2777
2789
سلام .من یه مشورتی میخواستم   بتطرتون اگر ما خونمون بفروشیم و‌تریلی به قیمت 5500بخریم . ک ...

من تجربه ای در این زمینه ندارم و شغل همسرم این نیست ولی ولی اگر درامدمون کم بود حتما اینکارو می کردم. بنظرم کسب درامد خوب و بالا خیلی بهتره تا اینکه تو یه خونه بشینی که صرفا مالک باشی.  از درامد خوب میشه خونه خرید ...

ما خودمون چند سال مستاجر بودیم و چون درامد همسرم اون موقع خیلی بالا بود اصلا مستاجری برامون سخت نبود واقعیتش. درسته یه صاحبخونه پیرزن غر غر و داشتیم ولی ده سال همونجا نشسته بودیم و چون تقریبا همیشه پول پیش و اجاره رو به راحتی می دادیم اونقدری که همه از مستاجری مینالیدن ما اذیت نشدیم. خب درسته بهتره ادم خونه خودشو داشته باشه و طبیعیه نمیتونم بگم مستاجری بهتر از مالک بودنه ولی درامد داشتن و اونم درامد خوب خیلی خیلی مهمه... من اگر بدونم با فروش خونم میتونم درامد خوب داشته باشم و در کنارش پس انداز کنم هر ماه یه سکه یا چیزی بخرم بذارم کنار و بتونم خونه بخرم قطعا اینکارو میکردم. از درامد خوب میشه خونه خرید. بعدم اون ماشین 5 میلیاردی سرمایتون هست دیگه قرار نیست تو جوی آب بره که...ماشین سنگین هم سرمایه هست از اون طرفم درامد از کنارش دارین. ولی از خونه که نمیتونی درامد کسب کنی...نهاین اجاره نشینی هست که سه چهار سال باید پس انداز کنین براش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احسنت مستانه جان  خوشمان آمد و مهمتر از همه اینکه خساستی درش ندیدم  و  مهمونات هم مطم ...

ارمغان جان وقتی سکه میخری بالاتر از قیمت تابلو میفروشن؟

اگر آره چقدر بیشتر؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

سلام خانما من بعد از یه مدت برگشتم .من بلاخره از شوهرم جدا شدم و دخترم پیش باباشه .نه سرمایه ای داشتم نه پولی .ولی الان یه ماه کار پرستاری سالمند میرم که خدا رو شکر اولین حقوق رو گرفتم و گذاشتم ویپاد که یواش یواش وام بگیرم و خونه بگیرم .برام دعا کنید 

رب گوجه میفروشم قوطی ۳۶ به قیمت کارخونه فقط خانمای کرجی 
ارمغان جان وقتی سکه میخری بالاتر از قیمت تابلو میفروشن؟ اگر آره چقدر بیشتر؟

سلام عزیزم 

قیمتش با قیمت سایت و تابلو یکی هس دقیق

تا حالا هیچ دفه گرونتر از تابلو یا سایت نخریدم

چون نباید گرونتر بفروشن که

سلام دوستان عزیز ی سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید. من الان ۶ تومن دارم و ۱ تیر هم ۱۸ تومن ب دست ...

دوستان اگه کسی میتونه جواب سوال منو بده ممنون میشم.سوالم صفحه ۶۷۲بود.

خدا ❤ من است.

سلام رویا جان میخوام منم از امروز تو چالش هاتون شرکت کنم تا ان شاءالله برای خودم بتونم ماشین بخرم یعنی میشه تا آخر سال ان شاءالله بتونم برای خودم ماشین بخرم و خودم رانندگی کنم ان شاءالله تلاش میکنم تا طلاش کنم و به اهدافم برسم من یبار تو این دنیا زندگی میکنم پس تلاش کنم به آرزوهام برسم با توکل بر خدا.رویا جان ممنون بابت تاپیک خوبت مدیون شما ومعصومه جان و بقیه دوستان هستم یک دنیا تشکر برای حاجت دل همه ی شما دوستان عزیز صلوات میفرستم. 

سلام .من یه مشورتی میخواستم   بتطرتون اگر ما خونمون بفروشیم و‌تریلی به قیمت 5500بخریم . ک ...

عزیزم همسر منم راننده پایه یک هستن 

بله درآمد کار ترانزیتی خیلی بالاست اگر برا عسلویه و قصر شیرین بار ببرن که کلی سود داره 

گازوییل هم میتونن بفروشن 

اگر برا عراق و ترکیه و..بتونید بار ببرید که سر یک سال دوسال باز خونه ی متوسطی میتونید بخرید 

فقط باید حتما به ماشین وارد باشین 

خب جاده موندن و دوری ازخانواده و خرابی ماشین بیمه خرید لاستیک که گرونه و بارنامه و...همه هم کمی فرسایش اعصاب و روح و روان دارن 

اماا گر علاقه دارن و سردر میارن از ماشین کار پردرآمدی هست 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
ممنون عزیزم گزارش امروز  ی مانتو فروشی تو شهرمون اف زده بود خواهرم استوریشو برام فرستاد&nb ...

به نظر من مسکن مهر رو بفروشید و هرچی طلا و پول پس انداز دارین رو بذارین و اون زمین رو بخرین

به نظرم تا اون مطقه بشه بالاشهر 7 8 سال طول میکشه

چون الان زمین خالیه و تا مردم بسازن و بیان بشینن و کاسبی راه بندازن همینقدر طول میکشه.

به علاوه از گاز کشی و فلان کسی خبر نداره. شده که یمسالم طول بکشه اما خیلی اهسته کار انجام بدن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام عزیزم  قیمتش با قیمت سایت و تابلو یکی هس دقیق تا حالا هیچ دفه گرونتر از تابلو یا سایت نخ ...

خیلی ممنون از راهنماییت

من یه بار از سر کنجکاوی زنگ زدم صرافی گفت ۴۰۰ بالاتر از تابلو میفروشم و موقع خرید هم ۴۰۰ کمتر از تابلو!!!

از طلافروشی پرسیدم گفت قیمت تابلو !

شما از طلافروشی میخری یا صرافی؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام دوستان پیشاپیش ممنونم ازراهنمایی هاتون من مقداری طلادارم استفاده نمیکنم ۱۰۰تومن مثلا درنظربگ ...

اگه ازش چک و سفته میگیری این کارو بکن. حتما با یک وکیل هم مشورت کن. 150 200 تومن پول مشاوره وکیل بده اما جلوی ضرر 100 میلیونی رو بگیر

اون شخص حتی برادر یا برادرشوهرت هم باشه، بازم ممکنه ضرر کنه یا پولتو بالا بکشه یا تنبلی کنه تو کار

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من از سکه فروشی.... فقط کارش فروش سکه هس....

ممنون عزیزم

2810