2777
2789
ببخشید عزیزم ولی از اینکه گفتی میری خونه پدر و مادرت یا مادرشوهرت بخوری چون اگر شما نری خیلیا هستن ب ...

من فقط گفتم منظور اشتباه رسیده عزیزم و ناراحت نشدم موفق باشی ایشالا متوجه شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ممنونم‌که جواب دادی  پسته خام نکفتم منظورم یک بسته خامه ی قنادی بود برای درست کردن ...

اها اره درست . اینکه کیک خودت درست کنی خیلی بصرفه برات در میاد من گاهی اوقات با ۲لیوان ارد و حتی شیر هم نمیزنم به جاش اب میزنم و دوتا تخم مرغ یه کیک عالی درست میکنم تو ماهیتابه روی گاز ...  اره میتونی رو گاز مرغ درست کنی اگه نخواستی مرغ کامل بگیری میتونی به تعداد ران مرغ بخری ... خیلی هم سخت نیست با حوصله اول مرغا رو مثلا اگه ماهیتابه ات کوچیکه ۵تا ۵ تا سرخ کنی هر دفعه و بزاری کنار و بعد تو یه قابلمه سس درست کنی و بچینی توی سس .  یه ۵ میلیونی هزینه ات میشه بالاخره . 

۴تا مرغ میشه ۶۰۰تومن روغن ۱۰۰تومن زرشک ۱۰۰تومن زعفران ۱۵۰تومن هویج و سیب زمینی و دور چین و ادویه ...

چه خوب حساب کردی احتمالا سمت شما جنس کمی مناسب تر باشه چون هفته گذشته من ۲تا مرغ کوچیک خریدم ۴۰۰هزار . و کاهو کیلویی ۴۰ هزار تومن و همینطور کلا خوراکی تو شهر ما گرونه حتی تره بار 

منم کیسه زباله نمیخرم از پلاستیکای خرید استفاده میکنم کیسه فریزر کیلویی میخرم اگه خیار محلی گیرم ب ...

مرحبا خانم کدبانو👌👌👌

من نسبت به پست هاتون خیلی حس خوبی میگیرم اصلا عاشق خانم های باسلیقه هستم 

ندیده خیلی دوستون دارم 

همیشه پایدار باشید عزیزم

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

بچه ها ما دلمون میخواد ماشین بگیریم در حد پراید من یه ۲۰ تومنی دارم یه ۳۰ هم تقریبا یه ماهه دیگه دستمون میاد و باقیش که بشه حدود ۱۰۰ شاید ۵ یا ۶ ماهه دیگه جور شه رو وام ویپاد خودم و شوهرمم حساب کردم که حدود ۱۰۰ بگیریم سکه هام ۱۵ هزار تا هست 

حالا بنظرتون این پولا بزارم سکه جمع شه برا گرفتن وام یا طلا بخرم ؟

به نظر من مسکن مهر رو بفروشید و هرچی طلا و پول پس انداز دارین رو بذارین و اون زمین رو بخرین به نظرم ...

همچیمونو دادیم امسال اون مسکن مهرو خریدیم 

مگر مسکن مهرو بدیم سه دنگ بخریم این میشه بنظرم 

سلام عزیز دلم ❤️ اتفاقا به نظر من کار خوبی کردی  همه چی قشنگ تکمیل میشه 👌 و همه چی تو ...

معلامه جون میشه سوال منم جواب بدی 

ما میخوایم یه ماشین پراید بگیریم الان ۲۰ دارم ۳۰ تومنم یه ماهه دیگه دستم میرسه رو وام ویپاد خودم و شوهرمم حساب کردم باقی پول هم احتمالا ۵ یا ۶ ماهه دیگه جور شه البته با وام حالا بنظرت این پولا بذارم سکه جمع بشه یا طلا بخرم موقع خرید ماشین بفروشم 

بدون وامم نمیتونیم 

منم کیسه زباله نمیخرم از پلاستیکای خرید استفاده میکنم کیسه فریزر کیلویی میخرم اگه خیار محلی گیرم ب ...

خیارشور عمده ای از کجا بگیریم ؟

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

سلام عزیزان،مدتها توی نوبت وامی بودم الان به دستم رسیده ۴۹ تومان هست وبه نظرم میرسه سکه بخرم،به نظرتون یک سکه کامل بگیرم یا تقسیم کنم به ربع سکه ونیم سکه؟وچرا؟من اصلا از حباب سکه و...وخلاصه مسائل اقتصادی سردر نمیارم

میخام ببینم با حقوق الانمون به بچه سوم فکر کنیم یا نه؟

بچه فقط جنبه مالیش نیس

بحث عمر شما هم هست

من هرگز دیگه بچه دار نمیشم 

چون دوست دارم زندگی کنم بگردم و از عمرم استفاده کنم و کیفیت مادریمو برای تک فرزندم بالا ببرم

و پولمو خرج کیفیت زندگیم کنم

سفر پوشاک خوراک و ...

چند سال از عمرمون رو صرف بارداری شیردهی شب نخوابی وپوشاک عوض کردن و  ... کنم

مرسی عزیزم خیلی کامل و مفید بود برام  اگه بخوام اینجور تولد بگیرم میتونم با ۴ تومن جمعش کنم&nb ...

خواهش میکنم عزیزم همینجا میگم چون بنظرم با بحث پس انداز فرقی نداره و اینم یه مدل پس اندازه 

چون دوستمم وقتی مهمونی داره میگه نمیتونم همزمان غذا بذارم و همیشه کلی هزینه میکنه از بیرون میگیره اما من خونم ۴۰متره اشپزخونم ۴متره گازمم ۴شعله س که فقط یه شعله ش بزرگه

خورشتمو شب قبل میپزم میذارم یخچال اینجوری وقتی میمونه خوشمزه تر میشه

مرغمم حدود ساعت ۳میپزم تا ۵ اماده میشه

دیگه یخچال نمیخواد تا چنساعته شام خراب نمیشه

برنجم ساعت ۵ بذارو ابکش کن کف قابلمه تهدیگ بذارو برنجو بریز داخلش هر وقت خواستی سفره بندازی یکساعت جلوتر زیر قابلمه برنجو روشن کن آب و روغن بده بذار دم بکشه

اینجوری که از قبل غذاتو اماده میکنی دیگه خونه گرم نمیشه

اگرم تراس داری قابلمه مرغتو بذار رو پیکنیکی تو تراس و ساعت ۶بار کن مرغو

فقط سینه رو کف بپین رون رو روی قابلمه تا له نشه

چه خوب حساب کردی احتمالا سمت شما جنس کمی مناسب تر باشه چون هفته گذشته من ۲تا مرغ کوچیک خریدم ۴۰۰هزار ...

قیمتا تو شهرای مختلف متفاوته

ما تهرانیم اینجا مرغ کیلو ۷۳تومنه مرغ ثمین ۷۶تومن

من مرغ با وزن ۲کیلو حساب کردم

کاهو هم کیلو ۲۲تومن گرفتم امروز

2810