2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من ی سوال دارم میگم النگو ک از دستم در نمیاد اگه قیچی بشه رو قیمتش برا فروش تاثیر داره؟ن ...

سلام بله تاثیر داره ...

من خودم ۶تا النگوهاموقیچی کردم موقع فروش طلافروش میگفت ۴۰۰کم میشه ولی چون آشنامون بود کم نکرد...

ولی گفت اگرقیچی بشه ازقیمت مبلغی کمی ..کم میشه.

سلام سلام  

من با وجود اینکه از اول تاپیک حضور داشتم 

ولی پارسیان نمیخریدم 

به نظرم اشتباه بود 

بعد از عید چنتا خریده بودم 

امروز عصر بردم تبدیل کردم به گوشواره  

به قیمت تابلو برداشت .البته برا من مهم نیست که یه مقدار جزئی کم‌ کنه  

اگه پارسیان نمیخریدم بیشتر اون پول خرج میشد 

تصمیم گرفتم هر وقت تونستم پارسیان بخرم  

یه گوشواره بخیه ای سبک در حد پنج و نیم خریدم 

هدف گذاشتم واسه دخترم مثل گوشواره خودم بخرم ‌ 

انشاالله که جور میشه 

من طلا زینتی که استفاده کنم خیلی دوست دارم 

کللی انرژی بهم میده 

گزارش دو روز گذشته😍چون مبلغ چک این ماه رو کنار گذاشتیم ،خیلی از حقوق باقی نمونده دیگه 😊دیروز رفتیم ...

اون قسمت خرید کاپوچینو رو من بارها در همچین مواقعی به کار بردم دقیقاااا خودم رو تصور کردم😂😂😂

به خودم گفتم خب چرا من خوراکی مورد علاقه خودم رو نخرم😅 

افرین مستانه جانمن عاشق پست های شما هم هستم...خیلی زیبا مینویسی❤بابت خرید فروشگاهی، من چند سالیه تنه ...

دل ب دل راه داره عزیزم ♥️

منم از خوندن پست های پر محتوای شما لذت میبرم 😘 و یاد میگیرم 🥰

ارمغان جان اینجا هوا خیلی گرمه،ذوب میشیم از گرما😅 پارک رفتن و طبیعت گردی نداریم،

هایپر رفتن برامون تفریحه متاسفانه 

خدارو شکر بچه هام توجیح شدن، دختر بزرگم لیستو میخونه، کوچیکه میزاره تو سبد

از بچگی همراهم میبردمشون خرید، الان حتی میدونن من از چی چه مارکی میخوام 🤭

دیروز فروشگاه رب روژین نداشت، داشتن شور میکردن روژین نداره حالا چکار کنیم 😅

دیدم رفت از مسول اون قسمت پرسید چی بردارن مامانم راضی باشه 😇♥️😅😍

ففقط بابای بچه هاست که هیچوقت توجیح نمیشه 😬😅

کلا بلد نیست خرج کنه 😅

✨✨

ارمغان جان چقدر خوشم اومد که پسرت رفته کمک و مزدشو گرفته

شاید ندونیم اما این واقعا استارت مستقل شدن بچه ها میشه

مزه پول درآوردن میره زیر زبونشون

اینکه همون چیپس حاصل دسترنجه خودشه ♥️😍

خیلی با ارزشه ✨🥰

@masumehjoon    

ممنونم عزیزم ،درس پس میدم 😍🥰

خوشحالم که از گزارشم راضی بودی ♥️😍

میدونم نوشتن سخت و زمان بره، اما بیشتر برامون بنویس عزبزم ♥️

ما هم بیشتر انگیزه میگیرم 😘

@narint4    

😅😅, دقیقا همینطوره

مگه من حسابدارم یا صندوق دار خونم 😅

حداقل این همه بالا پایین میکنم، لذتش هم ببرم🥰

من بعد از زایمانم خیلی هم ضعیف شدم، الان چند روز که دوباره مولتی ویتامینام رو شروع کردم

و میوه و شیر هم بیشتر از همیشه میخورم

چون من مادر خونم، ستون خونم، باید سالم، و شاداب و پر انرژی باشم 😍 برای خودم، برای همسرم، برای بچه هام ♥️

دخترا من وام ویپاد گرفتم سه تومنی هستم فعلا به گفته شما عزیزان رفتم  داخل برنامه دی جی پی کیف پولو شارژ کردم و فوری زدم برداشت دو دقیقه هم نشد پولو زد به حسابم مرسی عزیزان که راهنمایی های خوب و قشنگ میکنید من همش از کارت خوان شوهرم وامو میکشیدم همش نگران مالیاتش بودم الان خیالم راحت شد وامم هم فوری اومد دستم بازم مرسی از همتون 

سلامگزارش مندر ماه خرداد هفته ای ۲ تومن برای خرج خونه تعیین کردم مجموعا ۸ تومن که آخر سر ۲ و ۸۰۰ فقط ...

عزیزدلم لطفا کیک ارده و شیره رو دستورش رو توی گروه آشپزی میزارید منم تگ کنید؟🙂

دخترا من وام ویپاد گرفتم سه تومنی هستم فعلا به گفته شما عزیزان رفتم داخل برنامه دی جی پی کیف پولو ش ...

فداتشم میشه توضیح بدی چطور برداشت کردی؟کدوم گزینه رو زدی؟منم میخوام برداشت کنم نمیدونم چطوری😔

درسته عزیز دلم ❤️ دقیقا همینطور 👌کسی که بودجه بندی داشته باشه کم نمیاره اگه شهر من شهر گرونی باشه . ...

سلام معصومه قشنگم خوبی خواهرم؟

معصومه جان من خیییییلی ساله آرزوی خرید هیوندا سانتافه به دلمه ولی هر بار گزینه های مهمتری برای پس انداز و سرمایه گذاری داشتیم که پول و پس انداز رو گذاشتیم برا اونا،حالا تقریبا میشه گفت به نقطه امنی رسیدیم و من خیلی دلم میخواد به زودی ماشین مورد علاقم رو بخریم امااااا پولمون نقد و تکمیل نیست

این ماشین ها فروش اقساطی و تحویل در روز معامله رو دارن

من میخواستم یه بخشیش رو که باید نقد پرداخت کنیم طلا و زمین بفروشم بقیه ش هم قسط بندی بشه.

شوهرم از اقساطش میترسه در صورتی که من مطمئنم میرسونیم شاید سال اول یه کم سختمون بشه ولی میدونم میتونیم.

چند جا دیدم تو پیاماتون گفته بودید ماشین سانتافه تون رو شرایطی برداشتید،اگه آره میشه بگید آیا ارزش داره بابتش زمین و طلا بفروشم و یه سال سختی بکشیم؟

سلام معصومه قشنگم خوبی خواهرم؟معصومه جان من خیییییلی ساله آرزوی خرید هیوندا سانتافه به دلمه ولی هر ب ...

دوستای گلم کسی اگه تجربه ای داره یا اطلاعاتی داره ممنون میشم نظرشو بگه

2810