2777
2789
عالی عزیزم ❤️ منم دارمش حالم باهاش خیلی خوبه 😍خیلی راحت کار باهاش از همه مهمتر پول های ریز وقتی تبد ...

سلام معصومه جان الان که آنلاینی یه مشورت بگیرم عزیزم 

مدتیه مبلغ ۲۵ تومن گذاشتم ویپاد سکه جمع کنم 

الان ده تومن  ۶ ماهه با اقساط ۱6۰۰ بازشده 

۱۵تومن ۶ماهه با اقساط ۲۵۰۰ بازشده 

راستش ۲۵۰۰ برام سنگینه منتظرم یک ماه دیگه بگذره 

۱۵ تومن یکساله بازبشه 

بنظرتون میرزه بخاطر ۵ تومن که یه گرم و نیم طلای  بیشتر میشه وام یکساله رو بردارم 

راستش میخوام با کل  این پول یه تیکه طلا بخرم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@masumehjoon عزیزم امشب با همسر گرسنه 😂که البته بسیار کار سختیه رفتم خرید چون کلی غر میزد چرا دقیق ...

سلام عزیز دلم ❤️

چیز اضافه ای به اون خصوص ندیدم 

همش از واجبات بود ...البته به جز شیرینی که اگه برای هر از گاهی هستش ایرادی نداره 

چون علاوه بر هزینه ...برای سلامتی زیاد خوب نیست مصرف شیرینی جات 

و اینکه فدات شم ما هم از اون هزینه ها داریم ...همون که گفتی عسل میگیرم ...یا سرکه ...یا ....

منتها با برنامه ریزی و الویت بندی 

یه کارتی تعلق دادم من که ماهانه یه ملیون میریزم تو اون 

که باهاش خرید های سالیانه ام رو پوشش میدم 

تو هم میتونی عزیزم برای اینکه براتون فشار نیاد 

برای خرید سالیانه یه مبلغی رو هر ماه در نظر بگیری که باهاشون راحت بدون فکر و خیال خریدات رو انجام بدی 

اینطوری هر ماه هم پس انداز کردی و هم بودجه گذاشتی برای خرید های عمده 

مثلا یه باکسی رو تعلق بده ...ماهانه یه تومن بذار ...هدفت رو بذار واسه سه تومن ....مثلا سه تومن هر وقت جمع شد 

مثلا همون عسلت رو بگیر 

دیگه نذار زیادتر از بودجه ای که براش گذاشتی بشه

اینطوری عزیزم ♥️

سلام معصومه جان الان که آنلاینی یه مشورت بگیرم عزیزم مدتیه مبلغ ۲۵ تومن گذاشتم ویپاد سکه جمع کنم الا ...

سلام عزیز دلم

اگه پونوزده تومن یک ساله ...ماهی دو نیم باشه چه میگی نمیتونم برسونم ...اونوقت نگیر ...همون ده تومن رو بگیر که برات سخت نباشه 

اگه کمتر باشه ...بگیر عزیزم چرا که نه 

سلام عزیز دلماگه پونوزده تومن یک ساله ...ماهی دو نیم باشه چه میگی نمیتونم برسونم ...اونوقت نگیر ...ه ...

معصومه جان عزیزم ۱۵ تومن یکساله اقساطش ۱۲۵۰ هست 

و ۱۰ تومن ۶ ماهه اقساطش ۱۶۰۰ هست 

این دورو راحت میرسونم 

ولی موندم کدوم به لحاظ این اقتصاد بصرفه تره 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
عزیزدلم مبارکت باشه لذت میبرم وقتی میبینم پولاتو این کاسه اون کاسه میکنی، خودتو به چالش میکشی و بیشت ...

فدات شم عزیزم ❤️ بیشترش سهم دل خودتون ♥️که لیاقت شما خیلی بیشتر از این حرفهاست عزیزم 

انشالله شما هم به زودی شغلت راست و ریس میشه ...میتونی بیشتر از اینا پس انداز داشته باشی 👌

آره عزیزم

چقدر خوشحال شدم 😍فقط انشالله بتونه دیگه از این پولها درست استفاده کنه.

معصومه خانم یادتونه گفتین ی همسایه داشتین خیلی حرفها به شما یاد داد ،میدونم وقت شما کم هست واسه اینجا اومدن،به ما هم جایزه بده 😁دخترای خوبی بودیم درست مدیریت کردیم درست مصرف کردیم درست خرید کردیم ،،،حالا از اون خاطرات گرانبها برای ما بنویسین جایزه ما بشه 🤩😘

معصومه جان عزیزم ۱۵ تومن یکساله اقساطش ۱۲۵۰ هست و ۱۰ تومن ۶ ماهه اقساطش ۱۶۰۰ هست این دورو راحت میرسو ...

نظر منو بخوای اگه من خودم باشم ...شش ماهه ده تومن رو بر میدارم ...تو شش ماه تموم بشه ...دوباره برم واسه وام بعدی 

چقدر خوشحال شدم 😍فقط انشالله بتونه دیگه از این پولها درست استفاده کنه.معصومه خانم یادتونه گفتین ی ه ...

عیب چشم حتما عزیزم ❤️

من در خدمت شما هستم ....

انشالله در اولین فرصت بازم میذارم

یا از همین زهرا جان میذارم که استاد پول خراب کن 😃

یا از همون همسایه که خدای مدیریت در همه چی 

حالا ببینم کدومش رو مینویسم براتون ❤️

سلام معصومه جان طلاهات مبارکت باشه عزیزم 😍😍میگم که این وام ها سودش چقدره؟

قربونت عزیزم ❤️ چشم حتما عزیزم صفحه اش رو بگو انشالله خدا اجازه بده عمری باقی باشه فردا سر ظهر هستم 

فک کنم ۲۳درصد سودشون باز دقیق عزیزم از مامان سبحان بپرس 

2810