2777
2789
@مامان_سبحان7 سلطان وام جان میشه راهنمایی کنید وام مسکن بخوام بگیرم چند ساله س و قسطش برای ۴۰۰تومن ...

سلام عزیزم بانک مسکن رو میتونید بسته به میزان قسطی که میخوان بدید سال هاش رو خودتون انتخاب کنید و فکر میکنم سقفش ۱۲ ساله هست که برای ۴۰۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ساله قسطش حدودا ماهی ۷ میلیون و پانصد میشه .

اوراق هم برای ۴۰۰ میلیون حدود ۱۰۰ میلیون باید بخرید و ۳۰۰ میلیون حدودا دست شما رو میگیره .

سلام دوستان خوبمخوب و سلامت باشید.🍉🍉🍉معصومه جون و مامان سبحان میشه راهنمایی کنید.اول اینکه مراحل ...

عزیزم من جوابتون رو در مورد وام مسکن دادم فقط اینکه شما نمیتونید روی سند خونه وام مسکن بگیرید باید قبل از اینکه سند به نامتون بشه دنبال کارهای وام مسکن میرفتید .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بین ۲۰۰تا ۳۰۰ بنظرم خوب باشه باز شرایطو ببین بعضی وقت ها می‌دونیم مثلا طرف ب ما ۱۰۰داده ولی موقع پس ...

آفرین به این قلب بزرگ درسته منم قبول دارم بعضی از موارد اصلا نباید به این فکر کنیم که طرف چقدر داده 

من دوتا بچه دارم هردوامسال کلاس اول میرن وتولدشونم شهریورهوکلی کادو میخوان چون بیشتر چیزارو‌حواله دا ...

تولدشوووون مبارک 

من یه چیز از مامان یکی از دانش آموزانم دیدم برام جالب بود .

قبلا هم گفتم  پول داده بود  گفته بود با هم بخرید بزرگ تر ، جدا خواستید بخرید خیلی کوچک .

شما هم خواستین میتونید این کار را بکنید که تفاهم و صحبت کردن و رسیدن به نتیجه در بحث را یاد بگیرند 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
عزیزم من جوابتون رو در مورد وام مسکن دادم فقط اینکه شما نمیتونید روی سند خونه وام مسکن بگیرید باید ق ...

مرسی عزیزم،

اطلاع نداشتم از این موضوع

حالا وامی نیست از روی سند ک به نامم شده‌بردارم؟🥴

گلم اگه ماهواره دارین شبکه جیم فیت رو بیار یکی از برنامه هاش رو دنبال کنمثلا یک برنامه با یک مربی به ...

سلام عزیزم ممنون از کمکت با همون ورزش میکنم 

ترسیدم اینجا ممنوع باشه اسم شبکه های ماهواره رو بیارم دیگه نگفتم 😄

در جهت صرفه جویی: دیشب رفتیم دور بزنیم شوهرم گفت بریم کافه 

گفتم نه بستنی فروشگاهی بخریم بریم پارک 

کلا شد ۲۰ تومن 

اگه میرفتیم کافه ۲۰۰ میشد معمولا

دیروز رفتم آرایشگاه که حدود ۵۰۰ شد ( این قسمت رو گفتم که یک عده از دوستان فکر نکنند اگر از قسمت اقتصادی و پس انداز می گیم یعنی داریم به خودمون سختی میدیم که فقط طلا جمع کنیم) 

بعدش قرار شد بریم بیرون من می تونستم بگم من خسته ام بریم رستوران 

اما اومدم خونه سریع مواد ساندویچ مرغ رو درست کردم 

با یک سری مخلفات که خونه داشتم

فقط سه تا کیک تک نفره گرفتیم و نون که حدود ۱۷۰ شد 

اول می خواستم ظرف ها ول کنم وقتی برگشتم بشورم اما به خودم گفتم عزیزم الان بشور وقتی برگشتی دیگه استراحت کنی و چقدر هم خوب که شستم ( چون من یکی از اخلاق هایی که دارم روش کار می کنم شلختگی هست) 

اکثر این موارد رو من از گزارش های شما دوستان از پارسال تاحالا یاد گرفتم ❤️

2810