سلام علیکم بر بانوان زیبا و طلایی
جیب همگی پر پول و صندوق طلاهاتون لبریز
خووووب
امروز با لگد به خودم رفتم بیرون برای خرید من ک طاقت گرما ندارم 🥵
اما گوش خر و بریدم و قید خرید تن ماهی و غذای بیرون و زدم
و رفتم گوجه بادمجان پیاز و سیب زمینی خریدم (حاصلش شد یه تاس کباب مشتی گذاشتم )خیار برای خیارشور خریدم ک فنقلی وریز بودن میوه هم یکم گیلاس به مبلغ هفتاد هزار تومن
از اون خیارا یکمشو گذاشتم لای دستمال و تو مشما ک یا سالادی باشه یا کنار میوه بخوریم برای ابدوغ خیارم میشه برام یه هفته
وقتی اومدم خونه دیدم ای دل غافل روغن یادم رفته و فقط قد یه فنجون قهوه خوری دارم و از اوکالا هم ک سفارش بزارم بازم دیر میرسه
یاد روغن هویج و غذای سرخ کرده هایی افتادم ک قبلا میریختم دور ولی چند وقته ک به لطف معصومه جان یاد گرفتم بزارم فیریزر و گوجه و پیاز و با اون تفت دادم و نگم از مزه غذا 😂😂😂😂
خلاصه اینم گذشت و سبزیاییی ک از سبزی خوردن اضافه اومده بود و خشک کرده بودم به اضافه سبزی هایی ک از شهرستان اوردم بدون خرید سبزی خیارشور ساختم
و از این هفته پانصد و پنحاه تومن از بودحه یک میلیونیم موند و اگر تا جمعه خرج نشه (فقط یه مشکین شور میخوام )
میره باکس پس انداز
بچه این ماه خرج بالایی احتمالش هست برامون. پیش بیاد ک دارم سعی میکنم هم وسایل یخچال فیریزرم تموم نشه هم مدیریت کنم هم وسیله کم نباشه ک همسرم نفهمه من نصف مبلغ واریزشو اکثرا پس انداز میکنم
خلاصه سخت هست ولی یه حس خوشایندی برای من داره 😂😂
و نقدینگیش و تبدیلش کیف میده
هنوز حقوقمو نگرفتم و شاید این ماه تبدیل نکنم بزارم حساب ویپادم برای وام
این بود گزارش این چند روزه