2777
2789
سلام مستانه جان قبل از اینکه بنویسی پذیرایی ام زبانزده،داشتم تو دلم به خاطر نوع پذیرایی کردنت تحسینت ...

شما لطف داری عزیزم 😍 باعث افتخارِ ♥️

من سعی میکنم اندک تجربه ای که از سال های متاهلی به دست آوردم رو اینجا بیان کنم، امید ب اینکه دوستان اشتباهات من رو انجام ندن 👌

سال های پیش، یکی از اقوام همسرم از شهرستان اومده بود سفر شهر ما 

چند روزی هم خونه ی مادرشوهرم بودن

قبلا هم این خانواده میزبان من تو شهرشون بودن (البته به اندازه یک ناهار 🥰) 

منم برای اینکه جبران محبت کنم، و مادرشوهرم هم یه شب استراحت کنه ،برای یک شب شام دعوتشون کردم 😊

اون موقع یه بچه سه ساله و  یک بچه 10 ماهه داشتم، که خیلیی خیلی بازیگوش بودن 🤭

خلاصه با شناختی که از خانواده همسرم داشتم که شب برنج نمیخورن و کلا غذاهای خورشتی نمیپسندن، یه منوی خوش خوراک چیدم 😍

کشک بادمجون (غذای بدون گوشت ) 

پیراشکی گوشت (غذای گوشتی و گرم) 

سالاد شوید و مرغ (غذای سرد همراه با تیکه های مرغ فراوان) 

در کنار دوغ و نوشابه

سغره که چیده شد، احساس کردم اون خانواده ای ک مهمانمون بودن کمی تعجب کردن🥺، اما خوب در هر صورت غذاها کامل خورده شد و خانواده همسرم کلی تعریف و تمجید کردن😇

بعدا از مادرشوهرم شنیدم که اون خانم گفته بود، اگر ما همچین سفره ای بزاریم تو شهرمون عیب هست و میگن کم گذاشتین 😐

مادرشوهرمم توجیحش کرده بود که سه مدل غذای متفاوت درست کرده، زحمت این سه مدل خیلی خیلی بیشتر از یه برنج خورشته که میزاریش تا جا بیوفته و تمام 😉

اولش که شنیدم انگار پارچ آبِ یخ روی من خالی شده بود 🥺 اون همه هزینه، اون همه زحمت 🥺 

تا چند روز فکرم مشغول بود، اما بعدا که خوب فکر کردم متوجه شدم اشتباه از خودِ من بود

اولا که من فرهنگ اون خانواده رو در نظر نگرفته بودم و باید طبق سلیقه و فرهنگ مهمانم پیش میرفتم 🫰 

دوما به این نتیجه رسیدم که لزومی نداره برای یک شب جیب همسرمو سوراخ کنم و خودمم اینقدر خسته بشم 🤭

چون هر کاری که کنم آخرش ممکنه یه نفر ناراضی باشه 👀

یه گزارش کوچولو هم بدم

دیروز تو لیست ناهار عدس پلو با گوشت داشتیم 

اما گوشت چرخیمون تمام شده، فقط یک بسته و نیم دارم (که اونم چهارشنبه مهمان دارم لازمشون دارم) 😊

عدس پلو رو درست کردم باپیاز داغ و کشمش 👌😍 و از برنامم جا نموندم

برای شام هم کو کو سبزی داشتیم، که آخر ماهه و سبزی کوکو تمام شده😅 به جاش با پیاز چه هایی که تو فريزر داشتم کوکو پیازچه درست کردم 😍🥰 هم فریزر خالی شد هم برنامم اجرا شد 👍✨

و یکشنبه بدون خرج گذشت ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اینکارو میکردم ولی میگفت کیفم پر از ظرف نکن چون خیلی کاغذ و سند و این چیزا میزاشت اذیت میشد منم ...

عزیزم  یه تیکه پارچه بردار  یه طرفش رو نایلون بدوز 

مثل کیسه نون یا کیسه سبزی 

یا یه طرفش رو بدوز و دورش رو زیپ بدوز

یا فقط یه طرفش باز باشه و از داخل نخ رد کن که بتونی سرش  رو باز و بسته کنی

دیگه هزینه نایلون و اینا هم نداری 

قابل شستشوست و جاگیر هم نیست

شما لطف داری عزیزم 😍 باعث افتخارِ ♥️ من سعی میکنم اندک تجربه ای که از سال های متاهلی به دست آور ...

جالبه هفته بعدش خانمه زنگ زد، لطفا دستور سالاد شوید و مرغ و کیکی که درست کرده بودی رو بده 😁😅

سلام عزیزان  خانوم های ثروتمند  ی سوال داشتم  تو این تاپیک دیدم همه ب ل وب انک ...

نه ۷۲۰ تو منه کارمزد کارت به کارت 

بلو به بلو رایگان

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من تاحالا انتقال ندادم ولی بچه ها میگفتن رایگانه انتقالش

به بلو رایگانِ

همه که بلو ندارن 

مثلا من سوار اسنپ شدم کرایم شد ۱۶ هزینه انتقالم شد ۴ تومن 😑

امروزم اومدم واسه همسرم پول انتقال بدم زیادم نبود هشتصد بود 

هفت تومن کارمزدش شد

منم بدم اومد؛ اومدم همه پولامو انتقال بدم به ملی 

دوباره پنج هزار تومن هزینه انتقالش شد 

سلام مرمری عزیزم میشه بگید من یک میلیارد و دویست دارم کجای تهران با وام یه خونه ۴۵ متری بخرم راستی خ ...

من اشنایی با همه مناطق ندارم که

من منطقه 13 خریدم سه میلیارد و نیم

با مبلغ شما من باشم طلا میخرم پله ای

خونه مناسبی نمیشه خرید

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام مرمری عزیزم میشه بگید من یک میلیارد و دویست دارم کجای تهران با وام یه خونه ۴۵ متری بخرم راستی خ ...

بازم میتونین نازی اباد رو چک کنین توی دیوار

وام انفرادی حدودا 400 میلیون دستتونو میگیره

با یک و ششصد دیوار بگردین

ولی خواهشا دبقه چهار بدون اسانسور نرین

اینا رو حتی مستاجر هم به سختی میگیره

روی دستتون میمونه

دوست عزیزم خوشحالم ک موفق هستین،میشه از راهکارهای تون برامون بنویسین،مثلا با خانواده هستین یا مستقل ...

مرسی عزیزدلم

من شاغلم و باخانواده زندگی میکنم

من راهکاری برای هزینه های منزل ندارم چون دست من نیست

صرفا بیرون کار میکنم و یه مبلغ ثابتی هرماه میدم برای هزینه های خونه

فقط کار میکنم بیرون از خونه

حتی روزای تعطیل😁😁😁

[QUOTE=343178690]نه همسرم میدونه قراره پدرم بهم خونه ‌مغازه بده   من‌دوس دارم رهن بگیرم و سرمایه مونو افزایش .

بنظرم فکر خودتون خیلی عالی هست هم سرمایه شما حفظ میشه هم اینکه سود اونو استفاده می‌کنید.ولی برنامه بزارید و ی سری از کارهایی با سودتون انجام بدید که همسرتون پرتوقع نکنه. ولی درکنارش به خواسته های خودتون برسید.

2810