2777
2789
سلاممممممممممم عزیزممممم وای چقدر خوشحال شدم دیدم یه تاپیک دیگه زده رویا جون مرسی  این ماه من ...

سلام عزیز دلم

اشکال نداره قربونت برم 

بالاخره واجبات رو باید بگیری دیگه 

نیازهامون باید برطرف بشه ...وقتی میگی بچه ها لباس نداشتن پس از واجبات بوده گلم ❤️

خرید های احساسی رو سعی کن کنترل کنی ✅

و هدف گذاری کن قشنگ از فردا 👌پر قدرت شروع کن 

روزها عین برق و باد میاد و می‌ره تا سال جدید موند 

۳۲۲روز 😉نذار بیهوده به سر برسه این روزا 

آخر سال کارنامه هاتون دستتون دیگه 😍

حواستون باشه که با زندگیاتون چیکار دارین میکنین 😉👌✅

@نسرین66     @تبسم۹۳     @مامان7علیرضا     بچه هارو تگ کنین

عه منزل نو مبارک ،🌹🌹🌹🎉🎉🎉

باشد که رستگار شویم،🧿

بابا خدایی حداقل یه ذره جنم داشته باشید نترکونید قایم بشید بیاید مستقیم و چکشی فهش بدین بخنیدیم،😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسیانمو دیدی 🤩🥰

نه عشقم یه بیست دقیقه ای میشه اومدم ...از ریپ لای های فقط جواب دادم 

الان شروع میکنم به خوندن 😉مبارکت باشه عزیزم ❤️

باریکلااااا بهت که واقعا مدبری شدی وواسه خودت 😍

سلام،دوستان جان من آمده ام واه واه،من آمده ام که کولاک کنم، بترکونم و هی پول و طلا انبار کنم، خداییش آخر شبی حس شاعریم گل کرده ،دوستان گل من که انگیزه فوق العادی دارم برای پس انداز،500هزارتومن قراره یکشنبه هفته دیگه گیرم بیاد صدتا نقشه براش ریختم،هرکی مثل من هست لایک کنه دلم گرم بشه که من یکی تنها نیستم یکبار میگم بدم پارسیان،یکبار میگم نه بگذارم تو صندوق طلا که جمع بشه یه طلای درست و حسابی بگیرم،خلاصه انگار500میلیون هست اینقدر براش نقشه می ریزم

راستی تاپیک جدید مبارک انشاالله امسال غوغا می کنیم در کنار یک دیگر،دوستتان دارم زندگیتون پر برکت😀😀

سلام و صد سلام به دوستای همیشه همراهمون 😍 حال دلتون خوبه دیگه انشالله ؟ روزگار بر وفق مردات ...

سلام عزیزدل...نازنین...دلم میخواد روز معلمو بهت تبریک بگم برای هر چه که عاشقانه و خالصانه با همه ی قلبت بهمون یاد دادی و در اختیارمون گزاشتی..بی هیچ توقعی...خواهرانه و مادرانه.

روزت مبارک

الهی برکت این نوری که به زندگی ها میپاشی سراسر زندگی خودتو بچه هات و نسلت رو در بربگیره...من که یقین دارم خدا همه رو بهت برمیگردونه

چقد خوبه که هستی و ما چقدررررر دوستت داریم نازنین💜💜💜❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

چشم به راه...
نه عشقم یه بیست دقیقه ای میشه اومدم ...از ریپ لای های فقط جواب دادم  الان شروع میکنم به خوندن ...

من غشششش🤩🤩🤩

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اقا من انشالله با توکل بع خدا واسه امسال هدف گذاشتم

جز رسیدگی به خودم و این چرت و پرتا،😁😎

گرم طلام و به 75برسونم

تعمیرات خونم و کامل کنم

سفر توپ و لاکچری و پراز کولباش به مشهد(اصلا اصلا من و شوهرم تو سفر جنبه مدیریت نداریم یا اصلا نمیریم یا تا قرون اخر خرج میکنیم جوری که بیایم خونه یع ماه نون خشک بخوریم،😱)

دوتا گوسفند نذری داریم بخریم

دختر بزرگم و بفرستم کلاس زبان کوچیک و بفرستم باشگاه

چندتا وسیله برقی میخام

واسه بچه هام پلاک زنجیر بخرم که البته خداروشکر واسه دختر بزرگم خریدم کوچیکه مونده

دوتاهم دوچرخه واسه تولدشون بخرم

دیگه خدا کمک کنه بیشتر از اینم تیک بخوره،😁❤️❤️❤️

سلام عزیزدل...نازنین...دلم میخواد روز معلمو بهت تبریک بگم برای هر چه که عاشقانه و خالصانه با همه ی ق ...

سلام عزیز دل خواهر ❤️

قربونت برم من 🥰❤️😍شرمنده نکن عزیزم 😘❤️

لطف داری تو به من قشنگم ❤️

دعای قشنگت بدرقه ی خونه زندگی خودت باشه عزیزم ❤️😘

واینکه من و همسر گرامیم انواع مختلف مدیریت و امتحان کردیم و هنوز به ثبات نرسیدیم و طبق اخرین برنامه تصمیم گرفتیم،😂

خرید فروشگاه و باهم بریم هر وقت تموم شد(که امروز رفتیم۳تومن خرید کردیم و مفیدش فقط۲۰کیلو برنج و چندتا شوینده چندلیتری بود (بقیش چرت وپرت بود)

و اینکه قرار شد عشقی و بستگی به درامدش روزانه پول بده واسع خرجی میوه و،،،،خلاصه امشب گفت کاملا خالی شدم چون این ماه تازه از سفر برگشتیم و ۳گرم طلا خریدم حدود۵تومن این هفته خرج ماشین شد

سه تومن فروشگاه شد

دو تومنم قصابی

قسط و شهریه دادیم 

و تقریبا ده تومن از سرمایه کارمون و خوردیم و من انشالله قرار خیلی مراعات کنم تا اخر ماه بتونه بخشیش و جبران کنه،😁

سلام عزیز دل خواهر ❤️ قربونت برم من 🥰❤️😍شرمنده نکن عزیزم 😘❤️ لطف داری تو به من قشنگم ❤️ دعای ق ...

فدای محبتت...تا زنده ام دعاگوتم خواهر خوبم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ الهی از هرچی خوبی تو دنیا و اخرت خدا بهترینشو بهت بده...الهی هر چی ازش خواستی بهتر از خواستتو بهت بده🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷

چشم به راه...
واینکه من و همسر گرامیم انواع مختلف مدیریت و امتحان کردیم و هنوز به ثبات نرسیدیم و طبق اخرین برنامه ...

یعنی یا صفری یا صدی ،یا کولباشی یا فروپاشی  

خوشم میاد همه میدونن ولخرجی ولی مهره مار داری هیچی بت نمی‌گن   

یه دوجین از اون لباس برای شکافتن اتم هم نیاز داری حتما بخر از مارک ترک باشه خواهشاً وگرنه هسته گیلاس هم نمیشکافی  

اول از همه امشب یه جا نوشابه اوردم شبی۵۰تومن بندازم واسه شهریه بچه ها از پول روزانه خودم

فردا هم انشالله یه برنامه یه هفته ای بنویسم واسه غذاو،،،

بتونم هر سری چندتیکه از خوراکی و پس انداز کنم،،،مثلا شش تا رب یا روغن،،،،چون درامد ما تو فصل سرما به صفرم میرسه واسه اون موقع بتونم واجبات و کنار بزارم خوب میشه

دخترمم یه هفتس شروع کرده داره لوازم تحریر سال جدید و با خرجی خودش میخره(چون اکثرا هم فانتزی میخرع دیگه با پول خودش بهتره)تا الان ۳۰۰جامدادی و۳۵۰قمقمه خریده ،،،فردا هم میخاد دفتر نقاشی و پاک کن بخره(همین دو قلم ۷۵میشه)همه رو مرتب برداشته واسه سال جدید ،😍😍لیستشم بلند بالا و گرونه ایزد منان کمکش کنه والا من زورم میاد ۳۰تومن بدم پاککن،🤔😳

یعنی یا صفری یا صدی ،یا کولباشی یا فروپاشی     خوشم میاد همه میدونن ولخرجی ولی مهره مار د ...

دلی خدایی خودمم فهمیدم نه خودم نه شوهرم حد وسط نداریم اصلا ،🤐کلیم اتفاقاً واسه لباس برنامه دارم دیگه اونارو فاکتور کردم بداموزی نشه،😎

2810