2777
2789
سلام عزیز دلم ظهر عالی متعالی ❤️قربونت برم من تو پست هات یه اشاره کردی ک خیلی ولخرجی بیا قشنگ هدف گ ...

عزیزدلم یه چیز دیگه میخوام خودمو مثل شما راهی یه چالش بکنم و حتماهم میتونم💪😍

یه قرعه ی ۴تومنی میخوام بنویسم اینطوری خیلی از خرجای بیخود و الکی که دارم خود به خود حذف میشه کارخوبی میکنم بنظرت یانه؟؟؟

سلام عزیز دلم ظهر عالی متعالی ❤️قربونت برم من تو پست هات یه اشاره کردی ک خیلی ولخرجی بیا قشنگ هدف گ ...

معصومه جان دوماه پیش یه قرعه داشتم که گذاشته بودم بانک ولی وقتی باشماآشنا شدم تصمیم گرفتم بدمش طلا رفتم ۶۱۰۰ زنجیر و دستبند خریدم ۲۰تومن قرعه بود ۱۵۰۰هم پس انداز داشتم جمعا ۲۱۵۰۰ دادم وخیلی خوشحالم خداروشکر 😍آخر این ماهم قرعه ی ۳۰تومنی دارم اونو هم میخوام بدم یه تکپوش به امیدخدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام قربونت برم چندروزه همش منتظرت بودم 😘😘😘😘مرسی از وقتی که گذاشتی برام آجی جانم این ماه از ۷توم ...

فدات شم ♥️ آره گلم اکه برای ده روز یه ملیون خرج کردی خوبه 

روزی به صد تومن افتاده ....باریکلا همین فرمون ادامه بده 

طلاهای هم مبارکت باشه عزیزم 😍

و اینکه بودجه ی لباس رو کنار بذار و هر ماه با قسمت پس انداز تبدیل کن ....شهرت و افتخار که نیست عزیزم 

اگه داری ...با همونا بگزرون 😊

اکه ب لو کارت رو داری ....یه باکس بذار ...هر روز که کمتر از صد تومن خرج کردی مابقی رو انتقال بده آخر شب به حساب پس انداز

و هرروزی که بیشتر از صد تومن خرج کردی ...چند روز رو بدون خرج بگزرون ....

فقط شروع کن و در گذشته نمون که کااااش...که حیف و اگه میدونستم ....اینارو بذار کنار و شروع کن ...و تند تند بیا گزارش هفتگی ...روزانه ...ماهانه ...بده 

معصومه جان دوماه پیش یه قرعه داشتم که گذاشته بودم بانک ولی وقتی باشماآشنا شدم تصمیم گرفتم بدمش طلا ر ...

قربونت برم خیلی کار خوبی کردی 👌

یادت  باشه سعی کن سوت ...سوت طلاهات رو زیاد کنی 

وقتی از دارایی صحبت میشه بگو مثلا ده گرم طلا دارم 

به جای اینکه بگی بیست ملیون پول دارم 

ریال از ارزش میوفته ولی طلا همیشه طلاست و پولت از تو رم در امان 

قربونت برم خیلی کار خوبی کردی 👌یادت باشه سعی کن سوت ...سوت طلاهات رو زیاد کنی وقتی از دارایی صحبت ...

چشم گلم حتما 

آفرین حرف خیلی خوبی زدی تازه من خوشحال بودم گذاشتم بانک ولی وقتی حرفای شمارو خوندم دیدم کار اشتباهی کردم و زود تبدیلش کردم

عزیزدلم یه چیز دیگه میخوام خودمو مثل شما راهی یه چالش بکنم و حتماهم میتونم💪😍یه قرعه ی ۴تومنی میخوا ...

صد در صد عالی 👌من خودم الان حرکت ده تومن اضافه برام نیست ....چرا ؟چون تا تونستم قرعه گذاشتم 

چون بودجه بندی دارم ...و اجازه ی هیچ اشتباهی ندارم 

اشتباه =حسرت خوردن 

همه چی با نظم و برنامه خوبه عزیزم ❤️

من اکه بودجه ی خوراک مثلا شش تومن باشه ...تحت هر شرایطی این شش تومن تغییر نخواهد کرد ....حتی ....حتی اگه مهمون تند تند برام بیاد ....حتی اگه چند روز پشت سر هم پر خرج بگزرونیم 👌 خب به جای دسترازی به باکس های دیگه 

سعی میکنم چند روزی هم بدون خرج باشم 👌اینارو هم آقایون نمی‌فهمند ها ...اینا از مدیریت خانومم خونه سرچشمه میگیره عزیزم 

صد در صد عالی 👌من خودم الان حرکت ده تومن اضافه برام نیست ....چرا ؟چون تا تونستم قرعه گذاشتم چون بود ...

ممنونم گلم که جواب دادی 

این چالش هم ازخودتون یاد گرفتم خداروشکر انشالله که موفق بشم 😍

یعنی حتما میشم 🥰💪

فدات شم ♥️ آره گلم اکه برای ده روز یه ملیون خرج کردی خوبه روزی به صد تومن افتاده ....باریکلا همین فر ...

معصومه جان چند روز پیش پست گذاشتی واسه دخترتون گوشواره خریدین خیلی خوشم اومد

راستشو بخواین قبلا پست میذاشتین که هی طلا و النگو و زنجیر میخرین با خودم میگفتم چرا واسه دختراشون چیزی نمیخرن

ولی دیدم خودتون حواستون به این نکات هست و یه مادر کامل و مهربون هستین(حالا انگار معیار اندازه گیریش دست منه😁)

از دختر کوچیکتون هم خیلی خوشم میاد قبلا تعریف کردین فکر میکنم عین خودم حسابی شکموعه یبار الویه میخواد یبار جوجه کباب میخواد😁 خدا حفظشون کنه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
منم یه گزارش سه ماهه بدم تحویل گرفتن دو ربع سکه غیر بانکی که قرعه داشتیم بین همکاراخرید ۱۵گرم ۶۰۰سوت ...

عزیزم از برس حرارتی اگه راضی هستین میشه لطفا عکس و مارکشو بذارین؟ البته من موهام خیلی خیلی صاف و لخته(چون نازک و کم پشته) نمیدونم بکار میاد یا نه

دورهمی بذارید ممنون میشم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
این چک کردن مواد غذایی یخچال خیلی خیلی مهمه عزیزم منم متاسفانه خیلی قبل این تاپیک اهمیت نمیدادم.ولی ...

ممنون عزیزم بابت تجربت

بله واقعا خیلی مهمه این مورد 

من مادرم خیلی اهمیت میده اما قشنگ نمی‌نشست بگه که اینکار درسته یا.. 

من از بهمن ۴۰۱ که بااینجا آشنا شدم دیگه اون ادم سابق نشدم و ۹۹درصد مواقع حواسم هست به این مورد

یکی دوباری مریض شدم ازدستم رفت یکم.

مامانِ نامی🙍‍♂️

سلام دوستای عزیز و معصومه خانم مهربون تو را خدا منم راهنمایی میکنید من امروز ۱۷ تومن پس انداز داشتم که با دخترم  رفتم طلافروشی اولش نظرم به النگوی اینه ای بود براش بگیرم جفتش نزدیک ۲۲ تومن میشد که اونجا یه دستبند دید و نظرش عوض شد موقعی که وزن کرد حدود ۶ و نیم گرم بود که ۳۰ تومن میشد به باباش که زنگ زدم اومد و اقای طلافروش با شوهرم دوست بود و من همون ۱۷ تومنو دادم و قرار شد مابقیش قسطی بهش بدم اجرت هم ۷ درصد بود الان به شدت عذاب وجدان دارم چون خیلی خیلی بدهی داریم همش میگم این چع کاری بود کردم کاش اندازه همون پولم یه چیزی بر میداشتم وای از فکر و خیال دیوونه شدم 😮‍💨😭😭

سلام دوستای عزیز و معصومه خانم مهربون تو را خدا منم راهنمایی میکنید من امروز ۱۷ تومن پس انداز داشتم ...

مبارک باشه ولی خیلی زیاد گرون‌حساب کرده گرمی۴۶۱۵۰۰۰ برات افتاده گرمی ۱/۲۵۵/۰۰۰ بالای تابلو خیلی زیاده😰

سلام دوستای عزیز و معصومه خانم مهربون تو را خدا منم راهنمایی میکنید من امروز ۱۷ تومن پس انداز داشتم ...

کاش اگه دخترت ناراحت نمیشه بری پسش بدی یه طلای کم اجرت از یه طلافروش منصف بگیری 

این‌همه ریال به ریال ادم‌ بسختی جمع میکنه بعد اینجوری مفت طلافروش ازچنگت دربیاره 

باسی‌میلیون تومن میتونستی یه دستبند کارتیه نو ۸ گرم وسیصد سوتی بخری از یه طلافروشی که وجدان داشته باشه

2810