2777
2789
عزیزم فقط زمین شمال ۲۰۰ و خورده ای و مناسب ساخت برا سرمایه گذاری سالها بعد مناسبخیلی دوس دارم شمال خ ...

عزیزم مالیدن و تصادف جزیی از ماشین داشتنه اما اما دلیل نمیشه با این فکر رانندگی کنی 

کوییک هم بخری چهار بار بمالی اینور اونور از قیمت میفته  

به این فک کن که نمی‌زنی جایی 

چون از قبل به این مورد فک کنی حتما میزنی 

کلاچ و ترمز زیر پاته آموزشم رفتی پس با احتیاط رانندگی کن تا راه بیفتی 

ببخشید با احترام با نظرتون مخالفم واقعا دخترا نیاز دارن علاوه بر کلاسهای بیرون کار خونه هم یاد بگیرن ...

اتفاقا من اطرافم ازین بچه ها هستن و خودم هم اینطور بودم .خیلی بهتره می‌ره تحصیل می‌کنه و پول در میاره و یک خانم مستقل میشه اصلا کارگر میگیره. چرا بخاطر اینکه یه دختره حتما باید این نوع زندگی رو داشته باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا شام میخواستم بذارم میگفتم برو سیب زمینی بیار فلان تعداد پوست بکن ...خورد کن ...بعد برو بشور و س ...

مامانم منم دقیق من رو مثل دختر شما تربیت کرده

البته مامان من شاغل بود از بچگی به من می گفت عزیزم نمک دون رو بیار سفره رو بنداز ۸ سالم اینا بود سالاد درست می کردم و‌‌.... دیگه توی دوران دانشجویی دوستام می رفتن ساندویچ سرد و غذایی بیرونی می خوردن من برای خودم آشپزی می کردم همیشه هم دست مامانم رو می بوسم چون واقعا خون داری و آشپزی خودش یکی از مهم ترین مهارت ها هست که آدم باید یاد بگیره 

عزیز طرز تفکر شما برای این دوران خیلی سنتی هست .اگر دختر موفق میخواید بهتره اون زمان کار خونه رو بره ...

کلفتی نیست که 

من خودم از بچگی اشپزی کردم جارو برقی کشیدم چون مامانم شاغل بود خسته می شد 

الانم خداروشکر دستم تو جیب خودم هست خودم هم شاغلم و مستقل 

عزیز طرز تفکر شما برای این دوران خیلی سنتی هست .اگر دختر موفق میخواید بهتره اون زمان کار خونه رو بره ...

یه بلانسبتی چیزی 

مگه ما الان کلفتیم کار خونه میکنیم ؟

امثال شماها بچه اشون ازدواج میکنن دوروز بعد اختلاف میشه 

برمیگردن خونه ی پدر برای طلاق

که چی ؟بلد نبود امورات خونه رو بگزرونه 

چون مادرش از همون اول بهش گفته کار خونه کلفتی

متاسفم برای طرز تفکرتون

ببخشید با احترام با نظرتون مخالفم واقعا دخترا نیاز دارن علاوه بر کلاسهای بیرون کار خونه هم یاد بگیرن ...

دقیقا موافقم

یکی از اشناهای نزدیکم تو خونه دست به سیاه و سفید نمیزد 

همه کارا به دوش مامانه بود

دختر 28 ساله هیییچ کاری نمیکرد اگر خونه بهم ریخته بود جمع نمیکرد 

حتی لباساشو میزاشت مامانش بشوره

ظرف که اصلا، ناخناش خراب میشد😐

پارسال ازدواج کرد 

از پس هیچکاری برنمیومد

چون از اول کار خونه نکرده بود عادت نداشت

تازه عروس خونش بهم ریخته بود 

غذا نمیتونست اماده کنه 

حاضری میداد به شوهرش

ظرفا و لباسا روی هم تلنبار میشد با اینکه ظرفشویی هم داشت.

کم کم با شوهرش به مشکل خوردن سر همین تنبلی دختر خانم و الان دارن جدا میشن

به همین راحتی.

کار کردن در خونه پسر و دختر نداره،همه باید بلد باشن خودشونو جمع و جور کنن،معصومه جون اگر پسر هم داشت حتما کار خونه یادش میداد،همسر خودم از آش رشته تا لوبیا پلو و کتلت همه چی بلده،سال ۹۵ من یه جراحی سنگین داشتم که یکماه استراحت مطلق بودم،تا شش ماه هم فقط کارهای خیلی سبک میتونستم انجام بدم،تو اون مدت زندگی من حسابی به هم ریخت داغون شده بود،بعد از اون ماجرا همسرم تصمیم گرفت کارهای خونه و آشپزی رو یاد بگیره،الان کاملا به همه جزئیات کارهای خونه تسلط داره،در مواقع بیماری،و مثلا وقتی مهمون دارم خیلی کمک حال من هست،یه همسایه هم مادرم داشت ایشون دختر نداشتن ولی چهارتا پسر داشتن یه غذاهایی درست میکردن که آدم کیف میکرد،حتی حلوا درست میکردن با چه تزئیناتی،پرده میشیتن،ظرف میشستن،لباس اتو میزدن خیلی کمک مادرشون بودن،حتی دوختن زیپ و دکمه و کار با چرخ خیاطی هم بلد بودن

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
یه بلانسبتی چیزی مگه ما الان کلفتیم کار خونه میکنیم ؟امثال شماها بچه اشون ازدواج میکنن دوروز بعد اخت ...

دوست عزیز خواهش میکنم بحث روادامه ندید...

اینجور افراد روباطرزفکرشون تنهابزارید ...

ازپست غیر مرتبط بگذرید فقط گزارش.....

اینجوری نظم تاپیکمون هم بهم نمیخوره...

خودمم چنددفعه اومدم جوابشونو بدم ولی دیدم فایده ای نداره ..

شماهم خودتواذیت نکن عزیزم...

سپاس🙏🙏

با احترام کار خونه در خون خانمها هست و نیازی نیست از بچگی انقد تحت فشار باشن چون به اندازه کافی در خ ...

ولی من با نظر شما مخالفم دوست عزیز 

خودمو مثال میزنم : 

تو خونه بابام ، دست به سیاه سفید نمیزدم ، اصلا کار کردن بلد نبودم ، ولی بعد ازدواج ، پوستم کنده شد تا کاری شدم با وجود یه شوهر مهربون و فرشته خو که عین یه مادر واقعا برام مادری هم کرد .....

کار خونه ، اونقدر زیاد هست که یه خانم باید هررررر روز فعال باشه ، و گرنه اگه بخوای به امید ماهی یکبار کارگر بگیری که اون خونه دیگه خونه نمیشه ....

گذشته از این موضوع : 

مگه همه میتونن کارگر بگیرن ، زندگی بالا پایین زیاد داره ، فردا سر اون بچه میخواد برخ دانشگاه ، بره خوابگاه و ..... 

بچه ای که از کوچکی کار کنه ، این براش یه چیز درونی میشه و اصلا براش سخت نیست دیگه ؛  خوشا به حال همچین بچه هایی 

میگین خونه شوهر کار کنه و ....؛ مگه اون شوهر صبح تا شب کار نمیکنع ، اون الان برده ی ماست ؟؟؟؟؟؟؟ 

خودم یه پسر ۱۰ ساله و یه دختر ۳ ساله دارم ؛ پسرم صبح که از خواب بیدار میشه اول تخت خوابشو مرتب میکنه ، تو همه کارا اگه کمک بخوام کمکم میکنه ؛  از کوچکی بهش مسولیت دادم و واقعا خیلی خوشحالم بر عکس کودکی و نوجوانی خودم ، یه بگه مسولیت پذیر با آوردم 

در آینده  ، هکین پسر کمک حال زنش میشه ،مثل شوهرم که باورت میشه منو تا دو هفته بعد زایمان هام ، تر و خشک میکرد ، لحظه به لحظه کنارم بود ، حواسش به من و بچه بود ....؛  حالا با این تفاسیر ، بازم میگین بده این کار؟؟

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
آخ درد دلمو تازه نکن خواهر 😢ماه قبل یه جراحی داشتم چند هفته ای باید استراحت میکردم دخترم دانشجو هست ...

یعنی حتی نتونست یه ویدئو آموزش اشپزی ببینه یا یه غذای حاضری درست کنه ( املت تن ماهی استامبولی و... )
اصلا شما بهش میگفتی دخترت انجام میداد  
اینکه بتونه تو شرایط خاص مدیریت کنه به نظرم مهم

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
کلفتی نیست که من خودم از بچگی اشپزی کردم جارو برقی کشیدم چون مامانم شاغل بود خسته می شد الانم خداروش ...

اصلا ادم وقتی همه کاری رو بلد باشه اعتماد ب نفس میگیره.

چ بهتر که از بچگی اینا رو یاد بگیریم

خانه داری خودش یه هنره 

نمیدونم چرا بعضی از خانوما در مقابل کار خونه گارد میگیرن

اصلا خونه شوهر نه 

شاید این بچه مهاجرت کرد 

شاید خواست همینجا خونه مستقل داشته باشه 

خب ادم خیالش راحته بچش از پس خودش برمیاد.

آخ درد دلمو تازه نکن خواهر 😢ماه قبل یه جراحی داشتم چند هفته ای باید استراحت میکردم دخترم دانشجو هست ...

عزیزم یعنی یه املت یا یه کته هم بلد نیست درست کنه؟

فردا ازدواج کنه خدایی نکرده به اختلاف بر می خورن به هر حال مرد صبح تا شب میره سرکار شب از زنش یه چایی می خواد یه شام می خواد خونه ی مرتب می خواد

عزیزم شرایط مهاجرت با بورسیه دکترا که بهتره ولی این جداشدن یا نشدن کارت رو سخت کرده یعنی اگه الان بخ ...

سلام نارین جان

نه همسرم نمیاد اینجا شغل رسمی و خوبی داره که نمیتونه ازش دل بکنه اکثر مشکلات ما هم سر همینه ولی مخالفتی نداره تو دلش میگه بعد طلاق میرم پیش زنم (بلاک😂)

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
اصلا ادم وقتی همه کاری رو بلد باشه اعتماد ب نفس میگیره.چ بهتر که از بچگی اینا رو یاد بگیریمخانه داری ...

بله دقیقا مامان من چند سال پیش اعصاب دستش مسدود شده بود عمل انجام داد اون وقت ۱۲ ساله ام بود تایبستون عمل کرد من چند ماه خودم ناهار و شام می پختم مامانم من رو خیلی دعا می کرد دعای خیر همون دعای خیر پدر و مادرم من رو توی زندگی موفق کرده 

2810