2777
2789
معصومه عزیزم😘 و همه دوستان پر مهرم💜 صبح تابستونیتون پر از عشق😇باور کن از زهرا خانوم که میگی یاد ی ...

خدا نکنه آدم بیفکر باشه  تفکر اینجور آدمها رو اصلا نمیشه با آموزش درست کرد  هی واسه هرنکته ای که میخوای بهشون گوشزد کنی صدتا توجیه میارن دیگه باید با مشکلاتشون ولشون کرد 

خانما همتون نظر بدین🛑🛑🛑من اهل بریز و بپاش نیستم و خرید هیجانی هم ندارم و همیشه پس انداز میگردم حا ...

١٠٠٪؜ وام بردار از مزاياي اين حركت اينه كه

١-يهو صاحب چند گرم طلا ميشي

٢-حس اعتماد به نفست بالا ميره پشتت گرمه و نگاه كردن به طلاهات كلي بهت انرژي ميده

٣-اگه ماهانه بخواي بخري ممكنه مشكلي پيش بياد همون يه تومن دو تومن از دستت بره

٤-متعهد به پرداخت قسطت ميشي و از زير سنگ هم كه شده جور ميكني

٥-سعي كن طلاهاي ريزو درشت داشته باشي كه اگه بخواي بفروشي مجبور نشي يكي بزرگشو بفروشي

از معايب

ممكنه تحت فشار مالي قرار بگيري كه اشكال نداره اون هم ميگذره در عوض صاحب طلا شدي به هدفت نزديك شدي

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خرج ۲ تیر

۹۷ تومن خرید سوپرمارکتی داشتم دوغ پاکتی گرفتم سه تا مناسبتر میفته قیمتش. یه دلستر یک لیتری گرفتم گذاشتم تو کشو پایین مهمون اومد استفاده کنم بخاطر نوشیدنی نرم خرید چون بقیه موارد تو خونه هست. یه بطری شیر روزانه و یک ماست نیم کیلویی که تو سس استفاده بشه تا ضرر سس کم بشه.

فدات شم ♥️ آره گلم اکه برای ده روز یه ملیون خرج کردی خوبه روزی به صد تومن افتاده ....باریکلا همین فر ...

معصومه جون گلم توی بلو اگه انتقال بدیم به باکس آیا جز تراکنش حساب میشه؟؟ 

آخه یکی از دوستان اینجا گفتن انگار تراکنش بالای صد تا مالیات میخوره حالا نمیدونم برای یک ماهه یا نه؟؟ 🧐 

خانوم‌های خوشگل لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه 🌹 

@masumehjoon    

دقیقا عزیزم 👌درست مصرف کردن هنر نه خسیسی 👌به قول دوستمون که میگه شکم و بگیری دستت یه مشت ولش کنی ی ...

سلام وصد سلام به دوستان عزیز

من یه عدد دختر خوب،🥰🤗🤭🤭

خرداد رو رو که دوازده داده شده از طرف همسر و

ریختن بدهی ها از طرف خانواده یه سکه گرفته شد و  ذخیره شد که سه تومن باید به خواهر بدم .

پنج تومن خرد خوراک 

کمی پس انداز 

یدونه پارچه پیراهن و500به یکی دادم و400به یکی دیگه که حسابها صفر شد 

واز دوازده این ماه که ده تومن همسر دادن دو تومن رو خواهند داد 

این وسط ها هم یه چیز هایی هم ازشون میکنم غیر اون دوازده که نقشه این ماه رو گفتم مبخوام قابلمه ها رو باز سازی کنم شاید 1200کافی باشه گفتم دو تومن باید بدی 

گوشت هم عید قربان با خانواده شریکی یه حیوانی سر بریده شد وگوشتش تقسیم شد چند ماهی داریم 

از اونجایی که ماه گذشته یه حرکتی کردم چون از خونه گزروندم حبوبات وبرنج تموم شد چند تاشون 

پس اول ماه 1200دادم حبوبات و یدونه روغن و رب

2م هم یدونه قسط داشتم که ماه‌های قبل 500 بود ولی خانم گفت که از این ماه دو تومن میذاریم ومن نفر شیشم در اومدم .

400لبنیات گرفتم 

400 میوه و تره بار 

200 هم چیزی برای دخترم خریدم 

یه 100هم نون وشیر واینا 

البته از لبنیاتی 50شیر گرفته بودم نصفش رو ماست درست کردم نصفش رو بستنی 

ولی بچه ها از شیر لبنیاتی نمیخورن پاستوریزه میخورم منم شیر لبنیاتی رو به جوشوندن تبدیل میکنم بستی چون وانیل میزنم نمی فهمن میخورن .تو شیر موز نمیخورن 

دیروز خرما داشتیم که توش رگهایی داشت که نمیخوردن منم چون اصراف نشه چند ساعت تو آب گذاشتم وریختم مخلوط کن وشیر هم اضافه کردم شد شیر خرما میل فرمودند

خلاصه بریم نقشه بکشیم برای بقیه پول 

یه تومن هم یه قسط دارم باید اون رو هم بزنم 

بقیه رو تقسیم هفته کنم

توی میوه ها انبه هم بود که من انبه ها رو از وسط نصف کردم با قاشق خالی کردم تو نایلون ریپ کیپ هاا ویدونه هم موز حلقه کردم توش گذاشتم فریزر چراااا

چون همسر من اون پول رو که میده انتظار داره آجیل وتمام میوه هااا وخشک بار و همه تو خونه باشه یعنی میگه اون پول برای خورد و خوراک 

چون منم از اون پول مثلاً از  این ماه پنج تومن قسط گذاشتم باید جوری برنامه بریزم که خوراکش خوب باشه دیگه اعتراضی نکنه برای همین اون جور ذخیره ها رو باید تو خونه داشته باشم که زمانی که پولم کمه یا یه حرکتی زدم اون هاا رو در بیارم که امروز مثلاً شیر انبه داریم 

دیروز شیر خرما داشتیم 

امروز شربت آلبالو خلاصه باید یه چیزهایی بیاری بخوره که بفهمه پولا داره تبدیل به خوراکی میشه،😁😘🤗🤗

ای همسر شکموی من غذا باید گوشت داشته باشه 

زیاد هم غذا نمیخوره هااا ولی فقط عاشق خشک بار ومیوه 

من چقدر سنجد خریدم امسال 

یبار توگروه ایتا راجب زندایی همسرتون حرف زدید ولی قراربود تعریف کنید فرصت پیش نیومدیشه بگید؟یبار یاد ...

منم گروه ایتارو میخوام اقا 

چرا من نیستم اونجا 😭

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خانما همتون نظر بدین🛑🛑🛑من اهل بریز و بپاش نیستم و خرید هیجانی هم ندارم و همیشه پس انداز میگردم حا ...

نظر من البته با احترام

من خودم همیشه قسط خونگی میذارم

وام رو باید در موقع پس دادن چند برابرش رو پس بدی 

اگه بخوای ماهانه بگیری شاید یه ماه نتونستی یا گفتی حالا میخرم ویا یه چیز واجب‌تر پیش اومد واینا 

ولی قسط خونگی همون وام هست بدون کارمزد و شاید هم زودتر به اسمت در اومد 

رتبه اعتباری چجوری بگیرم؟

باید وام گرفته باشید قبلا چند بار تا رتبه اعتباری داشته باشید .

مثلا همین الان میتونید همین وام رو به صورت امتیازی بگیرید که فکر میکنم باید برید بانک یا ضامن یا سفته یا چک ارایه بدید .

یه چیزی هم در اینجا به محضرتون برسونم 

خانمهای هنرمند و خانمهای کدبانو

لباسهای که دارین وتا حدودی قابل استفاده است رو تبدیل کنین 

اونایی که دارن ومیخرن اونا بحثشون جداست مبارکشون باشه وبخرن اون جدا 

ولی اون خانمهایی که یه بلوزی دارن تازه هست آستین داره گرمه نمیتونن استفاده کنن تابستون .قشنگ بیان آستین هاشون رو در بیارن یا آستین حلقه ای کنن یا کوتاه

شلواری دارن که زانو زده قشنگ یه شورتک ازش در بیارن بپوشن همسراشون ببینن کیف کنن یه چاک کوچولو هم کنارش بزارن کامل بشه اصلا هم معلوم نمیشه .

با شلوار کی کیف درست کنین از اون قسمت جیبدارش 

چه شود برای تنوع دادن وست کردن 

با شلوار کی دامن درست کنین تا فاقش ببرین زیرش هم با پارچه مشکی حدود سی سانت پارچه بدوزین شد دامن کوتاه اسپرت فقط یکم سلیقه میخواد 

با پارچه کشی مایو بدوزین واسه خودتون شیک و پیک 

من خودم تمام پارچه های دور ریختنی رو تبدیل میکنم به

یه چیزی فقط کافی ست اون حس هنری تون رو به کار بگیرین 

2810