2777
2789

@masumehjoon    

سلام خانمها و معصومه جون راهنمایی میخاستم 

میخام جایی برم سرکار قسط زیاد داریم تصمیم گرفتم برم ارایشگری کلاس های اموزش رنگ جایی پیدا کردم ۱۶ تومن و یکجا دگه ۲۲ تومن تو همین حدودا هست دوره پیشرفتش دوماه هم میذارن دستیار باشم همونجا کارو یاد بگیرم 

کاشت مژه هم حدود ده تومنه کلاسش 

از یه طرف میگم الان برم کاشت مژه و اصلاح ابرو یاد بگیرم برم سرکار بعد برم دوره رنگ

از یه طرف هم میگم الان برم کلا رنگ و اصلاح ابرو یاد بگیرم از سه چهار ماه دگه برم سرکار چون دوره رنگ طولانیه ولی درامدشم بیشتره

خودم به هر دوتاش علاقه دارم

میشه راهنماییم کنید چکار کنم کسی تجربه ای داره

بنظرم طلا هفته دیگه کاهشیه خودمم شاید سکه بخرم

من ۵ تومن تا خرید سکه تمام کم دارم دیروز یه قرعه کشی خیلی کوچولو با چند تا از دوستام گذاشتیم که نفر اول به اسم من افتاد 

فقط خیلی بی خیال هستند 😅 خدا کنه زودتر بزنن که منم بتونم خرید کنم 

و جالب اینکه مبلغ قرعه مون ۵ تومن بود 

من به این نشونه ها نمیگم اتفاقی 😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

👏👏👏عزیزم خیلی خوب هزینه ها رو مدیریت کردی👏👏👏اما یه جا گفتی میخوای تو هزینه های عروسی کمک حال ه ...

سلام عزیزم یه سوال این برا کسایی که همه چی با خودشون دو تاست هم صدق میکنه ؟

من برا اینکه شوهرم بتونه ماشین و خونه بخره و عروسی معمولی بگیره (دست تنها )از طلا زدم ولی وقتی میگم بعدا فلان چیز بخریم میگه دیگه چی 😐 حس میکنم بد بار اومده بدعادت شده از این نظر میگه من نهایت یه انگشتر بخرم برات 

@masumehjoon سلام خانمها و معصومه جون راهنمایی میخاستم میخام جایی برم سرکار قسط زیاد داریم تصمیم گر ...

بنظر من از یه دوره سادهتر و کم هزینه تر شروع کن عزیزم اول ببین کار تو ارایشگاه برات اوکیه یا نه بعد پول جمع کن برو دوره های گرونتر

کارای رنگ و ناخن بخاطر موادش متاسفانه ریه رو داغون میکنه و کلا کارای دستی نه تنها آرایشگری حتی اشپزی و گوشی دست گرفتن زیاد به اعصاب دست آسیب میزنه و فیزیوتراپی و تزریق کورتون نیازه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزم یه سوال این برا کسایی که همه چی با خودشون دو تاست هم صدق میکنه ؟من برا اینکه شوهرم بتونه ...

اگر مجبوری کم خرج کنی ،با خنده و شوخی به همسرت بگو

مثلا فلان لباس عروسی دوست دارم اما چون تو رو دوست دارم و میدونم دستت تنگه این یکی رو برمیدارم

ایشالله دستت باز شد برام جبران کن

آروم آروم اینا رو تو گوشش بخون ولی با خنده با شوخی 

کش نده فقط یه جمله بگو و رد شو

اما حتما سعی کن قلقش رو پیدا کنی

بعضی مردها حتی با خنده و شوخی رو جدی میگیرن و دعوا به پا میکنن

معصومه جون بهتر میتونن راهنمایی کنن،من ذره ای سیاست ندارم بلد نیستم بخوام یاد بدم😉😉😉😉

اگه اطلاعاتمون کامل نیس کاش راهنمایی اشتباه نکنیم!!! اگه در قولنامه چک قید شده باشه (منظور در ازای م ...

این در مورد خانم خونه داری که درآمد نداره هم صدق میکنه؟

خانم خونه دار که چک نداره بخواد تو قولنامه قید بشه که در ازای مثلا این مبلغ به نام خانم خورده باشه

ماه پیش توی برنامه آقای قاضی نشون میداد

که مرد هر چیزی که به نام خانمش کرده بود اگر بدون تبدیل مونده باشه میتونه پس بگیره

مگر اینکه مثلا آقا زمین به نام کرده باشه خانم اونو فروخته باشه آپارتمان خریده باشه

⭕دیجی پی⭕           و          ⭕اسنپ پی⭕

❤️❤️❤️دوستان نمیتونم فعالشون کنم خواهشا کسی میدونه بگه❤️❤️❤️

دیجی پی میگه تکمیل ظرفیت سرویس اعتباری

اسنپ پی هم نوشته متاسفانه هنوز امکان استفاده از سرویس اعتباری ندارید....‌‌

این در مورد خانم خونه داری که درآمد نداره هم صدق میکنه؟خانم خونه دار که چک نداره بخواد تو قولنامه قی ...

بله عزیزم میتونید چک صوری بنویسید تو قولنامه یعنی یه چکی که همسر شما پاس نکنه فقد تاریخ و مبلغ و ثبت بشه به اسمشون که این چک رو شما به ایشون دادید و در ازای اون مبلغ ملک رو از ایشون خریدین (چک رو میتونید از هرکسی از اطرافیانتون بگیرید نیازی نیس حتمن خودتون دست چک داشته باشین فقد کافیه تو قولنامه قید بشه که این چک با مثلا این سریال به همسر شما داده شده در قبال خرید )

اینجوری دیگه یعنی بین شما خرید و فروش شده و تمام .

چه مدته در حسابتون پول گذاشتین؟مثلا اگه ۶ ماه گذشته پول گذاشتین تاریخ رو باید از ۲۹ آذر ۱۴۰۲ بذارین ...

عزيزن مرسي كه گفتين الانم برام وام ميتونم اقدام كنم يا  ساعت خاصي داره؟

البته وام قبليم تسويه نشده ٥ قسط مونده ولي حسابم كار كرده

@مامان_سبحان٧

شماهم راهنمايي كن

عملکرد سه ماهه اول سال

قبل از عید خرجی خونه رو مطابق معمول توی رسالت گذاشتم از اونجا اسفند ماه وام گرفتم  

بعد وامو توی سپه سپرده کردم اردیبهشت از سپه وام گرفتم

مجموع وام ها و پول خودمون ۲۰۰ تومن شد

یه سکه امامی خریدم

یدونه انگشتر نو با اجرت ۱۳ درصد

بقیه اش رو تو قیمت‌های مختلف خرید کردم

با پول تو جیبی بچه هام براشون پارسیان خریدم

یدونه دندون ایمپلنت کردم ۹و ۵۰۰ فقط پایه 

برای بچه ها حوله تن پوش خریدم 

خودم چند تا لباس نیاز داشتم خریدم

برای دخترم یه لباس مجلسی خریدم که بعدا پشیمون شدم چون فقط توی عروسی میشه پوشید 

در حالی که مدلهای اسپورت خیلی شیک ارزونتر هم بود که میشد تو مهمونی های معمولی یا بیرونم بپوشه 

پشیمونی سودی نداشت پس فدای سرش😊😊😊😊

ایشالله براش تولد میگیرم یه بار بپوشه پولش حلال بشه 😄😄

پسرم رو کلاس فوتبال ثبت نام کردم که ۱۸۰۰ شهریه بود

۴۰۰ لباس

کفش هم امروز برم ببینم چنده

تا تونستم از خریدهای هیجانی دوری کردم

یخچال و فریزر رو مدیریت کردم

تا تونستم حواسم به یخچال بود که چیزی خراب نشه

قبلا میرفتم خرید هم وسایل سالاد شیرازی میخریدم هم کاهو و کلم 

و سبزی خوردن پاک شده که قیمتش واقعا بالا رفته( ۱۲۶ تومن )

اما امسال یه بار سبزی خوردن میخرم و گوجه و خیار

دفعه بعد کاهو و کلم و گوجه و خیار

همزمان که میخریدم یکیش کهنه میشد و طراوتش رو از دست می‌داد

خانوما‌میبینم خیلی درمورد رنگ مو میگید الان که مشکی روبورسه واقعن شیکه اگه موهاتون قشنگه حیفه . باابروهای مشکی خیلی قشنگتره من عکسای چند سال پیشمو‌میبینم که رنگ داشتن عکسای الانم که مشکین قشنگتره

الکی‌موهاتونو حنایی و‌زرد‌نکنید‌هرچند سلیقه ایه🙈تازه به تاپیکم میخوره ولی خوب به خودتون برسید رز قرمز💋باموی مشکی 

موهای مرتب پوست خوب‌اندام‌زیبا

من نمیتونم‌برم‌باشگاه‌بچهام‌کوچیکن ولی صبحا‌خونه ورزش میکنم خداروشکر بادوتا زایمان شکمم اصلن ترک‌نداره‌وتخته 

یعنی مادرای دوستای بچهام فکر میکردن عمل کردن و ده سالی کوچیکترم

چون به اندامم میرسم و الکی موهامو رنگ نمیکنم مشکیه و‌خیلی بی بی تر نشون میده

واکثرنم‌ارایش دارم‌ضد افتاب و رز لب و‌مداد چشم حالت گربه ای میکشم ورژ گونه

دیگه ریمل پنکیک ‌کرم پودر نمیزنم پوستم داغون بشه مگه مهمونیا

بعد سعی هم میکنم امروزی باشم وتیپام وخوب ست کنم

بخدا اقتصادی حرف زدم الکی خودمونو باهام خراب نکنیم لباسارو بدونیم چه طوری ست کنیم 

2810