2777
2789
شما چه پیشنهادی دارین؟

مبلغ چقد بود ؟

ترجیح من یه ماشین صفر یا نهایت یکی دو سال کارکرد

ایران خودرو ک احتمالا نمیتونه 

از سایپا بگیره استهلاک کمی هم داره

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

بچه ها می خوام از حقانی سکه پارسیان یک گرمی بخرم معتبره شنیدم بعضی ها می گفتن تقلبی بوده سکه پارسیان هاشون لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید ممنون 🙏

لطفا لایک نکنید 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما من امشب وام ویپاد گرفتم

کلا با نقد کردنش زیر ۵ دیقه طول کشید

اول اعتبار سنجی و بعد انتخاب مبلغ و بعدم خیلی راحت حساب مفیدمو شارژ کردم

وام برایند گرفتم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

من برای خونه خریدنم بقدریییی سختی کشیدم که نگییین. بااینکه خانواده هامون خیلی کمک حالمون بودن ولی بازم هیچی ازحقوق نمیموند.الان میگم خداروشکراونموقع پسرم کوچیک بود برای غذاواینابهونه نمیگرفت. مثلامن یدونه روغن مایع یه لیتریم یک ماه میرسوند منو سعی میکردم کمترین مقدار روغنوبریزم. غذاهایی ازخودم اختراع میکردم ومجبور بودیم بخوریمش😁چون یهوماشینمونو فروختیم کل طلاهام حتی حلقه ونشانم ونود تومن هم قرض اومده بودرومون علاوه بروامها. دوسال فوق سخت بودبرامون حسرت یدونه روسری یا یه غذای بیرون مونده بود روی دلمون. سال بعدش باپول رهن خونه ماشین خریدیم که دوباره قسطاسنگینترشدن. تاسال 1401خیلی قسط داشتیم ولی بعدش دیگه تموم شدن تا عید امسال حسابی دلی ازعزا دراوردیم ومبلامو عوض کردم وماشین ظرفشویی خریدم وماشینمونو چندپله ارتقادادیموحدودهشتاد گرم طلاخریدیم. ولی چون بازبرای اینا وام گرفتیم امسال تحت فشاریم وماشینمونم قسطیه وبایدجای چک هاشو پرکنیم. الان نگاه میکنم میبینم موهای سر شوهرم داره سفید میشه ودلم میگیره. باخودمون عهد کردیم که دیگه بسه قسط ووام زیاد وفشار زیاد. چون هیچی ازارامش خودمون بالاترنیس. گفتم سالی درحد چندگرم طلاپس اندازداشته باشیم خوبه چون خداروشکر به یه نقطه امنی اززندگیمون رسیدیم. البته تاپنج سال چک های ماشین هست اوناباید پرشن وسالی سی گرم بتونم طلابگیرم راضیم. چون این مدت خیلی به خودمون سخت گرفتیم بسمونه

لطفالایک نکنین. 
مستقل جان حرفات کاملا درستن ومنطقی. الحمدلله شماخودت شاغلی وحقوق داری. ولی امثال من واین خانم که خان ...

درسته عزیزم

سوای بحث شاغل بودن یا نبودن

گفتم منم خیلی مراعات میکنم

چون ریسک کردیم و خونه خریدیم، شاید هر کی جای ما بود میگفت یکی دو سال دیگه م پس انداز کنیم بعد اقدام به خرید کنیم ولی من باعث شدم بیفتیم تو قسط و فشار 

این یعنی اینکه منم سعی میکنم قناعت و صرفه جوییم رو بیشتر از قبل بکنم

البته ما دو نفریم و تا حدی میفهمم دغدغه لباس بچه (ها) و خورد و خوراکشون رو … چون مادر و پدرم رو یادمه

حالا این ولخرجی ما همش ۵۱۰ تومن شد + ۷۰۰ تومنی که همسرم پس انداز کرده بود( چون برای شکم راحت خرج میکنه) 

خرجی هم که برای خودم میکنم اینطوریه که خب وقتی تو همه چیز مدیریت میکنم، یه خریدی هم واسه خودم میکنم بعنوان جایزه

ولخرجی ابدااا🫠

گلم متاسفانه من به سختی حقوق میگیرم، چند ماه طلب دارم از محل کارم

شما چه پیشنهادی دارین؟

ماسال 96پارس صفراوردیم ودوسال بعدش فروختیم برای خونه توی اون دوسال خیلییی راضی بودیم. پارس دوگانه بود. خیلی نسبت به هم رنجی هاش بهتره پارس. چند نفرازاطرافیان ال نود داشتن میگفتن توی پیچ ها خیلی تعادل نداره. ماازپارس بشدت راضی بودیم. توی شهرستان روهوامیبرنش. الانم بااینکه یه ماشین خیلی بهترداریم ولی همیشه به شوهرم میگم اون پارسه یه لذت دیگه ای داشت. بقول ماکرمانشاهیاعشق بازبود 😁

لطفالایک نکنین. 
بچه ها می خوام از حقانی سکه پارسیان یک گرمی بخرم معتبره شنیدم بعضی ها می گفتن تقلبی بوده سکه پارسیان ...

وقتی از جای معتبر خرید میکنی جای نگرانی نداره عزیزم

منم از دی جی کالا خریدم و موقع فروش مشکلی نبوده

این مهمه که از کجا بخری

درسته عزیزمسوای بحث شاغل بودن یا نبودنگفتم منم خیلی مراعات میکنمچون ریسک کردیم و خونه خریدیم، شاید ه ...

اره میدونم چی میگین. خداروشکر تابچه نداشتین خونه خریدین که خیلی راحتتره. درسته میگین یه جایزه خیلی میتونه توروحیه ادم تاثیر بزاره ولی خیلی وقتا ادم مجبوره بگذره ازهمشون

لطفالایک نکنین. 
صد درصد مطمینم عزیزم یه قدرتی درونت میبینه که می ترسه از اون قدرتت ....می‌ترسه که رو پاهای خودت بایس ...

ممنون برام نوشتی عزیزم❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
من برای خونه خریدنم بقدریییی سختی کشیدم که نگییین. بااینکه خانواده هامون خیلی کمک حالمون بودن ولی با ...

یه سفر خارج میطلبین😃

ماسال 96پارس صفراوردیم ودوسال بعدش فروختیم برای خونه توی اون دوسال خیلییی راضی بودیم. پارس دوگانه بو ...

دقیقا همینطوره ماشین من پارس مدل ۹۴ هست و ماشین همسرم ال نود مدل ۹۵ .

هر دو ماشین های خوبی هستن ولی ما سفرهامون رو با پارس میریم همیشه چون ماشین راحت تری هست نسبت به ال نود و با اینکه مدل ۹۴ هست هنوز هم سرحاله .

یه سفر خارج میطلبین😃

مابه شمالش هم راضییم خواهر😁😁البته بگم همین که ماشین خریدیم یه مسافرت مشهد جورشد برامون ازطرف محل کارهمسرم که رایگان بود ولی خب ازغرب بری شرق چندروز توراهی وخرج توی راه.وبعدشم رفتیم شمال ماپنج تومن ازوامی که برای ماشین گرفته بودیم مونده بود گفتیم باهمین میریم وبرمیگردیم ودوتومنشم پس انداز. اونموقع طلا گرمی یه تومن بود. خداشاهده توی اون سفربقدری خرج الکی کردیم که علاوه برپنج تومن وام کل حقوقمونم خوردیم جوری که برگشت فقط دویست هزار داشتیم وباهاش ساندویچ خوردیم وتا اخرماه خالی بودیم😁😁فکرکن برای کل خانواده سوغاتی برای خودمون لباس وانگشتر نقره واسباب بازی. کلاهیچ مدیریتی نداشتیم. اماخب خوش گذشت درسته بعدش ازدماغمون درومد ولی میطلبید. الانم برای مهر که قسطاسبک میشه برنامه مسافرت چیدیم البته اگه بچه کوچیکم اذیت نکنه 

لطفالایک نکنین. 
بخر عزیزممنم ۱۳ دارمعکسایی که باهاش میگیریم واقعا یه چیز دیگه ستو فامیلم کسی مدل بالاتر نداره، همه گ ...

من طلا فروختم آیفون سیزده پرومکس خریدم 

و اصلا از این موضوع پشیمون نیستم 

حالم با گوشی خیلی بهتر تا با اون دستبند طلا 

البته دستبند هم شکسته بود 

من حتی برای حال دلم ممکن طلا بفروشم برم سفر 

از اول سال هدف گذاری می کنم مثلا برای مسافرت 

بعد بخشی از طلایی که میخرم می‌ره برای سفر 

اون سفری که دلم میخواد ممکن خیلی هم پر هزینه باشه 

ولی اگه پول نقد نگه دارم ارزشش کم میشه اون مقدار طلایی که در نظر گرفتم برای سفر خیلی راحت میرم میفروشم و باهاش میرم مسافرت 

من طلا فروختم آیفون سیزده پرومکس خریدم و اصلا از این موضوع پشیمون نیستم حالم با گوشی خیلی بهتر تا با ...

منم دلم ۱۵ پرو میخواد😁

2810