2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان. من ماهی 30 تا 45 میاد دستم لطفا همه راهنمایی کنید چیکار کنم باهاش. به نتیجه رسیدم که آخر ماه سکه بگیرم و چند سکه که جمع شد بدم ماشین پراید یا تیبا. و همین طور ارتقاء بدم تا برسه به پول زمین و زمین بخرم بعد کم کم بسازم. روزی 1 تا 1.5 از درآمدم باقی میمونه. این مدت توی چه بانکی بزارم که آخر ماه شد خوب بهم دام بده بهترین بانک چیه. لطفا لطفا راهنمایی کنید انقدر مشغول این هستم الان یه مدته کار نکردم فکردم درگیره 

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 

سلام خوشگلای خسیس خودم ،😍😍

چطور و مطورید؟؟؟

خب بزارید من برنامم و بگم،😁

ما آخر ماه پولارو میریزیم وسط ،،،قسط و قرض و جدا میکنیم اگه بتونیم یه تیکه کوچیک طلا میخریم،،،و بعد میرسیم به جای دوست داشتنی خودم،😍

یعنی اولش مرغ و گوشت و خرت و پرت می‌خریم و بعدش تا ده روز مثل شاه زندگی میکنیم ،،،هر شب چلو و پلو و ،،،،،بعد از دهم تا بیستم میزنیم به الویه و خورشت ،استامبولی،،،نگم از اون ده روز اخر میریم تو کوکو و کتلت،اش،پنیر و گوجه و نون واب،نون و نمک،نون خالی،،،

جالب خیلیم از برنامه خودمون راضیم،،😍

بعدش این بهار و تابستون مارو سرویس کرد،🤬قشنگ معلومه پاییز و زمستون مردم بیکار بودن و ،،،،هر روز بهار و تابستون تولد داریم بابا برنامه بریزین تولدارو تو همه فصلا تقسیم کنید ،😎

بعد اینکه دو ماه خرج و نوشتم اقا خرج خوراک زیاد نیست امان از متفرققققه،،،یعنی یع ماه نیست نفس بکشیم از دست متفرقه ،

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه 

من تعدادی سکه دارم که میخوام بفروشم و بزارم وام بگیرم تا بتونم ماشین بخرم 

ب نظرتون سکه رو بفروشم یا وایسم بعد انتخابات شاید گرون شد ؟؟؟؟

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه من تعدادی سکه دارم که میخوام بفروشم و بزارم وام بگیرم تا بتونم ...

دو تا کامنت قبل این کامنت را راهنمایی میکنید

سلام به همه دوستان. من ماهی 30 تا 45 میاد دستم لطفا همه راهنمایی کنید چیکار کنم باهاش. به نتیجه رسید ...

عزمزمه بزار تو بانک ویپاد برای‌ پاسارگاده اگه نداریش بگو راهنماییت کنم یا گوگل بزن راجبش بخون

عزمزمه بزار تو بانک ویپاد برای‌ پاسارگاده اگه نداریش بگو راهنماییت کنم یا گوگل بزن راجبش بخون

عزیزم گوگل زدم زیاد متوجه نشدم میشه بگی چقدر وام میدن بهم این جور که گفتم

عزیزم گوگل زدم زیاد متوجه نشدم میشه بگی چقدر وام میدن بهم این جور که گفتم

وام برایند داره که از ۱۰ تومن تا ۵۰ تومن با توجه ب امتیاز حسابت وام میده 

که هر ۱۰۰ هزار تومن ۱ امتیازه 

مثلا برای وام ۵۰ تومنی پرداخت یکساله ۴۵ هزار امتیاز میخوای و برای وام ۵۰ تومنی پرداخت ۶ ماهه ۲۲۵۰۰ امتیاز میخواد

که مثلا یک ماه و نیم ۵۰ تومن تو حسابت باشه پرداخت ۶ ماهه بهت تعلق میگیره و اگه ۳ ماه تو حسابت باشه پرداخت یکساله بهت تعلق میگیره 

که البته میتونی پول بیشتری بزاری تا زودتر وام بگیری 

دخترا شما اگه هفتگی پول دستتون بیاد مثلا هفته ای سه تا چهارتومن نیت هم پس انداز وطلای کم اجرت باشه ت ...

از اونجایی که من ادم خیلی عجولی هستم همون موقع میخرم نمیتونم صبر کنم اخر ماه

دخترا شما اگه هفتگی پول دستتون بیاد مثلا هفته ای سه تا چهارتومن نیت هم پس انداز وطلای کم اجرت باشه ت ...

من باشم دو هفته ای یکبار طلای کم اجرت میخرم

یک ماه زیاااده

نوسان قیمت زیاده

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
وام برایند داره که از ۱۰ تومن تا ۵۰ تومن با توجه ب امتیاز حسابت وام میده که هر ۱۰۰ هزار تومن ۱ امتیا ...

سلام گلم یعنی ۴میلیون و ۵۰۰بذاریم برا وام ۵۰تومن یک ساله؟؟چندماه باید بمونه تو حساب؟؟؟

2810