2777
2789
عزیزم درستش اینه که رو تشکی دوخته بشه که همون ملافه هست ولی دورش کش داره و نیاز به کشیدن و برداشتن ت ...

ملافه رو نمیدیم دست مهمون که

وقتی جاشو آماده میکنیم ملافه هم روش میکشیم

پسر خوشگلم خوش اومدی به زندگی من و بابایی😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

.حالا که فاکتور نمی‌دن .من هر جا رفتم همین بوده. کرمانم .یا اصلا دست دوم ندارن یا دارند به این صورت ...

خب اخه نمیشه که

بگو میخوام هدیه بدم یا شاید مغازتو فروختی رفتی یاووو

اینکه دلیل نمیشه

مرمری جون خونه جدید مبارک به دل خوش وان شالله پربرکت باشه براتون  دوستم ممنون میشم اگه ممکنه س ...

من مجردم عزیزم

متاسفانه یک سال اخیر پولمو نقد نگه داشته بودم ک طلا گرمی دو و نیم بود

ضرر که کردم ولی قبلش هم روی رقم های پایین تر طلا خریده بودم ک موقع فروش سود کردم

من بار اولم نیست ک خونه میخرم عزیزدلم

تجربه مجددش رو هم داشتم

ولی تجربه من میگه پس انداز نقدی نگه ندارین اگه برای یک سال اینده میخواین

زیر یک سال نقد بد نیست

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
آخر ماه هرچی پول اضافه میومد و پس انداز میکردیم تبدیل به طلا میکردیم خداروشکر الان مقداری طلا و ربع ...

به نظر من بچه ها اخر هفته ها باید برن خونه مادربزرگ ها 🤪

دلایلش هم به خودم مربوطه 😜😜 شوخی کردم .

ولی واقعا هفته ای یکبار خوبه ، اونا هم دوست دارن .

به نظرم نوه ها هم شادتر هستند

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
خانومای عزیز من حدود ۲۰ تومن پس انداز دارم گوشیمم حدودا قدیمی شده و خیلی از قابلیتهارو نداره و آپدیت ...

گوشی بگیر عزیزم. خودمم دو ماه پیش پس اندازمو دادم گوشی گرفتم الانم خیلی راضیم. به نظرم پول و پس انداز برای لذت بردن و استفاده از امکانات هم هستن، اصلا برای همین کارها مس انداز میکنیم دیگه... 

2810