دل به دل راه داره دیر به دیر که میای جای خالیت خیلی
حس میشه💝❤️
خب گزارش بدم خدمتتون،
عرض کنم که
گوشتمون داشت تموم میشد، ولی از ده روز قبل آلارمشو به همسرم داده بودم که به فکر باشه،،
من هر چیزی یا نکته ای بخوام بهش بگم اعم از خرید خونه یا انتقاد یا پیشنهاد، فقط یه بار میگم چون دوست ندارم بلانسبت همه دوستان غرغرو به نظر بیام و اونم خدا رو شکر با یه بار گفتنم حرفو برمیداره و پشت گوش نمیندازه، خلاصه بهش گفته بودم که عزیزم به فکر خرید گوشت باشیم داره تموم میشه. اینم بگم که همیشه گوشت رو از غرفه قصابی اتکا میخریم چون هم تازست و هم مطمئن..
این دو سه روز از جلوی قصابیها رد میشدم قیمتها رو میدیدم وحشت میکردم گوسفندی بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ و گوساله هم حدود۴۵۰😱😱🤧🤧
دیروز یه سر رفتیم اتکا قسمت قصابی گوشت گوساله رو زده بود ۴۹۹ تومان.
به همسرم گفتم بیا یه نگاهی هم به بسته بندیا بندازیم،
بچه ها گوشتهای گرم تنظیم بازاری و کشتار داخل آورده بودن، ران یا سردست گوساله هر بسته یک کیلویی ۲۹۹ و راسته
یا قلو گاه گوسفندی هم ۳۱۰ تومن،
قیمتها و کیفیتشون عالی بود.
ما دو بسته گوساله و دو بسته هم گوسفندی برداشتیم
کلا ۴ کیلو شد ۱۲۰۰، که در مقایسه با قیمت بیرون واقعا عالی بود.
آوردم خونه باز کردم کیفیتش خیلی خوب و تازه بود، اصلا بوی نامطبوع یا مورد خاصی هم نداشت.
این مقدار برای ما اگه مهمان نداشته باشم حداقل سه ماه کافیه، مهمانم اومد قدمش روی چشم خیالم راحته فریزرم پره خدا روشکر، ان شالله فریزر و کابیتهای خونه همه پر از نعمت و برکت باشه🙏
گفتم اینجا هم مطرح کنم اگه دوستان گوشت خواستن بخرن یه سر به فروشگاههای زنجیره ای بزنن، جانبو هم دیدم که میاره.
خب دیگه پرحرفی نکنم پاشم برم باشگاه.
روز خیلی خیلی خوبی داشته باشید🌸🌸