2777
2789
پوراندخت مبلغ نهایی مسکن ملی مشخص هس؟؟ وامش چقدره ؟؟

لیلی ❤️

سلام خانوووم. 

نه، مبلغ نهایی مشخص نیست. ولی شنیده ها و روایت ها میگه که وامش حدود ۵۰۰ میلیون هست که این وام رو دولت میده و ما اقساط وام رو خواهیم داد، که ظاهرا بعد از تحویل واحدها، یه بازه ی زمانی تنفس داره، و بعد از اون زمان، اقساط وام رو پرداخت میکنیم،

و اونهایی که الان واحدهاشون در حال ساخت هست، ظاهرا،  هر متر، حدود  ۱۰ تا ۱۱ میلیون برای هزینه ی ساخت برآورد کردن، با توجه به متراژ واحد فرضا اگر ۹۰ متری باشه، حدود ۹۰۰ میلیون تا یک میلیارد میشه، ( و واحدهای کوچکتر قاعدتا کمتر) البته باز هم ذکر میکنم در تهران. شنیده ام که قزوین مبالغ کمتر است یا حتی شهرهای دیگر. 

که از این مبلغ ، پانصد تومن وام باشه، حدود پانصد تومان باید واریز کنیم، البته این اعداد و ارقام برای این لحظه در تهران هست. حالا دو ماه دیگر وضعیت قیمت ها و ت و رم و شیب اقتصادی چگونه باشد خدا داند، که امسال این مبالغ ثابت خواهد بود یا همچنان افزایش خواهد داشت. 

انشالله خداوند به درآمد های ریالی ما برکت بده که از پس هزینه های دلاری بربیاییم 🥰😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین خریدایی که پدر همسرتون انجام میدن از پول همسرتونه؟  اگه ازهمسرت پول ماهیانه میگیری برای خو ...

دقیقا دقیقا مشکلم اینه که همه چیز رو میگم و متاسفانه یه سری فکر میکنند حتما ارزانی دلیل بر اشغال بودنه.😭

همش حرف معصومه جان میاد توی ذهنم که اصلا حتی همسر متوجه اینکه دنبال قیمت مناسب تر هستیم نشن اما من همه رو میگم و انکار حساس شدن.

حتما این راهکار شما رو پیش میگیرم انشاالله جواب بده.🙏🙏

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

سلام دوستای عزیزم انشالله اینجا هم پربار باشه براهممون 

ی دوست عزیزی اونور داشتن زندگی نامه اشون رو میگفتن ک نصفه مونده بود کاربریشو یادم نیس اگر کسی یادشه لطفا تگش کنه 

تو هر پیامی ک میداد معصومه جونو تگ میکرد کاش ادامه اشو بگه برامون .

دقیقا دقیقا مشکلم اینه که همه چیز رو میگم و متاسفانه یه سری فکر میکنند حتما ارزانی دلیل بر اشغال بود ...

تلاش کن دیگه نگی میدونم از پیدا کردن جنس باکیفیت با قیمت مناسب خوشحال میشی ونمیتونی جلو ذوقتو بگیری ولی به ضررت تموم میشه...یکی اینکه میگن آره حراجی پوشه حراجی خوره... حالا برند هم بپوشی باورشون نمیشه وبه چشمشون همون کیفیت پایین هستی...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سکه پارسیان ۲۰۰سوتی ۱۰۰سود فروشنده ؟ خیلی زیاد گرفته 

متاسفانه نرخش همینه از چنتا مغازه بعدا رفتم‌امار گرفتم همین مبلغو بعضا بیشترم میگرفتن  اینجا مطمین تره و هلوگرام داره سکه هاش 

جدای از اون  بخوام بازار  بزرگ برم بیام خیلی بیشتر از صد تومن خرج میشه 😎

یه راهنمایی میخاستم بنظرتون من بتونم ماهی یه دونه پارسیان یک گرمی بخرم بهتره یا یه وام صد تومنی بگیرم بدم طلا البته وام  با 40 ملیون  سودش میشه 140 تومن باید  پس بدم 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
سلام عزیزان من تازه با تاپیک اشنا شدم درسته خیلی  ساله ازدواج کردم و پس اندازی نداشتم ولی تصمیم ...

نیلو ❤️

سلام، خوش آمدی بانو 

به لطف خداوند و با مهر و محبت دوستان این محفل، 

برکت و پول به زندگی شما بیشتر از قبل ورود خواهد کرد، 

طلا ها خواهی گرفت و چشمانت برق خواهد زد،

برای خانه دار شدن نیت خواهی کرد، و انگار معجزه رخ خواهد داد و صاحب خانه خواهی شد 🙏❤️

ماشینی که تصویرش رو توی ذهنت داری، دقیقا همان رنگی که دوست داری، 🥹  حتی میری و برای سوئیچش عروسکی میخری و به جاکلیدی منزلت آویزون میکنی و هر روز میبینیش، تا روزی که به زودی به سوئیچ ماشینت وصلش کنی.

اینجا حتی به باغ ویلا هم فکر خواهی کرد، 🤩😊🥰 و آرزویش میکنی و بعد از چند صباحی، وارد باغ سبز آرزوهایت خواهی شد. 

اینجا رؤیاهایت را زندگی خواهی کرد.

اینجا دنیای مجازی نیست. اینجا واقعی ترین دنیاست. 

و خدایی که به شدت اینجا و در همین نزدیکیست 🥹❤️🥹❤️🥹❤️  چون اینجا بهترین و دل پاک ترین و خیرخواه ترین بنده های خداوند دعوت شدن که هم، به دل هم میرسن،  و هم به داد هم  میرسن، و نیز به یاری هم،  که بی دریغ مهربانند، 

اینجا خودخواهی نمیبینی، هرچه هست دیگر خواهی ست، اینجا آمدی که فقط آرزو کنی و دونه دونه تیک خوردن آرزوهایت را برایمان خوش خبری بیاوری.

انگار اینجا برای آنها که می دانند من چه میگویم، بهشت روی زمین است❤️ 

سلام خوشگلا من رفتم سیسمونی بگیرم بعد موقع برگشت همسرم با دوستش رفت ۳۰۰ داد به من همراهم باشه منم رفتم با برادرزاده ام خرید جایی که قرار داشتیم بورس سکه و طلا بود یه ۷۰ سوتی خریدم تا اون بیاد ۳۰۰ تومن 

فقط یادم رفت پول وکیوم و بپرسم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2810