2777
2789
عزیزم خواهرم اگه خدا بخواد شاید تا پایان سال ازدواج کنه تو فکرمه سر عقد طلا هدیه بدم بهش الان بخرم ی ...

مبارکه عزیزم ❤️ خوشبخت بشن الهی 

خب اکه پول داری که حتما الان بگیر 👌چون می‌ره بالا 

اگه پول نداری میتونی خورد خورد ...از میلی گلد ...یا طلاسی ...اندازه ی پولت تا آخر سال جمع کنی ...جمع که کردی خیالت راحت باشه با ت و رم هم پیش می‌ره 

منظور طلا بره بالا پول تو هم می‌ره تو سود 

آخر سال بفروش با هاش طلای مورد نظرت رو بگیر .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خونه ما رو هم شوهرم خرید وکالت نامه داشت از فروشنده نرفت دنبال کارا سند ک به اسم خودش بزنه بعد ...

عزیزم یعنی همسرت وکالت بلاعزل داشت از مالک که نرفته دنبال سند تک برگ؟! اخه چرااا؟؟!! یکم زیادی کارش غیر منطقی بوده چون اصولا تو اینجور موارد خیلی سریع همه پیگیر بنام کردن سند میشن .

شایدم خونه سند نداره و کلا قولنامه ای خریدوفروش میشه

تو این مورد واقعن چون معلومه هم اطلاعات شما کامل نیس هم من از جزییات خبر ندارم صلاحه که راهنمایی اشتباه نکنم خدایی نکرده به مشکل بخوری بنظرم بهتره اول جواب این سوالارو پیدا کنید بعد با یه آدم کاربلدمشورت و نظرخواهی کنید.اما حتمن بپرسین تا خیالتون راحت بشه

عزیزم یعنی همسرت وکالت بلاعزل داشت از مالک که نرفته دنبال سند تک برگ؟! اخه چرااا؟؟!! یکم زیادی کارش ...

نمیدونم وکالتش چطور بود یه وکالت با سند تک برگ ک ب اسم فروشنده بود 

همون وکالت و سند تک برگ رو بردیم دفتر اسناد 

بعد از پایان کاری که از شهرداری گرفتیم و رفتیم دفتر اسناد ، یک هفته بعد سند جدید اومد تک برگ 

چون فروشنده آشنا بود و آدم خوبی بود 

و اینکه هزینه سند زدن سه چهار تومن شد ، تو اون دو سال شوهرم یکم دستش تنگ بود نرفت سراغش

سلام خانومای گل ممنون میشم راهنمایی کنید ؛ من تا چند روز دیگه ۴۰ تا وام میگیرم به نظرتون کل پول رو برم طلا دست دوم بخرم یا بزارم بانک مهر معدل حساب بگیرم یه وام دیگه هم بگیرم؟ در ضمن اگه پولو طلا بخرم فعلا نمیتونم پولی جمع کنم واسه سپرده وام چون قسط زیاد داریم .

بفرما عزیزم ❤️

عزیزم حقوق شوهرم ۱۳تومنه با یارانه ۱۴ میشه ازطرف کارخونه هم تقریبا میانگین یک ماه درمیون کارت ارزاق میدن ک میتونیم ۳تومن باهاش خرید کنیم کل قسط و قرعه هامونم ۷تومنه طبقه پایین پدرشوهرم میشینم کرایه و پول آب و برق و گازهم نمیدم 

بیشتر شبا هم بهم میگن میرم بالا یعنی خرج آنچنانی ندارم درسال هم کلا شاید ۳بار مهمونی بدم 

خیلی ولخرجم الان دو هفته ست که باشما آشنا شدم خوب پیش رفتم ولی چون اول راهم یه کم گیجم از۲۳خردادهم تاامروز کلا ۶۰۸تومن خرجمون شده 

اگه میشه برام برنامه ریزی کنید 🌹😘😘

نمیدونم وکالتش چطور بود یه وکالت با سند تک برگ ک ب اسم فروشنده بود همون وکالت و سند تک برگ رو بردیم ...

تو این مورد دقیق مطمین نیستم اما اگه همینجوری که شما میگین باشه خب شما هم خریدوفروش بین طرفین صورت گرفته (یعنی مستقیم از نام فروشنده اصلی به شما که خریدار بودید انتقال داده شده)منظور اینکه تو محضر همون موقع مستقیم بدون اینکه بنام همسرتون بشه بنام شخص شما شده (اگه درست متوجه شده باشم ) پس برای شما هم مشکلی نداره و نمیتونه هب باشه و پس بگیره همسر و اینکه مبارکتون باشه.

سلام  دوستان خوبم

خوب و سلامت باشید.🍉🍉🍉

معصومه جون و مامان سبحان میشه راهنمایی کنید.

اول اینکه مراحل وام مسکن رو میتونید بهم بگید؟و چقدر زمان می‌بره ک بگیرمش. و چند درصد درمیاد ؟

من برای شهریور ماه 350تومن پول نیاز دارم به نظرتون رو سند خونمون وام مسکن بگیرم یا طلا بفروشم؟

در حال حاضر توانایی پرداخت ماهی ۸تومن قسط رو‌دارم

اینو هم بگم هر چی طلا داشتم برای خرید خونه گذاشتم یه مقداری برام مونده و بفروشم دیگه صفر صفر میشم.و شوهرم هم بعد از پرداخت این بدهی برای ماشین، مطمئنم به فکر خرید مجدد طلا نیست و اولویت اولش خرید موتور و ماشین آفرود هست برای خودش.

@masumehjoon    

دوستان خوبین من چند روزه ب این حرف معصومه جون ک میگن هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست رسیدم چند روزیه ک ه ...

عقده جایی و یا کار دیگه ای رو داره با این حرفاش باز می‌کنه 

شوهرمنم همینه 

عوض اینکه مستقیم بگن از چی ناراحت هستن از این طریق عقده گشایی میکنن

2810