2777
2789
مامان سبحان جان انفرادی ۴۰۰ + ۸۰ هست که دوبرابرش میشه ۹۶۰ ۱۶۰ وام جعاله برای زوجین هست البته مسکن ...

نه عزیزم وام جعاله ۱۶۰ تومان هست و برای وام زوجین هم فقط یک ۱۶۰ تومان میتونید وام بگیرید چون روی یک سند ۲ تا وام جعاله نمیدن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما  قلم بسیار  زیبایی داری و خواننده رو مشتاق خوندن بقیه ماجرا میکنی جوری که ادم دوست دار ...

ممنونم قشنگم ،شما لطف داری 😍

درس پس میدم در کنار شما و دوستان ♥️ من سالهاست تمام نکاتی که در تاپیک مطرح میشه رو دونه ب دونه میخونم ، یا عیناً کاربردی بودن یا هم اینکه راهی برام باز کردن 👌✨😊

@سماااااا20   ممنون از نظرات خوبت دوستم ♥️😍

دوستان به نظرتون خرید چرخ راسته دوز و سر دوز از د ی ج ی کالا با وام د ی ج ی پی منطقیه؟ 

پولش رو دارم (وامه) اما ترجیح میدم باش طلا بخرم و این دوتارو قسطی بردارم. 

نظرتون چیه؟ 

ممنونم قشنگم ،شما لطف داری 😍 درس پس میدم در کنار شما و دوستان ♥️ من سالهاست تمام نکاتی که در تا ...

تاپیک با وجودی دوستانی چون شما پربار میشه عزیزم

به نظر خرید با وام دی جی پی منطقی میاد اماااا خرید این جور وسایل که عینا باید سلامتیشون چک بشه و ضمانتشون حتما باید با حضور فروشنده و خریدار امضا و تایید بشه کار عاقلانه ای نمیاد ....ضمن اینکه چرخ راسته دوز خیلی سنگینه جابه جاییش دردسره...اگه خدای نکرده مشکلی باشه پروسه تعویض در دی جی کالا خیلی زمانبره...شایدم تعویض نکنن اصلا

اگر من باشم حسابی وقت میذارم ...تو شهر چندجارو قیمت میگیرم و از شرایط نقد و اقساطش خوب پرس و جو میکنم

اگه خرید نقدی شامل تخیف چشمگیری باشه نقد میخرم

اگه زیاد فرقی نداشت نصف پولمو پیش پرداخت میدم و نصف دیگه رو طلا

اینجوری به دو هدفم رسیدم

من درخواست وام انفردی دادم ک هفته بعد میدن زوجین بله دوبرابره بله شنیدم امسال گرفتن

سلام وقت بخیر همسر من یه خونه به اسمش هست ما میتونیم برا خونه دوم وام زوجین بگیریم  ؟  یا باید انفرادی بگیرم 

عزیزم من امسال ۴۵۰  _۵۰۰ وام میگیرم بنظرتون چیکارش کنم

۱۰۰ گرم طلا دارم 

با یه کوییک که صفر نیست(بالا ۳۰۰ میارزه بگمونم)

(همکارم تو شمال زمین خریدن نزدیک ۱۳۰۰ که مبلغشو قسطی میگیره طرف اولش ۴۰۰ بعد یکی دو ماه یکبار ۱۰۰ یا ۲۰۰ بدی)

برنامه خودم اینه خونمو عوض کنم که حداقل ۳ میلیارد پول لازمم به قیمت روز

بیشتر جمع کنم بهتره

هر سال وام بگیرم و طلا بخرم بزارم کنار؟

یا تبدیل کنم به زمین یا خونه کوچیک یا زمین شمال

اینم بگم خونم کابینت و مبل لازم

@masumehjoon    

سلام دوستان صبحتون بخیر اومدم یه گزارش ریزی بدم و برم دیروز باهمسر رفتیم خرید خونه

اول که رفتیم جانبو سر دست گوساله گرفتیم کیلویی۳۰۰برای چرخ کردن که خیلی بنظرم قیمتش خوب بود حتما سر بزنید اگر مصرف دارید بگیرید

بعدم رفتیم برای تره بار میوه ها بشدت گرون بود گیلاس۲۵۰🥵دیگه به شوهرم گفتم عجله نکن میریم جای دیگه که اتفاقی برخوریم به یه تره باری منصف سیب زمینی۱۷  انگور سیاه۳۰   انبه۴تا بزرگ داد۱۰۰

بنده خدا تازه به شوهرم گفت خودم بیا جدا کن تازه اندازه۵کیلو انگور داشت گفت ۱۰۰همشو ببر که گفتیم نه ما دونفریم زیاده

تازه یه ده تایی لیمو همینجوری ریخت رو پلاستیک برامون با دویست تومن کل تره بارو خریدیم جای یه کیلو گیلاس

یه تنقلات جدید اقتصادی و بسیار سیر کننده هم پیدا کردیم جدیدا از این بادوم زمینی روکش دارا کیلویی۱۰۰که ما۷۰تومن گرفتیم 

سلام دوستان صبحتون بخیر اومدم یه گزارش ریزی بدم و برم دیروز باهمسر رفتیم خرید خونه اول که رفتیم جان ...

میشه با کد دعوت من ب لو نصب کنید 🙏

کد «NILXFA» را در قسمت کد معرف وارد و فرآیند بازکردن حساب را تکمیل کنید.

سلام وقت بخیر همسر من یه خونه به اسمش هست ما میتونیم برا خونه دوم وام زوجین بگیریم  ؟  یا ...

اگه از قبل وام مسکن نداشته باشید هر دو میتونید بگیرید

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
ممنونم قشنگم ،شما لطف داری 😍 درس پس میدم در کنار شما و دوستان ♥️ من سالهاست تمام نکاتی که در تا ...

به نظرم تو ایران هرچی بخری ( البته اگه نیاز داری، نه ترویج مصرف گرایی) برد کردی ، چون دو ماه اینده متاسفانه معلوم نیست این قیمت باشه 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
سلام عزیزم ببخشید من پاسخ میدم من اگه کدمعرفمو ب شما بدم و با کد من نصب کنید بمن ۲۵۰هزار میده به شما ...

بعد اگه من خودم کد بدم‌کسای دیگه نصب کنن اون‌پول رو چجوری میتونم‌از حساب بلو برداشت کنم؟

2810