2777
2789
نه اگر لازم داری و حالت خوب میشه بخر مبارکت باشه

وسایلم رو ۱۲سال پیش خریدم..دیگه باید عوض بشن کم کم..خونه شهرستان داریم.کرج مستاجریم..ولی دیگه خسته شدم ..اگه بخام صبر کنم تا اینجا هم خونه دار بشم باید حداقل دو سال تحمل کنم که نمیکشم دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم عزیزم ❤️چه جالب منم اولین بار می‌شنوم که یه شهری تاکسی ...نداره 🤔پس اگه عزیزم از لحاظ ک ...

معصوم جان اینجا فرمودین میوه رو به اندازه هفته دو یا سه قلم بگیر بعد اگه مهمون اومد چی؟ برای مهمان چکار کنیم ؟ 

مثلا اگه مهمان اومد میوه ها تمام میشن در یک هفته مجدد باید رفت خرید میوه 

شما این قسمتو چجور مدیریت میکنی؟

دوستان من دی جی پی نصب کردم بعد الان میگ چک بنفش باید داشته باشی .در چ صورت چک بنفش میدن .

کی میتونه منو راهنمایی کنه 

شمارش معکوس برای گرفتن دستای پرنسس زمستونیم .خدایاشکرت.اللهم صل علی محمدوآل محمد.عشقم بدنیا اومد.دختر نازم میمیرم برات روزی هزار بار.فدای خنده هات  شیرین عسلم .پرنسس الان ۶ سالشه .کاش خدا یه دونه آبجی بهش بده آمین  

سلام به همگی

خانما برای برداشت اعتبار ویپاد(وام پشتوانه) سایت میلی رو نصب کردم و کامل خرید زدم(۱۵ میلیون)و بعد هم برداشت.

یه جا ۱۵ میلیون واریز شد به کارتم.

خواستم بگم شاید مشکلتون حل بشه.

آپ واقعا دردسره برای مبالغ بالا.

چون ۳ تومن ۳ تومن باید برداشت کنید.

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
بچه ها شما اگه این ماه زایمان داشته باشید و دلتون بخواد برید بیمارستان خصوصی و ماما خصوصی هم بگیرید ...

سلام من باشم حتما و حتما اینکار رو انجام میدم 

من بخاطر بی پولی رفتم بیمارستان دولتی و طبیعی 

حالا هزار و یک درد دارم که ناشی از زایمان سختمه 

و بزرگترین دردم هم وحشت شدید از زایمان دوباره اس 

جوری که اگه ببینم کسی میخواد زایمان کنه تن و بدنم میلرزه از ترس 

هیچ سرمایه ای بزرگتر از سلامتی مون نیست 

حتما با حال خوب اینکار رو‌میکردم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
معصوم جان اینجا فرمودین میوه رو به اندازه هفته دو یا سه قلم بگیر بعد اگه مهمون اومد چی؟ برای مهمان چ ...

مهمون اومد جدا باید میوه بخری 

من حتی برای مهمون هم جدا گوشت و یا مرغ میخرم

میوه هم نمیشه که دو سه تا دونه بیاریم

مثلا به تعداد باید بخریم 

اگر سه تا فرضا مهمون داری با خودتون مثلا ۶ نفرین کلا

۸ تا فرضا خیار، هشت تا زردالو، هشت تا هلو و یکم گیلاس

این مثال بود البته عزیزم

خیلی ها با هندونه یا طالبی و خربزه مهمونی ها رو برگزار میکنن

سلام دوستای گلم اول هفته تون‌به خیروخوشی انشالله هفته پربرکت و‌روزی داشته باشید😍❤️

خب بگم‌از حال و احوال این‌روزام😌✌️

پنج شنبه همسرم تماس گرفت که شام‌پختی؟گفتم فعلا نه‌زوده گفت نپز امشب بریم بیرون (همسرم عاشق بیرون رفتنه قبلا درماه حداقل چهاربارشام بیرون‌میخوردیم ولی الان رسوندمش به ماهی یکبارنهایتادوبار)ولی نمیخام کمترش کنم تا بدعادت بشه گفتم چشم عزیزم اماده شدیم و‌رفتیم جای همگی سبز😋رفتیم‌جایی چون افتتاحیه بود همه غذاهانصف قیمت‌بود باکیفیت و فضای عالی جمعا دوپرس غذا(پسرم کوچیکه باماغذاخورد)بامخلفات شد۴۲۰💸

همسرم خرجی خونه رو‌میده دست من هرماه ۵میلیون +یارانه جمعا۶میلیون دست منه برای خرج‌خونه البته گوشت و برنج و لباس و کادو و خرج دکترو متفرقه باخودشه من فقط خرید مرغ و تره باری دارم 🛒

خب یکم ازهمسرم بگم تا بتونم ادامه بدم

همسرم خیلی مردخوبیه ازش خیلی راضیم خیلی به فکرمونه ولی یه خصوصیت بد داره که به شدت ولخرجه اصلاپس انداز بلدنیست بااینکه ماشالا درامدش بالاست و خانواده ای داره که معتقدن پسر باید پدرمادرش روازنظر مالی حمایت کنه😏درصورتیکه خودشون ازنظرمالی اوکین پسر روفقط به چشم کارت بانکی‌میبینن و این درصورتیه که توهیچ‌مراحلی اززندگی هیچ‌کمکی به مانکردن حتی خرید عروسی(هرچی‌بودگذشت من‌بخشیدم‌ولی نمیخام منوساده‌و‌بلانسبتتون احمق فرض کنن و ازما بکشن)😒

همسرم براین باوره که کی‌میدونه فردازندست یانه؟باید خوب پوشید خوب گشت خوب خورد و به پس انداز اعتقادی نداره برعکس‌من که‌میگم باید همه چیزدرحداعتدال باشه هم گشت خورد پوشید هم پس انداز کرد خلاصه که این خصوصیتا و‌اتفاقا و البته دیدن این تاپیک باعث شد من به فکرپس انداز بیفتم و ازپارسال باپس اندازتونستم حدودا۴۰گرم‌طلا پس انداز کنم

ادامه دارد✌️

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡

ادامه دارد

حالا از روزجمعمون‌بگم که همسرم گفت بعدازظهر بریم کافه و‌قلیو..

دیدم اگر بریم یه سینی بایه قل قل برامون‌بیارن حدودا۵۰۰میگیرن حالاورودیشون‌هم‌بماند ازاونجایی که شب قبلشم رفته بودیم شام بیرون گفتم عزیزم دوسدارم بریم طبیعت گردی کنیم اونجا قل قل کن(تنهاتفریح ناسالممون همین قلیونه😅)گفت باشه و من خوشحال بودم که تونستم‌مدیریت کنم میوه و چای جمع کردیم و رفتیم طالقان

نگم ازآب وهواش😍عالی بکر نشستیم کناررودخونه و بعداز چندساعت اومدیم که دیدیم کنارباغی (میدونید که طالقان منبع البالو و میوه های ارگانیکه)همه توصف وایسادن و‌خرید میکنن پیاده شدیم دیدیم چه میوه هایی😍🍒

آلبالوکیلو۴۰البته باجعبه

گیلاس۶۰

زردالو۴۰چه زردالوهایی😍نارنجی‌و‌زرد

خلاصه ازهرکدوم یه جعبه ۸کیلویی خریدیم و چندتاهم طالبی خریدیم 

همسرم گفت خرید دیگه ای داری؟منم دیدم‌خوب موقعیتیه که بگم خریدای خونه‌ رو انجام بده(چون‌کارتم همراهم‌نبود خودش به عهده گرفت😅💃)گفتم خریددارم‌ولی عزیزم کارتم همراهم‌نیست گفت اشکال نداره بخر منم سیب زمینی۳کیلو پیاز۳کیلو گوجه خیار بادمجان خیار چمبر.کدو.فلفل قلمی ازهرکدوم ۲کیلوگرفتیم و راه افتادیم و من خوشحال و خندان ازاینکه کلی جلوافتادم برای پس انداز😅✌️

توراه هم بهه همسرم گفتم عشقم البالو‌و‌زردالوهاخیلی زیادن خراب میشن دوسدارم مرباش کنم ولش شکرم کمه منومیبری خونه‌کارتموبردارم شکربخریم؟گفت خودم میخرم عزیزم‌و‌من درپوست خود نمیگنجیدم🤣 و (منواین همه خوشبختی محاله محاله محاله )زمزمه کنان رفتیم۱۰کیلوم شکر گرفت و اومدیم خونه و ازامروزمشغول درست کردن مرباشدم😋

ادامه دارد

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡

سلام دوستان عزیز

من به چندتیکه توی ابعادمختلف فرشینه نیازدارم

جایی رومیشناسیدباقیمت مناسبترخریدکنم؟

پیجی؟

سایتی؟

یه پیج هست مثلا ۶متری رومیده ۱۷۰۰ نازک هم بودن فرشینه ها

میخوام ببینم جای مناسبتری هست؟

چون سه تیکه میخوام زیادمیشه

خیلی ازتون ممنونم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
بچه ها شما اگه این ماه زایمان داشته باشید و دلتون بخواد برید بیمارستان خصوصی و ماما خصوصی هم بگیرید ...

سلام عزیزم خوب بستگی به خودتون هم داره اینکه زایمان اولتون یا نه اینکه خوش زخمی یا نه اینکه آستانه تحملت چقدره و.... ولی بنظرم این هزینه ها با آقای همسر هستش و شما نباید طلا بفروشی بهتره ایشون بده ولی جوانب رو بسنج و خیلی خودتو اذیت و درگیر نکن انشاالله زایمان راحتی داشته باشی💚

ادامه داردحالا از روزجمعمون‌بگم که همسرم گفت بعدازظهر بریم کافه و‌قلیو..دیدم اگر بریم یه سینی بایه ق ...

عه چه جالب ماهم طالقان بودیم اصلیت مادربزرگم طالقانیه اما مامانمو خاله هام همه ویلا دارن و باغ. ماهم کلی درختامون گیلاس و البالو و زردالو و آلو داشت اما یه سطل فقط البالو چیدم بزارم فریزر. بعدشم با مامانم اینا برگشتیم تهران. تو روستای ما هیشکی میوه هاشو نمیچینه .میوه میرسه میریزه زمین حیف میشه😕هر کی اندازه ی مصرفش میچینه و مابقی حیف و میل میشه همیشه

راستی من یک کارب که با ویپاد انجام دادم بازی با حساب ها بود یعنی برا شوهرم هم حساب باز کردم بعدش.

یک ملیون خودم گرفتم برای پرداختش با حساب شوهرم یه تومن گرفتم باز با حساب خودم دوتومن گرفتم قسط شوهرمو دادم دوتومن گرفتم دوتومن خودمو دادم سه تومن گرفتم .......الان فعلا پله۱۵تومنم😅 برادرشوهرم کارتخوان داره برا همین میرم تو دستگاه اون کارت میکشم اون برام فرداش شبا میزنه

2810