2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان اول از همه دوستان و بانوان پیشکسوت و غیر پیشکسوت بابت اشتراک تجربیات ارزنده شون واقعا ممنونم مثل معصومه جون رویا جون و بقیه خوشگل ها 😍😍🤩🤩

من تازه با این تاپیک مدیریت مخارج آشنا شدم و حقیقتش ی خانم ولخرج و بی انگیزه بودم که پولم را همیشه صرف چیزهایی مصرفی می کردم ولی الان مدتیه خیلی انگیزه گرفتم و شروع کردم به پس انداز و خرید طلا همینطور ویپاد هم نصب کردم و امیدوارم بتونم امسال حداقل ۸۰ میلیون پس انداز کنم و یا وام بگیرم. آرزوی سالی پر برکت و پر روزی دارم برای همه انشاله

سلام و صد سلام به دوستای همیشه همراهمون 😍 حال دلتون خوبه دیگه انشالله ؟ روزگار بر وفق مردات ...

سلام به قلب دریاییتون معصومه جون

حتی حرف زدنشون به آدم انرژی و انگیزه میده

همش حسرت میخورم میگم کاش زودتر آشنا میشدم با شما 

از هدا میخام همیشه در کنار عزیزانتون سلامت و پر روزی باشین🤲🤲

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
تبسم جون شما خودتم شاغلی ؟ درامدتون خوبه ؟

نه عزیزم من خونه دارم بعضی وقتا به شوهرم کمک میکنم اونم ۵۰درصد کمک ۵۰درصد خرابکاری(فقط بین خودمون بمونه چون من گردن نمیگیرم،😎)

درامدم خداروشکر اما شغل ازاد و تازه شروع کردیم و یه روز خوب یه روز ضعیف

اما اهدافم و کلا تپل نوشتم که خدای خوب و خوشگلم بگه چه دختر خوبیه این بنده ی من هرچی میخاد بهش بدین،😁

انفاقا شعار من اينه كه نترس هر چي داري بده طلا خدا بزرگه جاش پول مياد اونو واجباتو بخر اين ماه خيلي ...

آفرین شعارتو از این پس شعار منه ،😍

من فقط روز کودک مهم اونم یا تیشرت شلوارک واسشون میخرم یا کلاه آفتابی جفتش و نیاز دارن

یعنی چطوری پله ای بخرم من الان از اول اردیبهشت تا الان تونشتم ۷۰۰ پس انداز کنم ۴۰۰ رو اوا اردیبهشت خ ...

پله ای یعنی همه پولتو یکجا نخری

مثلا دویست تومن امروز 

صد تومن فردا

توی منفی ها بخر 

خرید این سکه ها واقعا فایده هم داره اگر داره لطفا به منم بگین به خدا قصد بی ادبی ندارم واقعا نمیدونم ...

اره داره. یه مثال میزنم من اخر ابان ۲۰۰سوتی خریدم۵۴۰ الان بعد ۵ماه خریدم ۷۵۰

و مورد دیگه اینکه اگه این پول دستم میموند یا خرج میشد یا از ارزش میوفتاد متاسفانه 

خیلی خوش اومدی به جمعمون عزیزم ❤️😍 قربونت برم هیچ کدوم از ماها بدون خطا نبودیم  و هیچ کس ...

سلام خوبی معصومه جان یه سوال دارم 

معصومه خانم شماامسال برج 6خونتون وخریدین یاپارسال ؟اخه اگه امسال باشه که هنوزده ماه نشده 

چون خودمم تواین تاریخ دقیقن خونه گرفتم وماشینم 

هم فروختم واینکه میشه دقیقترتوضیح بدین که چطوری تونستین 300جورکنید؟

فکرکنم شمابرای خریدخونه کامل خودتون وخالی نکردین درسته؟

مثلن مابرای خریدخونه هرچی داشتیم دادیم براخونه 

حقوقم هم 25بودکه 15تومنش دقیق میرفت اقساط باده تومن هم خرجی واینهارومیگزرونیم حالابشه هم یه مقداری پس انداز بعدهم اگه وام گرفتین ازچه بانکی گرفتین؟

چون الان اکثرن بانکهابدون سپرده وام نمیدن خیلی بده این 

مدل وسال ماشینتونم بگین چون من خیلی پژودوست دارم ولی شوهرم میگه بااین مقدارپول فقط محصولات سایپابشه گرفت میگه 405هم خیلی پرخرجه شماراضین ازماشینتون خرح نداشته و...ببخشیدخیلی پرسیدم واینکه خدابرکت بده به زندگیتون منظورم ازاین سوالهافقط ایده گرفتن وانگیزه است براخودم وبقیه دوستانه که به تازگی باشماکه بمب انرژی هستین اشناشدن واینکه حقوق همسرتون الان چه مقداره حدودی مثلن 

ماشالله خوش شانسیدکه قرعه که هم بنامتون زوددرمیادمن یبارنوشتم نفری یکی مونده به اخری دراومدم وخیلی ضررکردم

بچه ها من یه چند تیکه طلای ریز دارم به نظرتون تبدیلشون کنم به النگو یا دستبند 

اگه اون طلاي ريز براي پس انداز بزار بمونه اما نه اگه از اول به نيت فروش و تبديل خريدي تبديل كن تا روحيه بگيري

اگه شرايط وام يا قرعه داري بزار با اون طلاي مورد نظرتو بخر پيشاپيش مبارك باشه گلم 💐

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
آفرین شعارتو از این پس شعار منه ،😍 من فقط روز کودک مهم اونم یا تیشرت شلوارک واسشون میخرم یا کلاه آ ...

روز كودك پرسال پسرمو بردم خانه ي بازي خيلي كيف كرد و براش پارسيان ٣٠٠سوتي خريدم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
عزیز دلم من چندین سال از احسان گلد خرید داشتم تقریبا سال ۹۹/۴۰۰ اقساطی می‌گرفتم اون زمون هم کد ملی ...

معصومه جونمممممم خیلی ممنون ک جواب دادین عزیزم میشه بگین قسطی شرایطش چطوره شما یه مدل انتخاب میکنی بعد طی چند قسط (به قیمت روزی ک مدلو انتخاب کردین )پولشو پرداخت میکنید یا نه مدل انتخابیتون رو هربار ک قسطو میدین ب قیمت روز پرداخت میکنید؟

راستی ی دنیااااا ممنونم توروخدا حرفای قشنگ قشنگتونو ازما دریغ نکنید با حرفاتون ی کوچولو تغییر رویه دادم باورم نمیشه همسرم اونروز میگف چن روزیه خیلیییییی دوست داشتنی تر از قبل شدی😍😁

من از شما ن تنها نحوه ی پس انداز و مدیریت صحیح و بجا بلکه همسرداری و شکرگزاری و توجه ب جزئیات و سلامتی و حذف انرژی های منفی و جایگزین انرژی های خوب و مثبت حتی توجه ب خورد و خوارک سالم با ارزش غذایی بالا و کلی چیزای دیگ یاد گرفتم انشالله اجر بی پایان نصیب قلب مهربونتون♥️

2810