميكنم انرژي ميسوزونم فقط ترفند و مينويسم راهكار پيدا ميكنم عزيزم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
دوستان کسایی که سکه پارسیان میخریدباهاتون چنددرصدحساب میکنند؟؟؟منظورمه چقدرپول وکیوم میگیرند؟؟ 

عرفش صد تومنه.

من یه طلا فروش هم بهم گفت بالای سه تومن بشه باز بیشتر میگیرم.

یه طلافروش هم تازگی پیدا کردن که کلا واسه هر گرمی باشه ۶۵ تومن میگیره.

یکم باید پرس و جو کنی از طلا فروش ها و ببینی کی منصف تره و دیگه از همون بگیری

سلااام به خانومای خوشگل و مقتصد😍 ظاهرا چالش دوماهه دارین درسته؟ موعد بعدی کی هستش؟ @masomejooon ...

عزیززز دلی 

خوشحالیم که برگشتی 

شماهم هر وقت ،وقت کردی مارو از اطلاعات اقتصادیت بی نصیب نزار نسرین جون 😘🫶🏻

چالش دوماهه ی طلامون طبق روال تاپیکهای قبلیمون  پابرجاست هر دو ماه که الان تو چالش دوماهه ی (فروردین و اردیبهشت)هستیم 

هر کس بسته به میزان در آمد ،به قدر قوه، به میزان پس انداز ش طلا تهیه میکنه حالا چه زینتی و نو ،چه کار کرده و کم اجرت، سکه ،چه تمام و نیم و ربع ،چه پارسیان با سوت های متفاوت 

و میاد و اعلام میکنه و عکسش رو به جهت انگیزه و ذوق  دوستان با بقیه به اشتراک میزاره🤩🤩🤩

یه چالش قلک ۵۲هفته هم دوستان گذاشتن که مسیولیت اعلامش با دوستمون @مزرعه_آفتابگردان   اگه درست تگ کرده باشم 🙈🙈

⚠️(راستی دخترا کسی دوستمون دختر مزرعه بود؟؟مزرعه آفتابگردون بود ؟؟رو کاربریش رو بلد نیست تگشون نکردیم 🙈🙈😅)

یه چالش دیگه هم معصومه جون یه دو سه هفته پیش داشتن که برای مواقع ضروری که خیلی تو مضیغه ایم بود که روزانه با ۵۸تومن میگذروندن 

حالا انشالله چالش هاو پیشنهادات عالی از دوستان خواهیم داشت 

2810