2777
2789
دوستان شرايط فروش طلا چيه به چه نكاتي بايد توجه كنيم؟ پول رو چطور ميدن بهمونچه مدركي بايد از طلافروش ...

من خودم همیشه اگر مقدار زیاد طلا بخوام بفروشم پیش آشنا میبرم دیگه اونطوری خیالم راحت هست که چک بهم بده یا مقداری از پولش رو بگه مثلا تا فردا یا همون شبش واریز کنه

خودم هم حتما وزن طلاهام رو حدودی میدونم و همونجا هم میپرسم و با ماشین حساب ضرب میکنم که مبلغ درست باشه .

ولی طلای کمتر هم پیش طلافروش غریبه فروختم که همونجا ایستادم تا پولش رو برام واریز کنه .

دوستان من ی سیم کارت کد ۵ دارم که از پارسال تا الان قیمتش فرقی نکرده ۲۰ می‌خرن. ی فیش حج عمره هم دار ...

نه اصلا

ماشین ارزون خواستی بخری پراید مدل بالای سال ۹۰ بخر ک زیر دویست نیست

پراید بااون قیمت فقط روی دستت خرج میزاره

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم ♥️ ممنون از خودت که برامون از تجربه های عینی ات بازگو کردی اونجا که گفتی خانوم شتر ...

معصومه جون شما هرپولی دستتون بیاد فورا باکس بندی میکنید ؟شده پول دستتون بیاد تو باکس ها نریزید و بدید طلا بخرید؟

من میخاستم اینماه باکس بندی کنم ولی خب زنجیرم پاره شده و همش میگم نکنه طلا گرون شه نتونم بخرم و بدون زنجیر بمونه پلاکم چون همیشه گردنم بود حس بدی دارم (زنجیر پاره هم نمیخام بفروشم میخام بعنوان پس انداز نگه دارم)از یه طرفم میگم وقتی باکس بندی کنی باید حتما پایبند باشی و هرماه تقسیم کنی 

میخام ببینم شما چقد به باکس بندی پایبندی🌹مرسی از جوابت

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
من یک تاپیک دارم عنوانش رو طنز نوشتم راه جدید پیدا کردن خواستگار یا همچین چیزیبا اتوبوس که میرم دانش ...

چه قدر شما قشنگ حرف میزنی زهرا خانم . 🥰🥰🥰🥰

من اسم زهرا رو خیلی دوست دارم ، شما هم مثل اسمتون خیلی با شخصیت هستید ، پست هاتون رو دوست دارم . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم از برس حرارتی اگه راضی هستین میشه لطفا عکس و مارکشو بذارین؟ البته من موهام خیلی خیلی صاف و لخت ...

عزیزم برا صاف کردن و گرفتن وز مو هست

برا موی صاف و لخت بدرد نمیخوره 

مارکش فیلیپس هست BHH880

سلام دوستان یک سوال

وام زوجین خرید مسکن چهار درصده یا ۲۳؟

خیلی دوندگی دازه گرفتنش؟؟ 

و اینکه برا شهرستان کسی میدونه چقدر وامشه و قسطاش حدودا چند هستن؟ 

بنظرتون به صرفه هست گرفتنش؟ 

واجبه اگر کسی میدونه بگه لطفا خودم اصلا فرصت نکردم برم بانک مسکن هنوز

کفش ساحلی از کجا خریدی ؟چند ؟

یه سفر شیراز رفته بودم از هایپر خلیج فارس خریدم 

ساحلی فک کنم نمیشه

کفش شنا فرق داره با ساحلی

۵۰۰تومن

از ۲۰۰هیت تا دو سه میلیون

تک سایز تک رنگ بود جنس خوبی داره زیره محکمی داره

چه قدر شما قشنگ حرف میزنی زهرا خانم . 🥰🥰🥰🥰من اسم زهرا رو خیلی دوست دارم ، شما هم مثل اسمتون خیلی ...

واااای نمیدونم چی بگم

ممنون عزیزم. 

منم اسمم رو دوست دارم.به معنی نور هست.

لطف داری شما  

شما به صدای ذهنتون واژه های من رو میخونید که بدون شک صدای ذهن خودتون ارومه  

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
چی بگم والا یکم بد دل شدم وگرنه خیلی بصرفه تر هست من اینجوری ۲کیلو گوشت بره از قصابی میخرم یک میلیون ...

والا فکر نمیکنم اینطور باشه.

ولی بهتره این بددلی رو اصلاح کنی، با قیمتهای الان واقعا سخته بخوای گوشت کیلویی ۷۰۰ بخری‌ 

همسر منم نسبت به مواد خوراکی حساسه مخصوصا گوشت، ولی اینا رو با تایید خودش و کلی اینور و اونورشو معاینه کردن 😀😀 خریدیم و بازم میگم هیچ مشکلی نداشت، باز هر طور خودتون میدونید.

اولا از نظر من چرا باید پول نداشته باشند ؟چرا کسی که هیچ حرکتی نزده ...چرا نباید ...پول یه وعده غذا ...

سلام معصومه جون...دستت دردنکنه بابت پستهای مفیدت مخصوصابرنامه غذاهات که کلی ایده میده...میگم معصومه جون زهراروگفتی شاغل شده پس پول خودشوچکارمیکنه؟؟حالاکه خودش داره زحمت میکشه تفاوتی درخرج کردنش داشته تاقدربدونه یانه ؟؟؟منظورم اینه پولای خودشوپس اندازمیکنه؟؟

خب و اما گزارش روز پنج شنبهپنج شنبه صبح که از خواب بیدار شدمدیدم صبح زود زهرا پیام دادهکه عصر بریم پ ...

معصومه جان سلام خواهری جانم یه سوال دارم‌وایییی مثل خوره جیزی افتاده به جونم از دیشب

روی پیشونیم دوتا خط نازک افتاده خیلیییی یهویی

یمدت مریض بودم دارویی خوردم چندجاست‌میرم‌میگن از عوارض اون دارو است که بشدت کم ابی میده و...

حالا دارو قطع کردم یهو خودش رو‌نشون داد هرکی‌میبینه میگه وایییی چرا یهویی اینجوری شدی

یه‌پیج هست ظاهرا اصل چیزاش قبلا هم ازش خرید داشتم 

دوتا محصول بهم‌پیشنهاد‌داد میشه سه میلیون و نهصد

نمیدونم بخرم یا‌وایسم پولش جور بشه

از طرفی میگم بالاخره برای پوست و زیباییمه دست دست نکنم

از طرفی حس خیلی بدی داره خارج از برنامه ام بخرم نمیدونم‌ الان از باکس های دیگه ام قرض بگیرم یا وایسم ماه بعد بخرم؟

سلام درمورد پس انداز مخفی یچیزی بگم ؛شاید درست پس انداز مخفی اینه ک ب همسرت بگی پس انداز میکنی ولی اندازه و حدش رو ندونه یا کمتر از اندازه بدونه

و اول روی توقع شوهر کار کنید ک توی هرچیزی توقع نداشته باشه اون پس اندازتون رو دست بزنید

سخته ولی شدنیه

2810