2777
2789
وقتی از جای معتبر خرید میکنی جای نگرانی نداره عزیزممنم از دی جی کالا خریدم و موقع فروش مشکلی نبودهای ...

ممنون الان می خواستم بدونم حقانی معتبره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سپاس عزیزم طلانوبوده من اصلاطلای کارکرده نمیخرم چون حس بدبمن میده،قیمت طلا۳۵۴۵بود

گلم اگه قسمت این شد که طلای دست دوم بخری یا حتی برای طلای قدیمی تر خودت،

اگه طلا بدون نگین هست، بذار داخل آب و بعد ۲۴ ساعت بذار جایی که نور آفتاب و نورماه بهش بخوره. یعنی لازم نیست حتما در محیط باز باشه. داخل خونه پشت پنجره هم خوبه

اما اگه نگین داره، لازم نیست توی آب بذاری. همونطوری بذار یک شب تا صبح پشت پنجره بمونه

ممکنه گرمای آفتاب یا آب نگین هاش رو خراب کنه. 

اینطوری انرژی منفی از طلاهات پاکسازی میشه. 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم اگه قسمت این شد که طلای دست دوم بخری یا حتی برای طلای قدیمی تر خودت،اگه طلا بدون نگین هست، بذار ...

ببین گلم من ازاین دلم میسوزه که فکرمیکنم کسی که طلاشوفروخته حتمامشکل مالی داشته وناراحت میشم من قبل ازاینکه به وضع مالی خوب الان برسم خیلی تنگدستی کشیدم وهیچوقت یادم نمیره اون روزهای سخت رو😒واین مسئله که احتمالاکسی طلاشوبرای فقرفروخته ناراحتم میکنه وحس بدمیگیرم

ببین گلم من ازاین دلم میسوزه که فکرمیکنم کسی که طلاشوفروخته حتمامشکل مالی داشته وناراحت میشم من قبل ...

نهههههه بابا

اکثرا برای یک چیز خوب میفروشن

معمولا طلا می‌خریم که تبدیلش کنیم به خونه یا زمین یا ماشین

یا اگه خدایی نکرده بیمار شدیم می‌فروشیم برای سلامتی. یا حتی برای پس دادن یک بدهی و سربلندی

اینها پشتش هدف خوبه. بستگی داره چطوری بهش نگاه کنی. 

مشکل مالی همه داریم. طبع آدمیزاد سیر نمیشه.

الان به علی دایی هم بگن پول بیشتر میخوای میگه آره 😂

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ایشالله می‌خری ببین من یه نظری همیشه دارم هر وقت تو دلت میگی من همچین چیزی می‌خوام یعنی توان رسیدن ب ...

خواهر من انقده بلندپروازم که ۲۰ میلیاردی هم ببینم میگم وای کی بشه اینو بخریم😂

ولی شوهره جلومو میگیره نمیزاره خیلی بلندپروازی کنم میگه بسه دیگه بیشتر از این پاره نشیم صلوات😂

دخترا من وام ویپاد گرفتم سه تومنی هستم فعلا به گفته شما عزیزان رفتم داخل برنامه دی جی پی کیف پولو ش ...

ببخشید شما در مورد وام دی جی پی اطلاعی دارین .ارزش داره بگیرم بعد فقط چک نیازه یا شرط دیگ هم داره

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم .خدایاشکرت.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.دختر نازم میمیرم برات روزی هزار بار.فدای خنده هات  شیرین عسلم .پرنسس الان ۶ سالشه .کاش خدا یه دونه آبجی بهش بده آمین  
ببین گلم من ازاین دلم میسوزه که فکرمیکنم کسی که طلاشوفروخته حتمامشکل مالی داشته وناراحت میشم من قبل ...

من که خودم همیشه طلا دست دوم خریدم و هیچ وقت همچین حسی نداشتم 

خودم کلی طلا فروختم حتی حلقه ازدواج عوضش خونه خریدم 

هر وقت هم یاد طلاهام می افتم می گم ایشالا که دست هر کی هست براش اومد داشته باشه 

این انرژی هایی هست که ما خودمون به اطرافمون میدیم 

همین که طرف طلا داشته که گره از کارش باز کنه باید خداروشکر کنه با تلاش میشه باز طلا خرید 

که خانوم گفته بود از پول قالی ...از پس اندازموناونجا بود که تمام طلاهای ریز و پیز و پول قالی و پس ان ...

خدا شانس بده
 ما یه سال تو خونه پدر شوهر نشستیم هر روز یه ماجرا درست کردن همسرم میگه زودتر بریم راحت بشیم
کمک مالی پیشکش

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

فقر چیه سوگندجان؟😂😅

من طلامو فقط واسه خرید خونه فروختم و خوشحالم که اینکارو کردم

واسه بدهکاری و … اصلااا

خداروشکر تو چنین شرایطی قرار نگرفتیم

طلای منو مستعمل بخری راضیم😄

شوخی میکنم بعضیا به دلشون نمیشینه خب

ولی خب من پشیمونم که چرا قبلا کلی پول اجرت دادم؟

دل ب دل راه داره عزیزم ♥️منم از خوندن پست های پر محتوای شما لذت میبرم 😘 و یاد میگیرم 🥰ارمغان جان ا ...

مستانه خانم به شما میگن زن زندگی

زنی ک برای خودش ارزش قائل هس

👌👌👌👌

سلام سلام من با وجود اینکه از اول تاپیک حضور داشتم ولی پارسیان نمیخریدم به نظرم اشتباه بود بعد از ع ...

تجربه ای که من که خودمم زیاد پارسیان خریدم 

بهتر از پارسیان خرید و فروش تو سایت طلاسی هست 

کارمزد خیلی کمتری دارن نیاز به بیرون رفتن نیس و زیر یک دقیقه خریدتو انجام میدی 

من ۵ خرداد تا ۵ تیر ۳/۲ گرم خرید و به راحتی فروش زدم 

دوستان سایت میلی رو هم معرفی کردن 

اگه قصد طلای زینتی دارید رو گرم مورد نظر و مبلغ مورد نظر بفروشید 

اگه قصد سرمایه گذاری صرفا دارید بذارید به اندازه یک ربع سکه ۱۵ تومن که رسید فروش بزنید 

( منظورم اینه چون مجازی هست پول گنده نزارید )

2810