2777
2789
وخداوند در قران کرمیش میفرماید(إِنَّ كَيْدَكُنَّ عَظِيمٌ)مکر و حیله شما زنان بسیار بزرگ و حیرت‌انگیز ...

قربونت عزیزم  آن شاالله بیشترش سهم شما...

عزیزم مردا که آینده نگری چندانی ندارن

ما باید بفکر باشیم....خصوصا جاهایی که اگر دیر بجنبیم آشو با جاش بردن 😅🤣

اگه ۲۸م،۲۹م ثبت نام کرده باشی میاد،حالا شاید امروز یا فردا بیاد،اما خارج از این دو روز ۳۰ تومن هدیه ...

مرسی گلم با حرفت حالم بهتر شد 😘😍 آره این سری باید برای خودم تنبیه درست حسابی در نظر بگیرم 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان سبحان جان من قبلا یه بار وام ویپاد ۲۰میلیونی گرفتم که آخرین قسطش امروز پرداخت شد الان ۱۵ه ...

سلام ستاره جان ، خوب همونجا که نوشته ۳۰ میلیون ۶ ماهه شما باید مبلغ رو عوض کنی ۱۵ میلیون رو بزنی که اونطوری ۱۲ ماهه میتونی بگیری .

دوستان منو لطفا راهنمایی کنیدمن خیلی خرید احساسی دارم تو همه چیز خودم رو کنترل می کنم ولی به طلا و ل ...

سلام عزیزم اگه حقوق شوهرت به خرج خونه و اقساط و خریدهای شما میرسه خیلی هم خوبه که تمام حقوقتو طلا بخری به هر حال شما هم داری زحمت میکشی هم کار خونه هم بیرون حق داری از درامدت لذت ببری. چه بهتر که لذت بردنت با خرید طلا هست😍😍

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
سلام دوستانگزارش ۳ ماهه بهار بدم که به لطف خدا ۴۷ گرم طلای شکسته و آبشده خریدم ، ۳ گرم پارسیان هم از ...

قشنگم اگه میخوای اسم سهامی که خریدی رو میگی منم میخام یکم خرید داشته باشم و بزارم کنار

پناه بر خدا

منم تلاشم برای خ ونه ست

ان شاالله خودش نصیبمون کنه خ‌ونه شیک و پیک تو محله شیک و پیک

دیگه زیادی تو تاپیک موندم و پرحرفی کردم از خودمم بگمو برم.یکی از دندونای ترمیم شدم احتیاج ب عصب کشی ...

سلام عزیزم ، میشه دستور بستنی رو تاپیک آشوزی بذارید   

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
اینم از دستبند ورساج که اونوروز گفتم با وام ویپاد و قرض از باکس ها گرفتم جهت انگیزه برای شما عزیزان ...

سلام خوبی معصومه جون من شما رو ندیدم اما قلبی دوستت دارم.خیلی چیزا ازتون یادگرفتم  انشالا صندوق طلاتون پر باشه همیشهههه

معصومه جان من خواهرم بهم دارقالی داده مجانی گفته بهت یاد هم میدم به نظرتون میتونم اینم بگم گلیم اینم بلد نیستممممم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

سلام بچه ها اومدم گزارش روزانه بدم امروز رفتم و خرید یک ماهم رو انجام دادم شد ۳ تومن 

مرغ و شامپو و مایع لباس شویی و چیزای ضروری 

قبلا بدون لیست میرفتم ولی الان لیست مینویسم چون قبلا حدود یه تومن فقط خرج بیسکوییت و خرت و پرت میشد الان دو تا بچه دارم دو تا پنیر خامه ای بزرگ دو تا شکلات صبحانه دو تا مربای کوچیک خریدم واسه یه ماهشون هر هفته یکی رو میدم بخورن و اگه کیک و اینا خواستن واسشون میارم با نون بخورن از بیرون نگیرن 

من یه قلک گزاشتم فقط پول های هزار دو هزار و کمتر از ۵ تومنی ها رو میریزم حتی اگه وسایل بازیافتی بفروشم کلا شد ۱۰۰ تومن یا اینا جارو سطل اشغالی یا استکان و اینجور چیزا میگیرم 

سلام بچه ها یه سوالی دارم میتونین راهنماییم کنین 

من تا به حال طلا سکه هیچی نگرفتم از طرفی هم آدم قابل اعتمادی ندارم ک باهام بیاد چون تو شهری که هستم غریبم 

طلای آباده یا دست دو چجوری قابل اعتماد بگیرم سرم کلا نره ،فاکتور میدن؟ سکه بگیرم ؟ هیچی نمیدونم 

برای خواسته ام دعا میکنی برام🙏لطفا
من هر چیزی رو تو فصلش استفاده میکنم☺️اصلا هم اهل انباشتگی نیستم فقط دروغ نباشه زرشک تازه همیشه تو فر ...

اره عزیزم انباشت فقط پول و طلا ،من خودم عاشق خرید برنج و مرغ و گوشتم ولی هیچوقت بیشتر از مصرف یه ماه نمیخرم   

2810