2777
2789
ما میخواستیم تعطیلات ۲ روز بریم سفر حساب کردم دیدم حداقل ۵ تومن خرج میشهبعد دیدم این ۵ تومن میتونه ه ...

یاس عزیزم امیدوارم که این تعطیلات هرجا هستی خوش بگذره 

در خصوص این که میگی خونه بمونی با همسر دعوات میشه دقیقا ماهم همین بودیم یعنی ۱۵ ساله همین روال رو داریم 😅به استثنای چند ماه اخیر که یک جا خوندم اگر مقابل بی احترامی و یا هرگونه لجبازی و توهین مردها ۳۰ثانیه سکوت کنی و هیچ جوابی ندی یعنی هیییبچ جوابی به طرز معجزه آسایی مرد خودش پشیمون میشه و در تلاش برای معذرت خواهی😂

حالا من خودم چند ماهه این رویه رو دارم میبینم که همسرم بعد از اشتباهش که به شدت هم مغروره و نابلد هست تو معذرت خواهی ولی حس عذاب وجدانی که یقه اش رو میگیره تا از دلم بیرون نیاره ول کن نیست حالا به روش خودش 

بعد من میام چی میگم اینجا نه مظلوم نه خشن : با یه لبخند کمرنگ  میگم می‌دونی چیه اصلا ازت انتظار این برخورد رو نداشتم خیلی شوک شدم 

بخدا میبینم یه لحظه می‌ره تو فکر😂

حالا خدارو شکر نمی‌گم زندگیم گل و بلبل شده ولی دعواهامون خیلی کمتر شده.

برای منی که به هیچ عنوان شرایط طلاق ندارم یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت جواب میده 

رویا جون ببخش در خصوص موضوع تاپیک نبود

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم عزیزم. به جای قرض گرفتن، اگه میتونی همین امروز یکی بخر، هم قدمی باشه برای شروع و هم پیشگ ...

یکم سخت پسندم و باید خیلی بگردم و از چند جا قیمت بگیرم تا بخرم 

و تا بدازظهر سرکارم برم خونه میخوام وسیله جمع کنم
ولی گفتم تو مسافرت جبران میکنم

عزیزم شما 35میلیون دارید قسط میدین این یعنی یک یا چندجا سرمایه گذاری کردین ودارین قسطشو میدین این ی ...

پس انداز که ندارdم خونه خریدیم که هنوزم نتونستیم بریم توش
  20 میل قسط مسکن داریم کلی طلا فروختم ولی بازم مجبور شدیم وام بگیریم
لقمه بزرگتر از دهنمون برداشتیم
میگم پس انداز کنیم برا پول مستاجر
دقیقا حس میکنم همسرم داره کم کم میبینه من راضی نمیشم برا پول خرج کردن
بی خیال میشه

خواهش میکنم عزیزم. به جای قرض گرفتن، اگه میتونی همین امروز یکی بخر، هم قدمی باشه برای شروع و هم پیشگ ...

نمیخوام همسرم فک کنه من با دعوایی که پیش اومده باعث شده حرف اون بشه
کم کم تغییر کنم بهتره

جدا شدند از پول خودم کمک میکنم ولی همسرم وسایل خوراکی مثل رب و روغن .... برا خونه مادرم میخره چون شا ...

عزیزم به حرف همسرت گوش کن شیک و پیک بگرد چون معلومه دوست داره به خودت برسی   بچه نداری حقوق بگیری واسه خودت خرج کن بچه که بیاد باز کلی هزینه ها میره واسه بچه نمیتونی باز درست به خودت برسی عزیزم 

اتفاقا اگر میخای پولت حروم نشه جنس خوب بخر که حداقل یک  سال برات کار کنه 

قرار بود هفته پیش بریم بیرون اولین بار که پیک نیک دوتایی میریم من گفتم یه سری وسیله مثل زیرانداز و . ...

سلام عزیزم 

شما غذای بیرون دوس نداری اوکی 

ولی بستنی بیرون بخور خوشمزه هس و بستنی خوردن باعث شادی میشه پس هر وقت میری با همسرت بازار یا خرید حتما از همسرت بخاه بستنی بخریم ! 

این خرج کوچیکیه ولی برا شروع خوبه ! 

ما تو شیراز ی تفریح عمده امون غذای بیرون خوردنه 🤩 بله غذای بیرون ی تفریحه 

شما ماهی بار با کارت رستورانت میری رستوران خیلی عالیه 

مناسبتها ینی مثلا تولدت یا تولد همسر یا مثلا سالگرد ازدواج رو بهترین رستوران و کیک بگیرید و کیف کنید بنظر من در همین حد اوکی هس و واقعا لازم نیس هر روز غذای بیرون بخورید 

شما میخاید خسیس نباشید ولی قرار نیس اسراف گر یا هر چیز دیگه ای باشید 

اعتدال رو باید رعایت کنید 

تو حرفاتون ک خوندم دیدم بد خرج هم نیستید مثلا لیزر میرفتیدد یا خرید عمده میکنید خب اینا درست خرج کردنه 

واقعا از چیزایی ک ادم استفاده نمیکنه چرا باید خرید کنه؟ وقتی لازم نداری یا استفاده نمیکنی نخر عذاب وجدان هم نداشته باش 

لوازم ارایش مصرف نداری خب ی دکتر پوست برو و لوازم مراقبتی پوستت رو بخر ک واحبه واحب تا همیشه جوون و شاداب بمونی و ب خودت حس خوبی داشته باشی 

هر کاری کلا میخای انجام بدی فک کن بهش هم ب خوبیاش هم ب بدیاش 

ب سلامت دندون و پوست و موت برس همین کار نشون دهنده اینه ک شما درست خرج میکنید 

حتما در سال ی بار یا دو بار مانتو شلوار کفش و شال و ی دست لباس خیلی شیک با توجه ب درامدت بخر 

اونی ک واقعا تو دلت میره 

حتما مهم نیس قیمتش شاید قیمتش مناسب باشه اما جنسش خوب باشه لازم نیس ب کسی هم قیمت واقعیش رو بگیبرا دل خودت بخر خودت راضی باش چون مردم امروز میگن خسیس فردا میگن ولخرج 

ببین خودت با چی حالت خوب میشه 

مشکل همه ما هم تو این جامعه پر تنش و استرس فردا رو داشتن اینه ک خرج نکنیم ناراحتیم خرج کنیم عذاب وجدان داریم 😂 پس زیادم ب خودت سخت نگیر مشکل اکثریتمون همین هس ! 

ی بازبینی بکن تمام وسایل خونتون رو 

از کمد لباس خودت و همسرت بگیر تا همین زیر انداز و چادر سفر و ... 

ببین عزیزم لازمه زندگی هم پس اندازه هم تفریح باعث جلای روح میشه باعث ایجاد شادی و خوشحالی و یکنواخت نشدن زندگی میشه باعث حال خوب 

چی از زندگی میخایم مگه ؟ ارامش و دل خوش و سلامتی 

پس برا همین سه تا باید تلاش کرد پس انداز باعث ارامشه خوردو خوراک خوب باعث سلامتیه و دل خوش هم از همین ذلخوشی های کوچیک تفریح مسافرت ب خودرسیدن میاد! زندگی همینه عزیزم❤️ 

ببین چی از لباساتون کهنه اس همه رو جمع کن ببین ب عنوان ی خانم شیک پوش چیا لازم داری همه رو لیست کن 

ببین تو زندگیت و کابینت و کمد دیواری چیا لازم داری برا ی پیک نیک دو نفره ی مسافرت سه روزه لیست کن عزیزم 

ی روز تو مسافرت غذای بیرون میخوری ی روزش رو خودت میپزی این همیشه اعتدال این میشه حال خوش خودت و همسرت 🌷 

تایپیک زندگی های مینیمال یا مینیمالیست شدن رو هم بخونی متوجه میشی ک از درست خرج کردن چقدر فاصله گرفتی و خیلیا هم میگن ما مینیمالیستیم و کم خرجن 

موفق باشی

سلام بچه ها امروز گوشواره من از حقانی رسید خوشگله اما خب قراره بفروشم اما خداروشکر میکنم که این هست ...

سلام مبارکه انشاالله که پولش هم به خوشی خرج بشه💚

بله اینطور که من دیدم میشه سکه پارسیان گرفت البته تو برنامه گشتم دیدم ولی نگرفتم تا حالا چون خیلی کمه😅

سلام دوستان صبح همگی بخیر و نیکی باشه ❤️ 

امیدوارم حال همگی خوب و خوش بوده باشه 😊😉

تاپیک نمی‌دونم کی باز شده 

اون روز میخواستم جواب دوست عزیزم سوگل جان رو بدم که دو ساعت نوشتم آخر سر دیدم تاپیک قفل 🙁

خدارو شکر که آشنایی دارم

تو این چند سال از سایت 

زود کپی کردم که زحماتم نره به باد 😊

دو سه بار هم چک کردم دیدم انگار رفته تو پر بازدید قفل شده 

بعدش هم من کلا شلوغ بودم ....

بالاخره موفق شدم دیشب خانواده ی همسر ...اعم از بردار شوهر ها 

خواهر شوهر ها ...عروس و نوه ها دعوت کنم و این مسیولیت سنگین از دوشم بیوفته ❤️🤭

وای نگو که انگار یه کوه بود برام 

ولی الان بیای خونه ام شتر با بارش تو خونه ام گم میشه 😁🤭

یکی دو ساعت میرسم به خونه الان هم در اومدم یه چایی نوش جان کنم 

باز می‌خوام به خونه برسم تر و تمیز کنم خونه رو 😍برق بزنه تا خستگی از تنم در بیاد 

آخ که چقدر لذت بخش با سلیقه گی 🤩

نشستم وسیله هامو خیلی تر و تمیز پاک کنم بذارم تو جاهای مخصوص خودشون ✅

بچه ها داخل پرانتز بگم بهتون که قدر وسیله های خونتون رو بدونین 👌 

همه چی واقعا گرون شده 

پری روز رفتم یه دست بشقاب دم دستی بگیرم 

طرح لیلی و مجنون درجه دو ...550تومن می‌گفت ☹️

دستم چسبید به صورتم مگه میشه اینقدرررر تو ر م 

در حالیکه من سال 96سه دست آرکپال نشکن غذاخوریش رو گرفتم ✅

با یه دست میوه خوریش ✅

با سه تا دیس بزرگ ✅

با دوتا سوپ خوری همه اشون نشکن هستن جنس خوب اون زمون 550/000پول دادم ✅به پول یه دست بشقاب الان 

الان یه دست بشقاب اونم جنس معمولی 550تومن 

واقعا خیلی گرونی شده 

قدر وسایل هاتون رو بدونین 

یه دست بشقاب دم دستی پرسیدم چینی 550

آرکپال 350

بلور درجه دو 120

بلور درجه یک 200

من بلور درجه یک برداشتم 200

خلاصه که قدررر بدونین 

مهمونی داشته باشم از همون اول زندگی ام نمیذارم کسی برام ظرف هام رو بشوره 👌

بعضی از دوستان رو می شناسم میگن غنیمت بذار بشورن واسه فردا کاری نداشته باشم 🙁

ولی من اجازه نمیدم ...اولا اینکه مهمون اومده یه شب خونه ام 

یه لقمه غذا خورده چرا باید کار کنه تو خونه ی من ؟

دوما به خاطر شکستن و لپر شدن و درست نشستن نمیذارم کسی دست بزنه 👌

تو تا لگن بزرگ دارم برای همچنین وقتها هست که میارم وسط 

بعد اینکه قشنگ مونده های سر سفره رو تمیز کردم دونه دونه مرتب و منظم می‌چینم تو تشت 👌

میذارم بالکن یا حموم میگم فردا بیکارم خودم با حوصله می‌شورم 

خودم هم عجله نمیکنم که مثل بعضی از دوستان خودم تند تند بشورم 👌مهمون بمونه اونجا من همش تو آشپزخونه باشم 

اون مهمونی که اومده به من ارزش داده اومده ❤️❤️

نیومده که من همش سر ظرفشویی باشم 👌

دیشب هم هر چقدر جاری هام گفتن و خواهر شوهرها گفتن 

گفتم عجله ای ندارم 👌 اجاره ای نیست که بخوام زود بشورم و بدم به صاحبش 😊

گفتم فردا یه مقدار ش رو می اندازم ماشین 👌

یه مقدارش هم تو دست می‌شورم 👌

دوستان اینطوری میفهمم چه به چی 👌

مواظب هستم که قاشقی چنگالی قاطی آشغال ها نشه 👌

بعد دونه به دونه به تعداد همه اشون رو می‌شمارم 👌

از بشقاب ها تا قاشق و لیوان و چنگال 

و برای اینکه کیفیت سفره ام خراب نشه 👌

سفره ی مجلسی ام که پنج متر 

اول قبل شام زیر انداز ی که بزرگ می اندازم اولا فرشم کثیف نشه 

دوما بچه ها راحت باشند 👌 هی نکن نریز ...ریختی و فلان ....

بعدش سفره امو می اندازم 

بعدش سفره ی یکبار  ساده که از زیرش مشخص سفره ام می اندازم روش 👌

بعد شام یکبار رو یواش جمع میکنم می اندازم سطل زباله و سفره رو یه دستمال میکشم تا می کنم میذارم کنار 👌

اینطوری احیانا یه بچه ای غذا رو ریخت رو سفره رنگ خورشت و غذا نمیگیره که از چشم بیوفته سفره 👌

اینا نکات ریزی هستند که هر خانومم خانه داری بهتر بلد 

منم نوشتم برای دوستان تازه عروس امون 👌

من دیگه برم به دختر کوچیک قول دادم با دوستاش ببرم پارک امروز قرار کار رو تعطیل کنم ( چون کار خونه ام زیاد )

با دخترم وقت بگزرونم 😊

وقت کنم انشالله عصری میام پیشتون مهمون خونه هاتون میشم 😊

خب همون خونه هم پس انداز حساب میشه شما هم قرار نیست یه تنه به فکر پول مستاجر باشی

همسرم هم میخواد 500 وام بگیره گفتم یه مقدارم من کمک کنم ولی عادت کردم همه کارها رو خودم انجام بدم اینجوری بزرگ شدم کاملا مستقل

سلام مبارکه انشاالله که پولش هم به خوشی خرج بشه💚بله اینطور که من دیدم میشه سکه پارسیان گرفت البته ت ...

سلام عزیزم ممنونم سلامت باشی بیشترش برای شما دوستان باشه 🙏🌹خدا بخواد زیاد میشه می‌خری 💚

خرج نکنی یکی دیگه میاد خرج می‌کنه........

کوتاه اما عمیق 

مادر دوست من خیلی خانم قانعی بود 

مادرشوهرش هم نگه داری می کرد 

می‌رفت تو صف طولانی شیر و این چیزها وایمیستاد( با اینکه وضع همسرش خوب بود) 

این خانم دیابت داشت اما به خودش نمی‌رسید 

و فکر می کرد با فداکاری و از خودگذشتگی بهش مدل می دن 

تا اینکه به خاطر بیماری مدتی نابینا شد و بعد فوت کرد 

فکر می کنید چی شد؟؟؟؟؟ 

همسرش یک سال نشده با یک خانمی همسن دختر بزرگ خودش ازدواج کرد الآنم این خانم داره کیف می کنه چون هر چی بخواد شوهرش براش سریع فراهم می کنه 

2810