2777
2789
دو برابرش میشه وام زوجین، درسته؟ پس یعنی بخشنامه ش اومده؟ شما خودت گرفتی؟ کسی رو شنیدی گرفته باشه ...

من درخواست وام انفردی دادم ک هفته بعد میدن

زوجین بله دوبرابره

بله شنیدم امسال گرفتن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام .خانمهای عزیز من طلا دست دوم که میخرم بهم فاکتور نمی‌دن یک کاغذ کوچیک که روش فقط نوشته این طلا ...

سلام من مستعمل گرفتم بهم فاکتور دادن ،فقط با سود ۶ درصد خریدم،،

ولی تو فاکتور اجرت و مالیات هم برام زد ،نمیدونم چرا تو فاکتور با اجرت و سود و مالیات نوشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو شهر ماه پخش خیارشور ترشی و سرکه و فلفل شور و ...جداست  نمیدونم دیگه تو شهر شما چجوریه  ...

ما تهرانیم

ممنون از راهنماییت

سرچ میکنم ببینم کجا داره

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

سلام خانما برنامه بلو نصب کنین کد دعوت منو بزنین لطفا

هرکی نصب کنه50براش میزنم

این هدیه بازکردنی است

دوست گرامی، شما از ط» عزیز به بلو دعوت شده اید.
روی لینک زیر کلیک کرده و اپلیکیشن بلو را نصب کنید.
کد «M4XZSI» را در قسمت کد معرف وارد و فرآیند بازکردن حساب را تکمیل کنید.
بلو؛ بانک، ولی دوست داشتنی

سلام .خانمهای عزیز من طلا دست دوم که میخرم بهم فاکتور نمی‌دن یک کاغذ کوچیک که روش فقط نوشته این طلا ...

سلام عزیزم حتمابایدفاکتوبربدن....منم طلای کارکرده خریدم امابافاکتورولی توش قیدنشده کارکرده است

سلام نمیخوام با این حرفام انرژی منفی بدم ولی واقعا نیاز دارم بهم انگیزه بدین😔🥲من همین ک میام یه پو ...

مگه بیمه ندارین عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانما برنامه بلو نصب کنین کد دعوت منو بزنین لطفا هرکی نصب کنه50براش میزنم این هدیه بازکردنی ا ...

عزیزم‌گفتن ۲۸ خرداد ۲۵۰ تومن میدن نه الان برای هر دعوت

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
سلام دوستان اگر ۲۰۰ میلیون پول داشته باشید و تا ۶ ماه دیگه این پول دست شما باشه و دقیقا ۶ ماه دیگه ب ...

نصفشو بزار بانک سود بگیرید

نصفشو یه بانک دیگه و امتیاز وام بگیرین اگه توان پرداخت اقساط دارین

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

بقیه سیاستهامو بگم که تا یک ماه دیگه حرفی نزنم
😃
ظرفهای مهمان رو اصلا توی خونه استفاده نمیکنم
چون گرونن و اگه یه تیکه بشکنه باید جین کامل بخرم از طرفی توی بازار دیگه ازشون نیست
یه سرویس ۱۲نفره مهمان داشتم از مد افتاد و ناقص هم شد ولی هنوزم قشنگه، برای خونه استفاده میکنم
این طور نیست که برای خودمون ارزش نذارم به هر حال باید ظروف مهمان کامل و بدون خط و خش و شیک باشه 
رخت خواب مهمان جداست 
تمیز و خوش بو
یه تیکه ملافه درست کردم اندازه تشک ،تا کردم گذاشتم داخلش .وقتی خواستم بندازم اون ملافه رو میکشم روش که بو یا لک نگیره 
اگه کثیف شد فقط ملافه رو بشورم و رویی از رنگ و رو نره با شستن
پتوهای حوله ای یا گلبافت بعد هر بار استفاده تا میکنم میذارم تو کاورش
 رو بالشتی ها هم تمیز بدون هیچ لک و رد چربی
صابون رنده شده یا بخور خورد کردم گذاشتم داخل توری و اویزون کردم تو کمد رخت خوابا و کمد لباس 
قاشق چنگال مهمان بعد هر استفاده دستمال کشیده شمرده شده میره تو کاور و جعبشون
 ظروف مهمان بعد هر بار استفاده دستمال میکشم و میذارم جاشون
سرویس چای خوری و لیوان از هر کدوم ۶دست گذاشتم تو کابینت و بقیشون تو جعبه 
اگه تعداد بالا باشه از جعبه درمیارم 
هم جا نمیگیره هم تمیز و امن میمونه جاشون
کیف بیرونی و مجلسی رو کاور کشیدم که خراب نشن و خاک نگیرن
کفاشها هم همینطور همشون کاور دارن بدون جعبه
اگه بخوام غذا ببرم برای کسی از ظروف ناقص یا قدیمی یا اگه داشته باشم‌یک بار مصرف 
کرم پودر و وسایل ارایشی بهداشتی که حساسن تو یخچال نگهداری میکنم
لباس کهنه، رنگ و رو رفته،از مد افتاده،وسایل خراب که تعمیر نمیشن یا به امید تعمیر شدنشون نگه نمیدارم و هیچ وسیله بلا استفاده و  اضافه ای نمیذارم بمونه
به همسر و بچهام گفتم تا یک ماه نهایت میمونه تو انبار اگه استفاده کردید یا تعمیر شد که هیچ اگه نشد میندازم دور و هیچ غر و اعتراضی رو نمیپذیرم
فعلا اینا یادمه 
بچها عذر میخوام خیلی پرحرفی کردم 
جهت انگیزه و در جهت ارتقای کیفی تاپیک این مطالب رو میفرستم

خانما من خواستم ازمهر وام بگیرم 

توی قسمت معدل پیشنهاد سه تومنی خواستم فعال کنم نشد

قسمت وام امتیازی هم نوشته بود با ضامن ولی سه تومن نداشت

اون سه تومن که توی معدل بود رو چجوری درخواست بدم؟ 

امتیازی نمیخوام چون کم بود و ضامن میخواست 

سلام خانما خوبین؟؟  معصومه خانم کجااااییییی برناممو بدههه 😁 خانما طلای دست دوم اگه بگیریم ...

چه ربطی داره؟🤔

شماگرمی ۲درصد کارمزد بدون اجرت بدی یا گرمی ۴۰درصد کارمز طلای ایتالیایی بدی،وقتیکه بخوای بفروشی اگه منصف باشه قیمت خام ازت برمیداره منصف نباشه یه فرمولی میزنه حدودا گرمی ۱۰۰تومن زیر خام برمیداره

واسه اون فرقی نداره طلا نو بوده قیچی شده یا...

2810