2777
2789
چرا به صرفه نباشه وام گرفتن کلا خوبه البته به شرطی که بدونید با وام میخوان چه کاری انجام بدید نه این ...

@مامان_سبحان7    

سلام عزیزم خوبین 

میشه لطفا شرایط خرید وام رو توصیح بدین 

به چه نکاتی باید توجه کنم که سرم کلاه نره 

مبلغ خرید وام برای هر صدتومن چقدره 

بانک انتقال میده یا باید به اسم طرف باشه 

و هررررر چیزی که باید بهش توجه کنم و ممکنه به ذهنم نرسیده باشه 

ممنون میشم واقعا وقت میزاری عزیزم❤️

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان میخوام براتون از مادر شوهرم بگم ایشون یه زن فوق العاده زرنگ و کدبانو هستن. پدرشوهرم کشاورز هستن و فوق العاده ولخرج. مادر شوهرم میاد خودش مدیریت مخارج و به عهده میگیره و قشنگ زندگی رو سر و سامان میده حالا چند تا از کارهاشو مینویسم. 

چند سال پیش که شوهرم نوجوون بوده مادرشوهرم از یه فامیلاشون که میخواسته سرویس طلاشو بفروشه میخره و نگه مبداره برای آینده حتی شوهرم هم خبر نداشته موقع عقد بهم هدیه داد و باعث سربلندی همسرم شد. 

تو کارهای کشاورزی کمک پدر شوهرم میکنه تو برداشت محصول و.... 

الان فصل زرد آلو هست هم تو چیدن میوه کمک میکنه درشت هاشو میفروشه به اطرافیان و دوست و همسایه 

بقیشو لواشک میکنه، یکمشو خشک میکنه یکمش رو فریز میکنه و زمستون کمپوتش میکنه

تخمه های گل آفتابگردون رو درمیاره و تفت میده برای وقت هایی که مهمون دارن و تخم کدو درست میکنه برای آجیل عید استفاده میکنن

کنجد ها رو پاک میکنه و میده بیرون براش روغن کنجد درست کنن

فصل انگور که میشه شیره انگور و سرکه درست میکنه و میفروشه

تو حیاط خونشون نعنا کاشته هم کنار غذا استفاده میکنه هم خشک میکنه برای ماست و دوغ

خودش رب درست میکنه و میفروشه 

ذرت هارو دون میکنه فریز میکنه چند وقت یک بار برامون ذرت مکزیکی درست میکنه

پیتزا،  همبرگر و بریان رو خودش درست میکنه 

خرید با خودش هست میوه و سبزی رو از تره بار میگیره که مناسبه 

برای خرید گوشت جایی میره که قیمتش پایین تره و خیلی به خاطرش تو صف منتظر میمونه

با پول فروش محصولاتش خودش رو بیمه قالی بافی کرده و تازه بازنشست شده حقوق بازنشستگی رو سریع قرعه نوشت که تبدیل کنه به طلا

خلاصه از صبح که بیدار میشه تا شب مشغول کاره و یه لحظه نمیشینه البته خدا به عمر و مالش برکت بده همه ی محصولاتش رو رایگان در اختیار ما میزاره

من خودم با همه ی کارهاش موافق نیستم و خیلی جاها روش زندگیم باهاش فرق داره از همون اول هم حریمم  رو باهاش حفظ کردم، هر روز نرفتم خونشون فقط آخر هفته ها برای ناهار میرم اونم اگه خودشون بگن و یه بار در هفته در حد یک ساعت سر زدن میرم

در مورد کمک کردن هم اگه برم پایین و ببینم مشغول کار هستن یه کمکی میدم اما اینکه وظیفه باشه و موقع کار صدام بزنن نه

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
سلام عزیز دلم ❤️ ما به من لطف داری فدات شممی‌دونی که دل به دل راه داره ❤️منم شمارو دوست دارم عزیزم خ ...

فدای تو بشم من معصومه جون شوهر من نه قبول میکنه خونخ عوض کنیم نه کابینت فلزی آشپزخونه عوض میکنه فقط وعده و وعید

خونم جوریه که اصلا کسی رو دعوت نمیکنم.میگم خرج خونه رو بده قبول نمیکنه میگم یارانه میگه پس نمی یام دنبالت از سرکار برگشتنی نمی یام دنبالت 

معصومه جون دیروز برای بار سوم تاپیک خلاصه حرفهات رو خوندم نمیدونم چیکار کنم.

میشه یه راهکار برای غذا بهم بگی وقتم خیلی کمه ۲،ساعت صبحا وقت دارم دو ساعت شب

چی بپزم چیکار کنممم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
خانما کاربری که درمورد انواع وامهای زیپاد و ویپاد و بل، و بانک تاپیک داشت اسمشون چی بود؟

@maritan    

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
@مامان_سبحان7 سلام عزیزم خوبین میشه لطفا شرایط خرید وام رو توصیح بدین به چه نکاتی باید توجه کنم که ...

سلام عزیزم ، خانمی برای خرید وام رسالت من کارهایی که خودم انجام میدم و تا حالا هم چند باری امتیاز وام خریدم و هیچ مشکلی پیش نیومده رو مینویسم .

من خودم اول همه کارهای قبل از وام گرفتن مثل اعتبارسنجی داخل سامانه مرآت و دادن سفته یا خرید سفته الکترونیکی رو انجام میدم ( من خودم نیاز به ضامن ندارم چون چند بار وام گرفتم ولی اگر شما نیاز به ضامن دارید ضامنتون هم این کارها رو حتما انجام بده )

بعد من از جای معتبر امتیاز وام خریدم یک دفتر کاری هست که شماره ثبت داره و تابلو و همه چیز داره و البته کافی نت ها هم معتبر هستن .

مرحله بعد هم دیگه همونجا داخل دفتر که نشستم و مبلغ خرید امتیاز رو واریز کردم که من برای هر ۱۰۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه ۱۹ میلیون دادم که اگر مبلغ کمتری هم ازتون بگیرن که چه بهتر .

بعدش قبل از اینکه دفتر یا کافی نت رو ترک کنید وارد پیشخوان مجازی بشید و مطمئن بشید مبلغ برآورد وامتون زیاد شده .

من حتی درخواست وامم رو هم همونجا دادم که دیگه مطمئن باشم همه چیز درست هست .

سلام دوستان عزیزم 

از بزرگترین دستاورد های من در خرداد ماه ..

نوشتن قرعه ۵۰ ملیون ماهی ۵ ملیون  ده ماه بیشتر نمی نویسم..

و خرید سکه پارسیان با پول های خرد خودم که جمع کردم ۱ گرم شد 

یک سفر‌معنوی درپیش داریم کربلا معلی نائب زیاره تمام دوستان عزیزم هستم که تقریبا میشع گفت رایگان هس ...

سلام دوستای خوشگلم من رفتم یدونهدستبند ویه النگو نو از داخل ویترین برداشتم همش ۷ درصد روش کشید هرگرم طلا برام ۳/۶۱۵/۰۰۰ تموم شد

الهی الهی الهی بهتر و بیشترش رو‌شما دوستای عزیزم به زودی و با دل خوش بخرین❤️🙏🙏🙏

سلام عزیزم ، خانمی برای خرید وام رسالت من کارهایی که خودم انجام میدم و تا حالا هم چند باری امتیاز وا ...

ممنونم عزیزم اگر بخوام از یه نفر ناشناس که توی دیوار پیدا کردم بخرم  تضمینی هست؟ یا این کارو انجام ندم؟

اگر اقساط وام ۳۶ ماهه باشه مبلغش برای هر صد تومن فرق میکنه؟

از شرایط بانکهای دیگه اطلاع ندارید؟ طرف من توی بانک ملت امتیاز وام داره

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
ممنونم عزیزم اگر بخوام از یه نفر ناشناس که توی دیوار پیدا کردم بخرم تضمینی هست؟ یا این کارو انجام ن ...

عزیزم من بودم این کار رو انجام نمیدادم و ۳۶ ماهه مبلغ خیلی زیادتری میشه .

من خودم ترجیحم فقط خرید امتیاز بانک رسالت هست اون هم با بازپرداخت ۱ ساله چون همه چیز قشنگ معلوم هست برای مراحل انتقال امتیاز .

بانک های دیگه رو من اصلا از شرایط انتقال امتیاز وامشون خبر ندارم .

@مامان_سبحان7 سلام عزیزم خوبین میشه لطفا شرایط خرید وام رو توصیح بدین به چه نکاتی باید توجه کنم که ...

من امروز مشورت گرفتم ازشون برا یه وام چهار ساله 

که ۱۵۰رو به من ۷۰میلیون میفروخت 

گفتن زیاده و صرفه اقتصادی نداره 

واقعا خیلی زیاده مبلغ فروشس

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
فدای تو بشم من معصومه جون شوهر من نه قبول میکنه خونخ عوض کنیم نه کابینت فلزی آشپزخونه عوض میکنه فقط ...

عزیزم اخر هفته ها چی جمعه خونه هستی یا نه 

پنج شنبه کی از سرکار میای ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستای عزیزم

خب امروز دوم تیر ماهیانه این ماهم با دو روز تاخیر ب حسابم واریز شد🤨(خیلیم بد نشد ۲۰۰ سیو کردم )

چون خرید این دوروز با کارت همسر انجام شد تا تنبیه شه😂

البته از اونجایی ک دیگ افتادیم تو راه صرفه جویی و قناعت دیگ من خریدمو از تره بار انجام میدم چقدر بصرفه تره😍

مثلا امروز

خیار 

کاهو 

کلم

سیب زمینی

پیاز 

فلفل دلمه 

کلا شد ۸۲ ت😉

حالا بگم از  باکس بندی اینماهم ک خیلیییی کمک کننده س☺️

۱۰ تومن رو اول ب دو قسمت تقسیم کردم 

۵ رو اول ازش ۳۵۰۰ ت ریختم تو باکس پس انداز (انشالله تو این هفته میرم باهاش طلا میخرم )

بچه ها راجب طلای شکسته هررتجربه ای دارین بگین لطفا میخام بخرم 🙏🙏🙏🙏

۲ تومن جدا کردم برا مایحتاج ماهانه 

مث حبوبات گوش و مرغ و شوینده و....🤌

حالا من سعی میکنم هرماه چند قلم بخرم ک زیاد فشار نیادد بهم 

مثلا امروز

نخود  اکیلو   .۶۵

عدس ۱ کیلو   .۹۵ 

شامپو ۲عدد .۱۳۰ 

تاید ۲ عدد  .۵۰

نایلون فریزر بسته ۳۰۰ عددی  ۵۵ ت

خمیر دندان سیگنال.   ۴۵

روغن سرخ کردنی ۱ونیم لیتری  ۱۰۹ ت

روغن پخت و پز ۱ و نیم لیتری . ۹۸ ت

ماکارونی ۳ بسته ۵۰۰ گرمی .  ۵۷ ت

کلا ۷۰۶ ت

از بودجه خرید کلیم موند ۱۲۴۵ ت

که فقط گوشت و مرغ و زرشک قراره بخرم باهاش 

که گوشت تا اخر ماه دارم ولی میخام بخرم ک تا دوماه راحت باشم ✅️

مرغم ماهی ۳ تا میخرم ۱ دونه ش چرخ میکنم ی بسته جوجه کبابی و باقی هم همینجوری مصرف میشه 😌

راستی بال و کتف هارو هم جدا بسته بندی میکنم هر دوماه یبار ی  کباب عالی میخوریم باهاش😋

گوشتم تصمیم دارم ۲ کیلو بخرم یکیش چرخ باقی خورشتی 

(فروشگاه های جانبو گوشت تنظیم بازار دارن کیلویی ۲۹۹ ت)

۳ تومن هم کنار گذاشتم برای مصرف هفتگی ( روزی ۱۰۰ ت)

ک بیشتر برای سبزی و میوه و لبنیاته

حالا 

۳۰۰ رفت باکس سفر

۳۷۰ باکس قلک ک برا  هفته پیش و این هفته س

۳۰۰ باکس هزینه های خودم 😁

۱۰۰ باکس هدیه 

۳۰۰ باکس مهمانی

۳۰۰ باکس برنج (سالانه خریداری میش) ۲۰۰ تومن این باکسو از اون ۲۰۰ که سیو کرده بودم گذاشتم🤭

بچه ها من قبلا فکر میکردم این ۲۰۰ تومنا ب هیچ دردی نمیخوره انقد ک گرونیه 

ولی این چند ماه فهمیدم همین ۲۰۰ تومن ۱۰۰ تومنا میتونن خیلی باارزش باشن😍😍

با همین پولا کل باکسام الان شارژه و میتونم استفاده کنم🤌🤌

خلاصه ک ببخشید پرحرفی کردم ♥️♥️♥️

ممنون از معلمای عزیزم مخصوصا معصومه خانوم گل🌸🌸🌸

2810