تبسم ❤️
قربون دلتون. زنده باشی. نظر لطف شماست بانوی شاداب. برایت آرزو میکنم بخندی و بخندانی که بسیار محترم و عزیز است در نزد خداوند، آن بنده ای که میخنداند و دل شاد میکند بندگان دیگر پروردگارش را.
و امیدوارم که مردم سرزمینم خوش حال و احوال باشند و خوش خلق و خوش رو و خوش زبان، که در کنار تمام مقاومت ها و صبوری ها و تاب آوردن ها، خوش رویی، خوش زبانی، فرهنگ شاد زیستن برکت می آورد، به جانمان و مال مان و نسل مان و زندگی مان.
لطفا بیشتر لبخند بزنیم ❤️🙏❤️🙏 بیشتر خوش رویی کنیم،
خوش رویی، آراممان میکند، محترممان میکند، و قلب هایمان را نزدیک تر. دنیا را انقدر جدی بگیریم، سخت میگذرد. شیرینش کنیم با فرهنگ خوش خلقی و خوش رویی و خوش زبانی.
در این محفل تلاش میکنیم که ایرانی ثروتمندی باشیم. ثروت از دید من پولداری نیست صرفا.
ثروت برای من بی نیازی ست.
ناز و نیاز رابطه ام با پروردگارم چیز دیگریست، و من تماما نیازمند اویم. 🙏
اما در دنیا و در زندگی می آموزم که بی نیاز شوم از هر چیز.
با ثروت خوش رویی و لبخند، از غم بی نیاز خواهم شد. 🥰
با ثروت اراده و کار و تلاش و برنامه و خوش خرج کردن ، از فقر بی نیاز خواهم شد ❤️
با ثروت لبخند از بیماری و دردهای جسمی بی نیاز خواهم شد.
با ثروت نیکوکاری، از تنهایی بی نیاز خواهم شد ❤️
ایرانی ثروتمند. ایرانی مؤمن. ایرانی زاده های عزیزم، مردم خوب سرزمینم دلتان شاد باشد و زندگیتان خوش و آباد.
الهی آمین ❤️🙏❤️🙏❤️
و در مورد چالش، یخچالی سرشار از کالری که هم جنبه ی اقتصادی دارد و هم جنبه ی سلامتی،
که چندی پیش در مورد تهیه ی شربت های خانگی با عرقیجات سنتی ایرانی پست گذاشتم، لطفا موارد دیگری که تجربه ی خوب شما خوبان است، برایمان بنویسید، من هم آنچه که تجربه ام بوده، باز هم خواهم نوشت،
تا هم سفره ای ایرانیزه داشته باشیم، و نیز در مدار درست هزینه کردن برای خورد و خوراک و پس انداز مالی.
امروز تمام تلاشم رو کردم بیشتر اینجا بنویسم تا غیبت چند روز گذشته ام را جبران کرده باشم.
انشالله فردا شب، به لطف خدای خوبم، میخوانمتان و پست اقتصادی خواهم گذاشت.